Μετάβαση σε περιεχόμενο

Emeis den exoun dikaiwma na ginoume manes?

Recommended Posts

ΕλενηΧ mou poios sou eipe pws den to e4a3a? eipame agxw8ika alla den prospa8ousa 1-2 mines k na pigaina gia spermategxisi...eleos!!prospa8w edw k ena xrono k kati k opws proanafera eixa polla provlimata kistes,salpigga kleisti k ormones 4iles...ne fisika ekana progennitiko elegxo k ta vrika ola auta k gi'auto paw k gia spermategxisi..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φαινεται να εχεις τοση επιμονη που δεν θα σου "ξεφυγει",ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις παιδακι συντομα! Καλη δυναμη σου ευχομαι και γρηγορα με ενα μωρο:)

Kαλημερα κι απο μενα!Δεν θα σου πω κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα κοριτσια!Αφου εντοπισες το πρβ και εκανες και τις θεραπειες σου τωρα θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!Και μετα θα συμβουλευεις εμας οσες ακομα θα προσπαθουν! χαμογελασε παρε δυναμη και η ευλογια συντομα θα γεμισει την κοιλιτσα σου!!!Παντως σε καταλαβαινω κι εγω τον πρωτο καιρο ετσι ημουν ειχα παθει καταθλιψη...ωσπου το σκεφτηκα και ειπα ε δεν θα τρελαθουμε κιολας!Βεβαια υπαρχουν στιγμες που πεφτω αλλα δεν κρατανε πολυ....λεω που θα παει θα διορθωσω οτι πρβ υπαρχει και θα τα καταφερω κι εγω να ακουσω τη λεξη μανουλα απο δυο μικρα χειλακια :) Σκεψου ποσο τυχερη εισαι με οσα εχεις!Δοξα το Θεο να λες και Θα ερθει και το παιδακι!

Σε φιλω να εισαι καλα και ηρεμη!Με το καλο συντομα να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα σου!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ απο τον Νοεμβριο....και πουθενα....εχω πρβ με τον θυρεοειδη....ευχομαι να ειναι αυτο γιατι παλευω να τον ισιωσω,μακαρι να ειναι αυτος το πρβ οποτε οταν σταθεροποιηθει να εχω την χαρα του ερχομου ενος παιδιου...και να μην εχω κι αλλα...με εχει πληγωσει πολυ το θεμα γιατι κοντευουμε τα 11 χρονια με τον αντρα μου και τωρα που αποφασισαμε ειδικα εγω γιατι βαρεσε το ρολοι πραγματικα με ολη την εννοια της λεξης ξεκινησε και το πρβ του θυρεοειδη ενω τοσο καιρο δεν ειχα....αχ Ευχομαι ολοψυχα να εχουμε υγεια ολα να διορθωθουν και να φερω στον κοσμο ενα υγιες παιδακι το δικο μας παιδακι...αχ και παλι αχ....οταν εισαι καιρο με καποιον και εχεις κανει τα παντα μαζι του μετα η σχεση περναει σε αλλη φαση οτι πια θελουμε και κατι αναμεσα μας!Κατι απο μενα κι αυτον ενα κομματι κι απο τους δυο...

Ετσι.....ξερεις δεν ειναι οτι ζηταμε ουτε δουλεια ουτε παραπανω λεφτα που οι περισοτεροι τα εχουμε αναγκη και μπορει και πιο πολυ απ οτιδηποτε...υγεια ζηταμε και κατι τοσο φυσιολογικο νινακια να γεμισει η οικογενεια χαρα!Δεν βαριεσαι...θα ρθει!Και τοτε θα χαιρομαστε διπλα...μετα απο τοση αγωνια και λαχταρα!Εχει κι αυτο τη γλυκα του!Καμια φορα λεω οτι ερχεται πιο δυσκολα το εκτιμαμε και πιο πολυ και λεω στον εαυτο μου δεν πειραζει και λιγη ταλαιπορεια...αξιζει!Αντε να μαστε καλα!:)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ADRI!ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΔΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ.Ε ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΒΡΗΚΑΜΕ.ΧΛΑΜΥΔΙΑ,ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ,ΚΥΡΣΟΚΥΛΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.ΠΟΛΛΑ ΩΟΘΥΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ.ΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ,ΟΡΜΟΝΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ Η ΩΟΡΗΞΙΑ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΓΕΝΕΣΗ.Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ (ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΔΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΔΩΤΕΡΑ...ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΔΙΚΙΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΒΟΥΜΕ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ,ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΕ ΘΛΙΒΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΕΙΣΜΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ...ΜΑΡΙΑ-ΡΟΔΟΣ

Etsi einai mardio mou...merikes fores se rixnei katw k se kanei ena matso s...a alla ti na kanoume? mono ipomoni...Sas stelw dinami k kouragio apo tin omorfi Kipro k o 8eos voi8os gia oles mas :)

Polla filia

xxxxxxx

καλησπερα andria και κοριτσια.....:kiss:

υπομονη χρειαζεται πολυ..τα περναω και εγω αυτα δυστυχως...θα ερθει και σε εμας το μωρακι που θα παει....

και εγω 1 χρονο προσπαθειων εχω κλεισει...και ειμαι χαλια ψυχολογικα...πρεπει να αρχισουμε τις εξετασεις..εγω μονο προγεννετικο ελεγχο εκανα...τι αλλο πρεπει να κανω τωρα??:dry:

και ο αντρας μου πρεπει να κανει σπερμοδιαγραμμα?:S

εδω αρχιζουν τα δυσκολα για μενα δυστυχως γιατι δεν εχω υποστηριξει καθολου απο τον αντρα μου ,λογω εξετασεων το λεω ,γιατι αμφιβαλλω αν θα κανει ..αχχχχχχχ....πολυ πονο εχω μεσα μου θα με σκασει ....

