Μετάβαση σε περιεχόμενο

Thilasmos me didyma! .megalh dyskolia

Recommended Posts

Kalhspera kales mou.Eipa na anoiksw pali thema me ta nea mas.Dystyxws den einai k ta kalytera.

Loipon as ta paroume apthn arxh gia oses de gnwrizoun.

Exw prowra didyma 3 mhnwn.O mpemphs mou exei gastrooisofagikh pallindromhsh,einai poly lemargos k anhsyxos,dyskoilios,ekane pollous emetous ews k 3-4 thn hmera.Tou deinw epadoren k de kanei emetous twra.

To thema mou to exw perissotero me to mpemph.

Me to thilasmo de ta katafernoume logw ths anhsyxias tou auths.

Ton vazw sto stisthos prin tou dwsw kseno gala.

Pianei kanonika k amesws th thilh pinei kanena 10lepto (an einai hremos) k meta travietai k kounietai,tou vgainei k i thilh apo to stoma kapoies fores k tsantizetai,otan prospathw na tou th ksanavalw de katalavainei mallon apa neura tou.

Strigklizei les k to sfazoune.

Ton shkwnw amesws tou milaw k ton paizw k hsyxazei merikes fores.Proeidopoihtiko klama den yparxei,amesws strigklia ewsotou na kserathei h fwnh tou.

Sth telikh apto poly klama k to sfyksimo me th dyskoiliothta tou vgike vouvonokhlh,th vgalame eutyxws ola kala phgan.

H mpempa otan akouei to mpemph na ourliazei klaiei k auth k arxizei k mou kanei ta idia sto thilasmo enw phgainame poly kala.

Mia mera den ekatsan sto sthithos k pethana apo to pono.

Peite mou vre koritsia ti na kanw?

Sas exei tyxei?

K kati allo,mesa se ola auta mallon k ta dyo mwra exoun allergia sto agelaino gala.Tous edeina Almiron k evgalan eksanthimata meta to allaksame phrame to Pepti k hremhsan ligo.

Rwthsa th paidiatro na kanoume eksetash gia epivaivewsh ths allergias k mou eimai deinei mono ena 10%

Epeidh eixa amfivolia gia thn allergia tous k epeidh den epinan me tpt to Pepti deinw Frisolac Comfort pou kalyptei tis anagkes k twn dyo (to mono gala pou einai phxto gia th GOP tou mpemph k gia th dyskoiliothta k twn dyo)

De mporw na tous vrw ena gala ths prokophs pou na mporoun k na energountai k na tous aresei k gia th gop.

Prepei na deinw 100 galata sygxronws?Eleos de mporw allo.

Mia mera eimai xaroumenh k mia xalia.H elleipsh ypnou k o mpemphs me exoun kanei xwma.Einai toso dyskolos pou gia na koimithei kathe fora ton kanw volta me to marsipo.H plath mou me pethainei.

An synexisw na sas lew ta ypoloipa themata tha grapsw ena forum oloklhro :P

O antras mou o kahmenos voithaei poly k exei meinei misos,ton lypamai!Ma kala gt den adynatizw egw?:P

Oua o enas oua h allh poion na prwtoprolavoume...Efyge k h pethera mou k exw th mana mou na voithisei pou sth tlkh mono auto de kanei.Toulaxiston plenei kanena piato k kanei sidero,krataei kanena paidi mexri na thylasw egw to allo.

DRAMA H KATASTASH!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι έχουν καλομάθει στο μπιμπερό. Γι αυτό σου συμβαίνει αυτό με τον μικρό και τώρα πάει να ξεκινήσει και η κόρη. Ο μικρός αναγκάζεται στο στήθος να κουραστεί περισσότερο και μετά από 10 λεπτά θηλασμού σου λέει..<<τι θα γίνει;; θα ταλαιπωρούμαι πολύ ώρα εδώ πέρα;;;φέρε μου το μπιμπερό να τελειώνουμεεεε!!!>> . Τελικά το ξένο δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα απο το να βοηθάει..αν θες να συνεχίσεις να θηλάζεις..πρέπει να κοψεις μαχαίρι το μπιμπερο! Βέβαια θα περάσεις αρκετές ώρες μετα μωρά στο στήθος τις πρώτες μέρες, όμως όταν προσαρμοστούν θα βρεις την ησυχία σου!

δεν έχω καμμιά απολύτως εμπειρία με δίδυμα...αλλά θα σου πρότεινα να αγοράσεις το βιβλίο της παιδιάτρου και συμβούλου θηλασμού Άννας Πατσούρου, η οποία θήλασε δίδυμα!!!! "Μητρικός Θηλασμος μια υπέροχη σχέση"....ελπίζω μεγαλώνοντας τα μωράκια να έχετε λιγότερα προβλήματα. :kiss:

Πωπω Έλενα κουράστηκα μόνο με την περιγραφή...

Περίμενα η καθημερινότητα με δίδυμα αν είναι δύσκολη, ένα έχω, και καμιά φορά έφτανα στα όριά μου αν και ομολογουμένως το Μαράκι μου ήταν ήσυχο βρεφάκι.

