Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποριες για θηλασμο κ...οχι μονο!!!

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες μου!!!

Πριν 12 μερουλες γεννησα την λατρεμενη μου!!!Καποια στιγμη θα σας πω κ λεπτομερειες!

Προς το παρον εχω καποιες αποριες αμφιβολιες...Καταρχην θηλαζουμε αποκλειστικα απο την 1η στιγμη!

Πειτε μου λοιπον τη γνωμη σας!!!

-Ξερω πως ωραρια στο θηλασμο δεν υπαρχουν.Καθε ποτε αλλαζω στηθος????Οποτε σταματησει να τρωει απτο ενα?Γτ τυχαινει φορες που τρωει πχ 20-25 λεπτα απτο ενα.Μετα κοιμαται λιγο...Την αλλαζω,μετα τη βαζω στο αλλο.Μπορει να τα ξανακανει....Στ 10λεπτο μπορει να σταματησει να τρωει....Μετα????Θελει παλι μαμ...Την βαζω στο 2ο????Εχει τυχει μετα να φαει και 30-40 λεπτα...Και μετα παλι απτην αρχη!!!!

δε λεω...Ωραια περναμε αλλα...Υπαρχει καποιος "κανονας" για το ποτε αλλαζουμε μεμε????

-Επισης δε ρευεται παντα αλλα ο παιδιατρος μου ειπε πως ετσι ειναι τα μωρακια που θηλαζουν....Ελα που μου εκανε μετουλη 2 φορες οταν την αλλαζα....Ειναι νορμαλ νομιζω...Ε???

-οταν θηλαζουμε ξαπλα,μετα σηκωνουμε το μωρο να ρευτει???Και το ξυπναμε???

- Ασχετο με το θηλασμο!Το μυτακι βουλωσε χθες.Ο γιατρος ειχε πει οτι ειναι αυτοκαθαριζομενο κ δεν το πειραζουμε....Ομως το μωρο εσκασε..Δε μπορουσε να θηλασει,να κοιμηθει...Εβαλα λιγο φυσ.ορο και βγηκε η μυξουλα.Εκανα καλα????

-Τωρα που επεσε ο αφαλος...Πως τον περιποιουμαστε???Βαζουμε ακομα ιωδιο ή κατι αλλο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!!!!ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?:laugh: :kiss: ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΜΕ! ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟ Η ΟΧΙ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΧΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑΞΕ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΕΧΤΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΑΕΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΡΕΧΤΕΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΕΦΑΓΕ Η ΝΑ ΡΕΧΤΗΚΕ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΞΑΠΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΕΧΤΕΙ Η ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΨΕΙ, Η ΑΠΛΑ ΘΑ ΡΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΤΑΚΙ ΑΝ ΥΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΟΡΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ. ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΟΥΦ, ΜΕ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!:laugh: ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!:laugh: :kiss:

Aναστασακι μου να σου ζησει το παιδακι σου!!!Παντα γερο κι ευτυχισμενο στην ζωουλα του!!!!Κι εσεις παντα καλα να το καμαρωνετε!!!Μακαρι να μπορουσα να σου απαντησω αλλα δεν ξερω!Σιγουρα πολλες μανουλες θα σε βοηθησουν!!Ευχομαι να συνεχισεις πολυ καιρο με τον θηλασμο και οοοοολα να πηγαινουν καλα!!!Φιλακια πολλα!!!

Φιλη Αναστασια σε καλωσοριζω και επισημα στο κλαμπ των μαμαδων!!!!!!!!!!

Απο που να αρχισω.....

Απο την εμπειρια μου και μονο θα σου πω.

Να δινεις στηθος ανα γευμα.

Αν νομιζεις οτι δεν εχει φαει καλα (πχ τρωει συνηθως 30λεπτα και εφαγε σε ενα γευμα μονο 5 λεπτα και κοιμηθηκε) στον επομενο θηλασμο δωσε παλι το ιδιο.Το ιδιο μπορεις να κανεις αν το νιωθεις πολυ βαρυ και θελεις να νιωσεις καλυτερα.