ειδη εχει 6 μηνες που τον ειχα πει να κανει την εξετασει και σηκωθηκε απο το τραπεζι ουτε συζητηση...

εχω το αγχος μου καθε μηνα αν θα ειμαι εγκυος εχω και αν θα κανει τις εξετασεις....

αφου να φανταστιτε εφτασα σε σημειο να παρακαλαω να εχω κατι εγω γιατι ετσι μονο θα λειθει τπ προβλημα..αν εχει ο αντρας μου κατι τοτε μου φαινεται θα μεινω χωρις παιδι...:unsure::dry:

πρεπει να του το πω σημερα δεν παει αλλο κουραστηκα...

συγνωμη κοριτσια για το κατεβατο αλλα εχω μεγαλο βαρος πανω μου,,,

φιλια σε ολες και υπομονη...

ο ουρανος ..θα γινει πιο γαλανος:P

Magdalina, καλησπέρα!!!

Δεν θέλω να νιώθεις απογοητευμένη. Και εγώ είχα προβλήματα στην προσπάθειά μου να πείσω τον άντρα μου να κάνει την εξέταση σπέρματος, όμως ήρθε η στιγμή που το αποφάσισε ο ίδιος, όταν έβλεπε ότι κυλούσαν οι μήνες και το πολυπόθητο αποτέλεσμα δεν ερχόταν ... Εγώ νομίζω ότι πρέπει να τον πάρεις με το καλό και λίγο να τον "παραμυθιάσεις", του τύπου "προληπτικά το κάνουμε, για να είμαστε σίγουροι", "πιστεύω ότι εγώ θα έχω το πρόβλημα", ότι "συνήθως οι γυναίκες έχουν το πρόβλημα" (ψέμα μεγάλο αυτό), ώστε να το κάνετε και να ξεμπερδεύετε ... Εμένα - για να σου δώσω να καταλάβεις - ο άντρας μου ήταν τόσο ανένδωτος που - λόγω του εγωισμού του - αναγκάστηκα να πάρω για 3 μήνες χάπια, τα οποία δεν θα τα έπαιρνα αν ήδη γνωρίζαμε ότι είχαμε πρόβλημα στο σπέρμα ... τώρα το μετανιώνει πικρά και μου ζητά συγγνώμη που ήταν ξεροκέφαλος ... δυστυχώς όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι ... Μην ανησυχείς λοιπόν, πήγαινετε στον γιατρό σας και αυτός θα σας συμβουλεύσει, το πρώτο πράγμα που θα σας πει είναι να κάνετε σπερμοδιάγραμμα - θα τον ακούσει τον γιατρό, που θα πάει...

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου και μην ανησυχείτε εκ των προτέρων για τίποτα!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ MARSOUPILAMI ....ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ..ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΣΕ ΠΙΚΡΑ...

ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ...

Μ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ,ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΟΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ!

κοπελα μου δε φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω!!!!!

πραγματικα...εγω κουραστηκα παρα πολυ και βαρεθηκα...βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια καθε μηνα...βαρεθηκα να κλαιω και να ακουω συνεχεια για το αγχος και αν ηρεμησω θα ειναι ολα οκ,ενταξει δικιο εχουν και ειμαι απιστευτα ευγνωμων για τη στηριξη,αλλα εμενα στην φαση που ειμαι,μου φαινονται ολα αυτα κινεζικα...το μονο φυσιολογικο ειναι να ειμαι αγχωμενη,απογοητευμενη,νευριασμενη κλπ...πως να το αλλαξω,οταν δεν βλεπω φως απο καπου?????απο που να αντλησω ηρεμια,αισιοδοξια και χαρα????δεν ξερω...τι να πω

για μενα ειναι πολυ δυσκολο να αποβαλλω αυτη τη στεναχωρια και αυτο το αγχος...σε 4 μερες περιμενω...το αποτελεσμα το ξερω ηδη,μιας και γιατι να ειναι διαφορετικο απο τις προηγουμενες φορες???????ουτε κανενας φουρνος γκρεμιστηκε,ουτε τιποτα,οποτε,παλι τα ιδια...

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα,το αξιζεις μετα απο τοσες ππεριπετειες

Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να γίνεις μανούλα.Και εσύ και όλες οι κοπέλες.Απλώς σε άλλες έρχεται πολύ εύκολα και σε άλλες θέλει λίγη προσπάθεια.Μανούλες θα γίνουμε όλες.Εγώ έγινα μετά από 8 μήνες προσπαθειών και αφού μου είχε πει ο γυναικολόγος για λαπαροσκόπηση.

Koritsia mou kalimera k ena MEGALO EUXARISTW se oses mou apantisa k mou exoun dwsei dinami k kouragio...euxome k egw se oles mas na doume sintoma to polipo8ito 8etiko testaki k ena sporaki stin koilitsa mas :laugh: ..k gia oses einai idi ekios kali leuteria k ola na pane kala..Kali sas mera k pali k ta filia mou xxxxxxx

alkost mou se katalavenw APOLITA...einai opws na akouw ton eauto mou meta apo kriseis panikou k aganaktisis..ti na pw vre alkost mou? stin idia katastasi vriskomaste k den 3erw tin lisi :(...o 8eos na mas dinei dinami...se filw glika...k edw eime an me 8es kati...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...