Οπως τα λεει η @melitiniღ ειναι..Σε εναν μηνα παντρευεται ενα φιλικο μας ζευγαρι. Ο αντρας ηρθε απο Κρητη δεν ηξερε κανεναν εδω περα απ τον αντρα μου που ειχε ηδη παντρευτει δεν μπορουσε να βγαινει και συνεχεια γνωρισε σε 2 μηνες την κοπελα του μεσω μιας εφαρμογης και τωρα παντρευονται και θα βαφτισουμε και το παιδακι που ηδη εχουν. Η ζωη μας δινει επιλογες φτανει να ειμαστε ανοιχτοι να εχουμε πιστη και να ξερουμε τι ειδους ανθρωπους θελουμε να εχουμε διπλα μας.. μην απελπιζεσαι κοπελα μου. Οι αλλοι να μη σε νοιαζουν και η οικογενεια σου αν τους πεις ολα αυτα που συνεβησαν νομιζω μονο στηριξη θα σου δωσουν..
@melitiniღ να κάνετε αυτό που νιώθετε και θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερο! Δεν έχει πρέπει και δεν πρέπει σε αυτα. Εμάς να φανταστείς μόνο μια φίλη μου ξερει ότι προσπαθούμε για παιδί και οι εργοδότες μου γιατί ήθελα να πάρω τις άδειες.
Όλα να πάνε καλά! Θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τα νέα σου!
@Sia A πώς πήγε ο υπέρηχος;
Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα
Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.