Για το ρεψιμο να μην εχεις αγχος αυτο που σου ειπε ο παιδιατρος ειναι σωστο.Οσο για τον εμετο ε δε χαθηκε και ο κοσμος!

2 φορες δεν ειναι τιποτα.

Αν θηλαζεις ξαπλωμενη φυσικα και δε θα σηκωσεις το μωρο να ρευτει γιατι θα ξυπνησει!Αφηνε το και θα εισαι μια χαρα!

Για τη μυτη να παρεις φυσιολογικο ορο και να της βαζεις καθε μερα ή οποτε νομιζεις οτι ειναι πολυ βουλωμενη.

Ακουμπας στο πλαι το κεφαλακι και απο το πανω ρουθουνι πατας με λιγη δυναμη την αμπουλα για να μπει το υγρο στη μυτουλα(μην το φοβασαι δεν παθαινει τιποτα,καλο του κανεις)Η μικρη θα φυσηξει κατευθειαν εξω και θα βγουν ολες οι μυξουλες.

Αν θελεις καλυτερα βαζε της πριν το θηλασμο γιατι ξεβουλωνει καλυτερα μετα...

Στον αφαλο μπορεις να ριχνεις μια σταγονα οινοπνευμα καθε μερα μετα το μπανιο και αφου τον στεγνωσεις καλα.

Τον καθαρισμο θα στον κανει ο παιδιατρος με λαδακι σε καθε επισκεψη!

Αυτα τα ολιγα ειχα να πω!

Φιλακια στη ζουζουνα σου!

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

Και φυσικα για την αμεση ανταποκριση!!!

Ακομα τα γευματα δεν μπορω να τα διαχωρισω γιατι....Τρωμε συνεχεια!!!!!!!!!!!!Τωρα αν σταματησουμε λιγακι για εναν 10λεπτο υπνο....Δε θεωρω πως τελειωσε το φαγητακι!!!

Το στηθος μου(φτου φτου) εχει μπολικο γαλατακι(τρεχει!) και να φαει 20+20+20 λεπτα παλι βγαζει γαλα....Τεσπα...!!!

Τωρα που μου τρωει κανα 10λεπτο-κοιμαται 15...?Ανετ να δουμε τι νυχτα θα περασουμε!!!!!!

Ελενη...μη νομιζεις πως τελειωσαν οι αποριες!!!Αυτα για αρχη...Εχω πολλα να ρωτησω!!!

Το ενστικτο της μανας νιωθωνα με οδηγει σωστα ομως!!!Αν και καμια φορα απελπιζομαι στιγμιαια!!!!

na sou pw thn alhtheia egw mperdeuomoun pio edosa teleuteo kai pio oxi ,prin ton arxhsw epiana ligo to sththos mou n dw pio tha dosw .mhn anxonese tora einai toso sixnei oi thhlasmoi pou kai na mperdeuteis den pirazei .

mhn to ksipnas otan koimat gia na reutei .oute gia pana to bradu .

maresei pou les oti pernate kala :laugh: :laugh: :laugh: egw to thhmame ligo san efialth :laugh: :laugh: :laugh:

otan einai mpoukomenw ksebolosetw me oro .

an epese o afalos (den thhmame kiolas) kai einai kala thremenw mhn to pirazeis alo tha plenete sto mpanio .an den einai kala thremeno katharisetw ligo me inopneuma .

Αφροδιτακι μου εκτος απ'τις στιγμες που δεν κοιμαται με τπτ τα βραδυα(δλδ3-4 ωρες να τρωμε κ να κανουμε συνεχεια κακα) κ χθες που δεν μπορουσε να αναπνευσει...Ολες οι αλλες στιγμες ειναι τελειες!!!Ειναι το αντικαταθλιπτικο μου!!!!Με το που πιανει ρωγα ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!

Κι εγω σημειωνω ποιο στηθος εδωσα και ποσο!!!!!!!!μπερδευομαι αλλιω!!!!

Οταν κανει κακα να μην την αλλαζω τα βραδυα????Κριμα ειναι μωρε....Κανει και με το κιλο....Δεν μπορω τη λυπαμαι!

