Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μήπως είμαι crazy όνομα και πράγμα;;;

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ? ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ??:P ΜΑΚΑΡΙ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩς ΤΑ ΘΕΣ, Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και απο μενα.... Εχω να μπω πολυ καιρο και χαιρομαι παρα πολυ που το πρωτο θεμα που διαβασα ειναι αυτο! ΤρελοΡουλιτσα ευχομαι να εχεις μεσα σου ενα μικρο σπορακι! Να προσεχεις οσο μπορεις!

Πολλα φιλια!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! :)

Να'στε καλά κι ό,τι επιθυμεί η κάθε μια σας να της συμβεί σύντομα! :kiss:

Έχω αγωνία να δω τι έχει γίνει.. :huh::unsure:

Αλλά νιώθω τόσο πολύ τη θετική σας σκέψη και ενέργεια.. πιστέψτε με! Οπότε είμαι σίγουρη πως και τώρα αν δεν έχει γίνει, κάπου παρακάτω θα γίνει - τόση ενέργεια δε θα πάει χαμένη!!

Αυτά προς το παρόν, φιλάκια πολλά σε όλες σας!! :)

Κορίτσια καλημέρα.. :)

Είμαι ψόφια στην κούραση, δούλευα σχεδόν 18 ώρες, έχω κοιμηθεί μια ώρα μόνο.. Βοηθάω την ξαδέλφη μου σε μια εργασία που πρέπει να παραδώσει σήμερα. Μέσα σ' όλα αυτά, πήρα και το γιατρό μου τηλ. και τελικά πήγα για χοριακή σήμερα το πρωί. Αργότερα θα'χω και το αποτέλεσμα..

Ελπίζω να'ναι θετικό αλλά... Για να δούμε τι θα δούμε.. :unsure:

με το καλο ρουλακι μου γλυκο!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι θετικη η χοριακη!!! κ ολα να πανε καλα! σε φιλω!! αντεεεεεεεεεε περιμενουμεεεεεεεεε!!!

Ρουλακι μου καλημερα κι απο μενα. ευχομαι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα και μια μεγααααααααααααλη χωριακη. περιμενουμε νεα σου κοριτσακι, φιλια πολλα :cheer: .

αχ αντε ρε θεια ρούλα.....θα περιμένουμε με αγωνία..............

Σου έυχομαι νε είσαι ρε καρδια μου....φιλια απο μένα και τη μπέμπα μου!

Ρουλακι μου το ευχομαι πραγματικα να το γιορτασεις με την ψυχη σου σημερα!!!Κι εμεις μαζι σου!!!Τι να πω αλλο!!Ελπιζω να ειναι σημερα η μερα που η θεια του λοχου θα γινει μαμαααααααααααααα!!Περιμενουμε με αγωνια!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ..τι εγινεεεεεεεεεεεεεεεεε??

ρουλαααααααααααααααααααααααα???

ομμμμμμμμμμμμμμμ ολη μου τη θετικη ενεργειαααααααααααααα!!!!!!!!

H θεία του λόχου δε θα γίνει μαμά... ακόμα! :(

Αρνητικό τελικά... αλλά είπαμε... με τόση θετική ενέργεια που μου στείλατε, που θα πάει, θα'ρθεί και σε μένα το πολυπόθητο νινάκι! :)

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας πάρα πολύ!!!

Σας αγαπώ πολύ!

Φιλάκια!

Δεν πειραζει θειουλα μου γλυκια και λατρεμενη!!!!!!Θα ερθει σιγουρα!!!Ειπαμε αυτος ο χειμωνας θα ειναι πολυ καλος μαζι μας,θα μας φερει οτι επιθυμουμε!!!Ξεκιναμε απο τωρα με δυναμη!!!

Αχ απο τις τοσες σφαλιαρες και με χοριακες στο τελος θα φτανουμε 5 μηνων για να παμε και για χοριακη χα χα χα χα χα!!!Ωχου αυτη η περιοδος ολο ναζια και κολπα μας κανει!!!χα χα χα χα!!!Λεμε και κανενα αστειακι μωρε για να ερχομαστε στα ισια!!Σ αγαπω καλη μου!!!Και ειμαι σιγουρη αληθεια σου λεω οτι τωρα δεν θα αργησει πλεον...δεν ξερω γιατι το βλεπω πολυ θετικα αυτο το ξεκινημα της νεας χρονιας!!!

Η Παναγια θα μας χαρισει ποοοοοοολλααααα νινακια!!!

ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΑΚΟ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ..! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!

• 4 weeks later...

Κορίτσια... πάλι εδώ.. πάλι τα ίδια... :(

22η μέρα χτες ίχνη..

23η μέρα σήμερα, κι αιματάκι.. σαν να ξεκινάει περιόδος μου φαίνεται..

Υποπτεύομαι κύστη.. πρέπει να πάω στο γιατρό οπωσδήποτε.. θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί και μετά θα κλείσω ραντεβού.

Αν είναι κύστη, ζήτω που καήκαμε.. θα πρέπει να πάρω αντισυλληπτικά.. :(

RUBELA έγραψε:

ΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κι εγώ αυτό έκανα!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλάκια!!!!!!

• 4 weeks later...

Κορίτσια... στεναχωρήθηκα απόψε.. :(

Τελικά όλο αυτό το πρόβλημα που είχα τους τελευταίους μήνες οφείλεται σε κύστη... :( Μεγαλούτσικη, ο γιατρός την κατάλαβε με την αφή! Πριν καν τη δει στον υπέρηχο.. :( :(

Μου είπε να κάνω κάποιες εξετάσεις (νομίζω ορμονικές είναι) για να διαπιστώσει την "ποιότητα" της κύστης και μετά θα μου πει τι θα κάνω. Αλλά θεωρεί πιο πιθανό ότι φταίει το άγχος μου... ο γνωστός μηχανισμός που επηρεάζει το ορμονικό σύστημα.. μου το'χε εξηγήσει και πριν 5 χρόνια που πάλι είχα κύστη..

Το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να πάρω αντισυλληπτικά για κάποιο διάστημα... :( :(

Κορίτσια το λέμε και το ξαναλέμε, όχι άγχος, όχι στρες, αλλά δεν το τηρούμε κι ιδού τ'αποτελέσματα... πάρε το χαπάκι σου Ρουλίτσα.. :(

ωχ........θειουλα μου??????? τι κυστη?????????????? :(:(:(

οχι ρε γμτ........ και γιατι να δει τι ''ειδους'' ειναι????????? τι ειδους μπορει να ειναι δηλαδη>?????????? θα μας τρελανει πες του ο ντοκτορ??????????? ουφ...αν πρεπει να παρεις αντισυληπτικα για λιγο μη μου στενοχωριεσαι.......ε???????? οπως περασαμε οοοοολα μαζι ετσι θα περασει και αυτο!!!!!! ;) χαμογελα θελω......:):):) αμαν πια αυτο το αγχος μας εχει καταστρεψει.......ολο λεμε ''οχι μωρε,δεν εχω αγχος.......'' και ολο εχουμε.......με εκανες κλαψ κλοαψ αποψε........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...