Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια τα φώτα σας! Τέταρτη μέρα καθυστέρησης και πάων που είπα να αρχίσω να χαίρομαι, η θερμοκρασία σήμερα από 36,8 κατέβηκε 36,5 μαζί με κάτι πονάκια στη κοιλιά που ήρθαν σήμερα ξανά μετά από 4 μέρες. Να αρχίσω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για την ανεπιθύμητη; Ποια είναι αλήθεια πιο ισχυρή ένδειξη, η καθυστέρηση ή η θερμοκρασία;

Δημοσίευση

Κοιτα να δεις αν ο κυκλος σου ειναι σταθερος η καθυστερηση ειναι ενα αξιοπιστο συμπτωμα

Ασε ακομα 2,3 μερες και κανεις μετα το τεστ..για να ειναι ακομα πιο αξιοπιστο και να μην πετας τσαμπα τα λεφτα σου..;)

η μετρηση της θερμοκρασιας πρεπει να ειναι ζορικο πραγμα εχω ακουσει ομως οτι εχει πολλες πιθανοτητες λαθους (νομιζω πρεπει να μετριεσαι και συγκεκριμενες ωρες αν δεν κανω λαθος το πρωι και το θερμομετρο να το εχεις κατεβασει απο το βραδυ και δεν ξερω τι αλλο)

Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κι εγω εχω εδω και μερες δεκατα... αλλα εκανα χοριακη... μηδεν.ο γυναικολογος λεει δεν εχει να κανει με επικειμενη εγκυμοσυνη... οποτε κι εγω πιστευω βαση γιατρου οτι η θερμοκρασια δεν ειναι κατι που συμβαδιζει απαραιτητα με την εγκυμοσυνη... μακαρι στην περιπτωση σου βεβαια να συμβαδιζει και να μας πεις τα ευχαριστα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα!  Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 
    • Να σας ζήσει κορίτσι μου ο παιδαρος! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας ήρθε !🥰🥰🥰 Να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του και εσύ να έχει καλή λοχεία!! Με έβαλες σε σκέψεις με τα υγρά που λες,σε κάθε μικρό πονακι απι προχθές έχω και εγώ σταγονίτσες και νομίζω πως μου φεύγουν τσισα και σήμερα έχω πόνους και στην μέση!  Στις πόσες εβδομάδες γέννησες? Να μας βάλεις φωτογραφία πατουσακια!!
    • Ναι άστα να πάνε ταβλα όλη μέρα.  Ξεκίνησα με 2 nuperal την ημέρα. Αλλά χειροτερεύει.  Μέρα πήρα primperan  ακλαυτο πήγε χαχαχα.  Τώρα παίρνω 5 χάπια  nuperal   την ημέρα και έφαγα και κάτι.  Εσύ είσαι καλά; το βδομάδα  είσαι; νομίζω είμαστε κοντινη
    • Έχω φάει τσίχλα τζιντζερ  από το φαρμακείο αλλά τίποτα.. δύσκολο συμπτωμα  αυτό αλλά τουλάχιστον πλησιάζω  να μπω δεύτερο τρίμηνο. Αυχενικη  κλείσαμε  28/4 . Εσείς;; άσε πολύ  αγωνία  χαχαχα 
    • Κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη !  Χάθηκα γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα κ όντως ανοίξαμε την αυλαία κ έχω δίπλα μου τον ομορφότερο άντρα της γης τον γιο μου!! Γεννήσαμε 21/4 01.42 το ξημέρωμα , ωστόσο από Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησε ο τοκετός ! ειχαμε γενικά γεμάτη εβδομάδα , είχα ξεκινήσει από μεγάλη Δευτέρα να κάνω συσπάσεις πονάκια κλπ (αγχώθηκα κιόλας που ο άντρας μου έλειπε τη νύχτα), μεγάλη τρίτη με είχε δει ο γιατρός κ έλεγε ότι έχω καλές συνθήκες για φυσιολογικό κ να μην κάνω υπερβολές , μεγάλη τέταρτη έκανα ένα 3ωρο συσπάσεις κ πόνους κ πήγα μαιευτήριο που μου είπαν ότι είναι προπαρασκευαστικά όλα κ να χαίρομαι για ένα φυσιολογικό τοκετό κ πως μπορεί να είναι από 1-3 εβδομάδες μακριά … μετά όλα ήσυχα κ Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησα ήδη από τις 5 το πρωί να είμαι ανήσυχη, αλλά πολλά βράδια μου συνέβαινε κ στις 8 ένιωσα ένα πανάκι κ εκεί είχα κάτι υγρά που νόμιζα ότι μου έφυγαν ούρα, έβαλα σερβιέτα κι κ κάθε φορά που είχα ένα πονακι είχα κ λίγο υγρό αλλά τύπου μια σταγόνα με λίγη πρόσμιξη από ροζ (έλεγα βλέννη θα είναι προ τοκετού).. ε κ λίγο αργότερα όταν μέτρησα 2 ώρες πόνους συσπάσεις κ τα υγρά πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πάω μαιευτήριο .. εκεί έγινε κ πλουτς (ακριβώς την ώρα που πήγαν να μου κάνουν το τεστ αν είναι σπασμένα νερά) οπότε επιβεβαιωθήκαμε ότι ήταν ήδη σπασμένα από το πρωί) .. μέχρι τις 7 δεν είχα εξέλιξη αλλά μετά πήγε πιο γρήγορα κ γεννήσαμε 01.42 έναν κούκλο 3530 με φυσιολογικό τοκετό !!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...