Και τον αφαλο...φοβαμαι να τον καθαρισω γμτ...Χθες το βραδυ επεσε....

ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΞΥΠΝΙΣΑ ΚΑΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΛΕΡΩΜΕΝΗ:blush: ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΙΧΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΙΣΕΙ.

Μαγδαμου σ'ευχαριστω!!!!!

κοριτσια κι εγω κοιτουσα μονο για κακα τις νυχτες...

μια φορα ομως που ξυπνησαμε απο 2ωρο υπνο κ ειπα να της αλλαξω τα τσισα ζυγιζαν τουλαχιστον κιλο!!!! :laugh: :laugh: αισθανθηκα χαζη που περασε απτο μυαλο μου να μην την αλλαζα!!!!αχ θα συνηθισω κ εγω!!!!!!!!!!!

αφηστε που γουσταρει τρελλα να με κατουραει οταν ανοιγω την πανα!!!!!!!ατιμο θηλυκο!!!!!!!!!χεχεχε

Anastacia έγραψε:

Αφροδιτακι μου εκτος απ'τις στιγμες που δεν κοιμαται με τπτ τα βραδυα(δλδ3-4 ωρες να τρωμε κ να κανουμε συνεχεια κακα) κ χθες που δεν μπορουσε να αναπνευσει...Ολες οι αλλες στιγμες ειναι τελειες!!!Ειναι το αντικαταθλιπτικο μου!!!!Με το που πιανει ρωγα ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!

Κι εγω σημειωνω ποιο στηθος εδωσα και ποσο!!!!!!!!μπερδευομαι αλλιω!!!!

Οταν κανει κακα να μην την αλλαζω τα βραδυα????Κριμα ειναι μωρε....Κανει και με το κιλο....Δεν μπορω τη λυπαμαι!

Και τον αφαλο...φοβαμαι να τον καθαρισω γμτ...Χθες το βραδυ επεσε....

argisa na apanthsw exw kai enan apetitiko mpemph.:laugh:

otan kanei katourakia lew na mhn thn allazeis .

argotera tha deis pos tha einai ,emena stamatise na kanei bradu kaka apo 2,5 mhnwn kai den ton allaza katholou to bradu .

eutixos einai opos eipais thhliko kai se katouraei se sigekrimeno simio kai xamila ....ti na pw kai egw pou perimene na anoiksw thn pana na katourisei kai ebrexe olo ton topo????e????

den kserw an se bohthaei to bradu na mhn thn pleneis gia na mhn anatatonete polu katharize thn me mwromantila ....emena me esosan !!!!

Αγορομανες τι τραβατε κ εσεις!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχααα

Μωρομαντηλα κ εγω το βραδυ,,,,Αλλιως δε θα κοιμηθει καθολου!!!!

Ναρκωθηκε το κοριτσι μου..Τρωει 10 λεπτα και κοιμαται!Παω για αγκαλιτσες!!!

Φιλακια αγαπητες μου!!!!!!!Ευχαριστω!

οταν ρουθουνιζει το μωρο μου εχει πει ο γιατρος βαζουμε ορο και μου εχει δειξει πως, λοιπον βαζεις το μωρο στο πλαι ριχνεις στο πανω ρουθουνι τον μισο η πιο λιγο και αμεσως γυρνας το μωρο μπρουμυτα στο χερι σου και το χτυπας στην πλατουλα απο την μερια που ηταν το ρουθουνι που εβαλες ορο το ιδιο κανεις μετα και απο την αλλη μερια

για τον οφαλο λιγο οινοπνευμα σε ενα βαβμβακι πριν πεσει οταν πεσει εγω της εβαλα για τρεις μερες παλι λιγο οινοπνευμα για να ξεραθει και να ειμαι σιγουρη οτι εκλεισε μην το φοβασαι

anastasia μια χαρα σε βλεπω για πρωταρα..:P :P

εγω στην αρχη μπερδευα τα μπουτια μου...κ τα εγραφα απο που θηλασα κ μπερδευομουν,,,:blush:

αλλα με αλλαξε τα φωτα μεχρι αν στρωσουμε..ειχα χασει το μπουσουλα...

εγω ποτε δε το σηκωνω να ρευτει...

οταν ηθελε εκλαιγε τον σηκωνα κ ολα καλα...αλλα σπανια...

οσο για τα κακα...ασε καθε γευμα κ κακα...κ γω το αλλαζα...το λυπομουν.,..

μερικες φορες οταν δε μπορουσα αν παρω τα ποδια μου εκανα η χαζη...:laugh: :laugh:

εγω με το που επεσε ο οφαλος εβαζα για τις επομενες 5-6 μερες μπενταντιν κ μετα τιποτα...

σε φιλω κ σου ευχομαι καλο κουραγιο...:kiss: :kiss: :kiss:

Anastasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na sou zisei i mpoumpou!!!! Po po mia xara fainesai, power manoula!! Etsi na sinexiseis!!!!

Egw otan ton thilaza ksaplomeni, akoma k tora, den ton sikono na reutei, ton exeis sto plai opos eipan k ta koritsia k i tha reutei i tha vgalei kamia goulitsa.

Me ti mitoula kala ekanes!!

Emeis me ta kaka panta eixame ena themataki, den etixe na mou kanei pote mesa sti nixta, oute meta apo kathe geuma... Alla auto pou leei i Afroditi me ta moromantila einai ontos sotirio!!

Emena o paidiatros mou eixe pei na vazo betadin gia 2 vdomades apo ota neixe pesei o loros.

Se filw! Dose mia filoura k sta patousakia tis koraklas sou apo mena!!

Από τα λίγα που ξέρω θα σου πω.. Κι από την δική μου εμπειρία πάντα!! Λοιπόν, εγώ δίνω 10 λεπτά το κάθε στήθος πλέον, μπορεί και λιγότερο και θα σου εξηγήσω ... Διότι αν τον αφήσω παραπάνω θα βγάζει συνέχεια γαλά σαν το γατί! Γουλιές από την αρχή μου έκανε πάρα πολλές! Σήμερα, τον θήλασα 8 λεπτά από το 1 και 6 από το άλλο!Μόνος του το έβγαλε! Έκανε μια μικρή γουλίτσα! Θεωρώ είναι καλύτερο να τρώει λιγότερο, κι ας ζητήσει ξανά στην 1 ώρα πάρα να τον κρατάω μια ώρα να βγάζει γαλά συνέχεια! Εμένα και τα 2 μου στήθη ακόμα είναι παραγεμισμένα κάθε φορά και πρέπει να τον βάζω και στα δυο σε κάθε γεύμα αλλιώς υποφέρω! Το καλό είναι ότι τα αδειάζει για τα καλά ο μικρός! Με ανακουφίζει πάντα! Και επίσης ξυπνάει πάντα μετά από 2μιση ώρες από την ώρα έναρξης του τελευταίου θηλασμού! Καμμιά φορά το κάνει και 4ωρο ! Τώρα τελευταία κι αν είμαστε κι έξω βόλτα το κάνει και 5ωρο!! Πότε θα μου το κάνει βράδυ αυτό...;;; :P Αυτό μάλλον είναι δείγμα ότι τρώει καλά! Και την προηγούμενη Δευτέρα που τον ζύγισε ο παιδίατρος ήταν 4450 από 3650 που γεννήθηκε! Το βάρος της γέννας το πήρε αμέσως, σχεδόν όταν βγήκαμε από το μιευτήριο!Τώρα θα ζυγιστεί Παρασκευή πάλι αλλά έχει τσουπώσει για τα καλά! Τα φορμάκια νούμερο 0 δεν του κάνουν πλέον!

Για τις γουλίτσες, μην αγχώνεσαι! Εμείς κάθε βράδυ αλλάζουμε 7 φορμάκια έτσι για πλάκα!! Άστα να πάνε!

Αλλαγή πάνας... Μόνο αν έχει κακάκια ή πολλά τσισάκια τον αλλάζω πλέον, στην αρχή τον έπλενα κιόλας, του μίλαγα του τραγούδαγα κι αναρωτιόμουν γιατί δεν μου κοιμάται μετά!! Νούμερο η δικιά σου!!

Ο αφαλός εμένα του έπεσε 3 μέρες αφού βγήκα από το μιευτήριο και το έκανα με οινόπνευμα και αποστειρωμένη γάζα! Ακόμα το κάνω μετά από κάθε μπανάκι του!

Για την μυτούλα θεωρώ ότι έκανες πολύ καλά και βοήθησες το μωράκι να αναπνεύσει! Εμένα αν κι ακόμα δεν έχει χρειαστεί, έχω και το μηχανηματάκι που της ρουφάς τις μυξούλες του με τον φυσιολογικό ορό. Το μόνο που έχω κάνει με μια μπατονετούλα και φυσιολογικό ορό να του βγάλω καρκαδάκι από το ένα ρουθουνάκι του που είχε!!

Βρε κορίτσια.. δεν είναι απίστευτα όταν είναι τόσο μωράκια που χασμουριούνται, φτερνίζονται και βήχουν;; Έχουν πολύ φάση...

Και μια απορία... Έχει να μου κάνει κακά από την Κυριακή το μεσημέρι, κι είναι Τρίτη βράδυ! Αύριο αν δεν έχει κάνει πάμε για το 3ο 24ωρο. Ο γιατρός είπε είναι νορμάλ! Τι να κάνω; Υπάρχουν φορές που τσιρίζει για λίγο, προφανώς πονάει αλλά σε γενικές γραμμές είναι ήσυχο, κι έχει πολλά αέρια και με το συμπάθειο.. μυρίζουν οικτρά!! :blink:

Αναστασία μου γλυκειά να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!!

Να είναι γερό και ευτυχισμένο!!!!

Μια χαρά τα πάς...

Απ' τη δική μου εμπειρία θα σου πώ οτι άφηνα τη μπεμπούλα απ' το ένα στήθος όση ώρα ήθελε και όταν έχανε το ενδιαφέρον την άλλαζα.

Για τη μυτούλα όπως σου είπαν τα κορίτσια πάρε φυσιολογικό ορό.

Μη σε προβληματίζει που δεν ρεύεται. Με το θηλασμό δεν πέρνουν αέρα και δεν χρειάζεται.

Φιλιά πολλά και να ξεκουράζεσαι οταν κοιμάτε το μωράκι σου!

Anastacia έγραψε:

Καλησπερα φιλες μου!!!

Πριν 12 μερουλες γεννησα την λατρεμενη μου!!!Καποια στιγμη θα σας πω κ λεπτομερειες!

να σου ζησει η κουκλα σου!

Προς το παρον εχω καποιες αποριες αμφιβολιες...Καταρχην θηλαζουμε αποκλειστικα απο την 1η στιγμη!

μπραβο σας

-Ξερω πως ωραρια στο θηλασμο δεν υπαρχουν.Καθε ποτε αλλαζω στηθος????

στον θηλασμο δεν υπαρχει ρολοι!αλλαζεις στηθος οταν νοιωθεις οτι το μωρο δεν εχει χορτασει! καλο θα εινια να κανεις ενα γευμα ενα στηθος!ετσι το μωρο περνει και το πιο παχυρευστο γαλα το οποιο ερχεται λιγο μετα την εναρξη του θηλσμου!

Ωραια περναμε αλλα...Υπαρχει καποιος "κανονας" για το ποτε αλλαζουμε μεμε????

δεν υπαρχει κανονας... απλα περνατε ωραια!

-Επισης δε ρευεται παντα αλλα ο παιδιατρος μου ειπε πως ετσι ειναι τα μωρακια που θηλαζουν....Ελα που μου εκανε μετουλη 2 φορες οταν την αλλαζα....Ειναι νορμαλ νομιζω...Ε???

ειναι νορμαλ μπορει να ειχε φαει αρκετα και να εβγαλε λιγο απο το περισευμα! θα ανησυχισεις αν κανει συχνα εμετους και κυριως ρουκετοειδεις.

-οταν θηλαζουμε ξαπλα,μετα σηκωνουμε το μωρο να ρευτει???Και το ξυπναμε???

δεν το σηκωνεις! το γυριζεις λιγο στο πλαι και φυσικα το προσεχεις! αν θελησει να ρευτει θα σου το δειξει!

- Ασχετο με το θηλασμο!Το μυτακι βουλωσε χθες.Ο γιατρος ειχε πει οτι ειναι αυτοκαθαριζομενο κ δεν το πειραζουμε....Ομως το μωρο εσκασε..Δε μπορουσε να θηλασει,να κοιμηθει...Εβαλα λιγο φυσ.ορο και βγηκε η μυξουλα.Εκανα καλα????

καλα εκανες!

καλο θα ειναι να το κανεις και πριν το θηλασμο!

-Τωρα που επεσε ο αφαλος...Πως τον περιποιουμαστε???Βαζουμε ακομα ιωδιο ή κατι αλλο????

ιωδιο? οχι με μια γαζουλα και οινοπνευμα το καθαριζουμε και αν εχει κλεισει τελειως στο μπανιο και το στεγνονουμε ελαφρα με την πετσετα!

κοριτσαρες μου ευχαριστω για τις ευχες και τις συμβουλες σας!!! :):)

Μαρθα,Λενα,Αμαντα,Pebi φιλακια κ απο μας!!!

Νταλλια μου νομιζω πως δεν τρεχει τπτ με τα κακακια...Και 2 κ 3 μερες μου ειπαν πως μπορει να μην κανει(ακομα δε μου εχει τυχει!).

Παντως οταν καπως ζοριζεται να τα κανει η δικια μου της χαιδευω το κοιλονι της απαλα στη φορα του ρολογιου ή λυγιζω κ τεντωνω απαλα τα ποδαρακια σαν να κανει γυμναστικη!Οχι μολις εχει φαει ομως!

Βρε κοριτσια....Σημερα ολη μερα τρωει κανα 10λεπτο μετα φτυνει τη ρωγα,κοιμαται 10 λεπτα,μετα χαζευει λιγο....Και παλι 10 λεπτο...Τη βαζω στο ιδιο στηθος για να παρει και το πιο θρεπτικο οπως λεει κ η pebi αλλα...μπορει να περασει κ μισαωρο αναμεσα στους θηλασμους..Το στηθος δεν ξαναγεμιζει απτην αρχη???Τι να κανω?Δε θελει παραπανω ωρα!!!

Εχει και τοσο γελιο που τρεχει γαλατακι στα μαγουλα κ στα προγουλια της και αυτη κοιμαααααααται!!!!!!!! :P

Επισης παλι εκανε μετουλη...Αλλα μαλλον ειναι εξτρα γαλα γτ απλα ανοιγει το στομα της και τρεχει....Δεν ειναι ρουκετα ουτε πολυ μεγαλη ποσοτητα αλλα δεν νομιζω πως θεωρειται και γουλιτσα....

Τεσπα....Θα την βρουμε την ακρη νομιζω!

Τωρα μ'αφησε να φαω!!!!!!!!!!!!!

Αναστασία μου να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου !

Δεν εχω να σου πω τιποτα απλα οτι χαιρομαι παρα πολυ που τα πατε τοσο τελεια !!!

Σε χαιρομαι απιστευτα !!!

Λαλα μου σ'ευχαριστω πολυ!!!! :)

Θελω το καλυτερο για την αγαπουλα μου και ειμαι πολυυυυυυ αισιοδοξη!!!

Υποθετω πως συμφωνεις με τις συμβουλες των κοριτσιων!!!

Φιλακια!

Γιωτα νομιζω ειναι μικρη για ποτηρι,γιατι βιαζεσαι:P ,εννοεις φυσικα τα παιδικα ποτηρακια με τις τρυπουλες,σε μερικα παιδακια δεν αρεσουν καθολου ασε που γινονται μουσκεμα γιατι θελουν να πινουν μονα τους:laugh: δοκιμασε παντως αν θελεις,βαλε μεσα μικρη ποσοτητα νερο η χυμο φρουτων και δες αν θα το θελει,βλεποντας και κανοντας;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...