Χαρά στη δύναμή σου Έλενά μου.. Μαράκι να βρεις τον τρόπο να μπουν όλα σε ένα πρόγραμμα. Και μπράβο σου που επιχείρησες θηλασμό. Αχ ελπίζω να τα καταφέρετε!!!

tirogaridaki έγραψε:

Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι έχουν καλομάθει στο μπιμπερό. Γι αυτό σου συμβαίνει αυτό με τον μικρό και τώρα πάει να ξεκινήσει και η κόρη. Ο μικρός αναγκάζεται στο στήθος να κουραστεί περισσότερο και μετά από 10 λεπτά θηλασμού σου λέει..<<τι θα γίνει;; θα ταλαιπωρούμαι πολύ ώρα εδώ πέρα;;;φέρε μου το μπιμπερό να τελειώνουμεεεε!!!>> . Τελικά το ξένο δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα απο το να βοηθάει..αν θες να συνεχίσεις να θηλάζεις..πρέπει να κοψεις μαχαίρι το μπιμπερο! Βέβαια θα περάσεις αρκετές ώρες μετα μωρά στο στήθος τις πρώτες μέρες, όμως όταν προσαρμοστούν θα βρεις την ησυχία σου!

Kalh mou,me fantazesai ti tha ginei an kopsw maxairi to kseno?!!Oute na to dianoithw de kserw!Ta mwra pinoun 180 ml to ena ana 3wro dld prepei na vgazw apto stithos 2500 litra gala thn hmera!!xaxaxaxxa k h fage na hmoun de tha ta kataferna.Pou vriskw thn oreksh gia asteia de katalavainw:P Opote h auto h tha emenan nystika.De to vriskw logiko me didyma.

Gia to vivlio pou mou lete,skeftomoun na to parw sthn egkymosynh alla den exw xrono oute gia pipi re paidia.Merikes fores pairnw k to mpemph me to marsipo mesa.Ekei exoume katanthsei.

Alla k pali ta exw dokimasei ola sth praksh.

Etsi mou erxetai na parathsw tis prospatheies.Protimw xaroumena mwra me kseno para neurika me thilasmo...

Perimenw na akousw th gnwmh ths Lala me agwnia!

Help re paidia,parigoriste me.Den eimai kala k an synexistei auto me vlepw asxhma!

Ma kala as me lypithei ligo o theos.K didyma k tosa provlimmata panw mas epesan,k ygeias k oikonomika k skata..sorry kiollas.

etsi itan k i kori mou elena anupomoni k ourliaze k apo ta neura dn epiane,strafika sto thulastro k siga siga arxise na meionete k to gala,vevaia tin kalupte dioti epine mono 60 ml,mia fili mou me proora didduma dn thulase katholou,mono sto nosokomeio otan itan ta mora thermokoitida to evgaze me thulastro,tous vgike i pisti anapoda k xoris thulasmo,sou vgazo to kapelo g tin prospatheia sou!!!!na rotiso kati g to gala pou dineis?pos k epelekses almiron k frisolac?etsi pos ta les mallon allo gala tha perneis g ton ena k allo g tin alli...pantos einai fagana e?

Χαρα στο κουραγιο σου να προσπαθεις να τα θηλασεις και τα δυο!!!!!Αν ημουν στην θεση σου δεν ξερω αν θα ειχα καν προσπαθησει να θηλασω!!!!!!Προσπαθησε μερες να κοψεις το μπιμπερο οπως σου ειπαν τα κοριτσια και βλεπεις τι κανεις αργοτερα αν συνεχιστει η ιδια κατασταση

Καλη επιτυχια σου ευχομαι

Καλή μου Έλενα...κουλαρε λίγο!!:) Μην στρεσάρεσαι τόσο πολύ βρε κορίτσι μου! Να σου πω κάτι που λέει το συγκεκριμένο βιβλίο μιας και το έχω ρίξει μια ματιά σχετικά με αυτό που λες. Μια μαμά με δίδυμα ή τρίδυμα μπορεί να παράγει γάλα ανάλογα με το πόσα μωρά θηλάζουν. Υπάρχουν μαμάδες που απέκτησαν και 2ο μωράκι και θηλάζουν και τα δυο μαζί. Οπότε μην αναρωτιέσαι ότι δε θα μπορέσεις να το κατεβάσεις τόσο γαλα. Πιστεψέ με! Μπορείς!!! Το θέμα είναι να αλλάξεις λίγο σκεπτικό και να το πιστέψεις. Όσο κι αν κοιτάζεις τα υλικά για να φτιάξεις κέικ και να λες..<<είναι αδύνατον από αυγά , γάλα και αλευρι να βγεί ένα νόστιμότατο κέικ..>> πάρε τα υλικά και φτιάξτο!!Θέλω να πω, μην σου φαίνεται αδύνατο να συμβεί επειδή δεν το έχεις δοκιμάσει και επειδή είσαι ταλαιπώρημένη από τον άτιμο μπεμπούλη!

Αν πάλι σου φαίνεται βουνο τότε ΄σίγουρα ένα καλό ξένο γάλα θα σε βοηθήσει αρκετά και εσύ θα χαλαρώσεις και εκείνα θα μένουν χορτάτα περισσότερη ώρα. Αν είσαι αποφασισμένη για κάτι τέτοιο, τότε μείωσε σταδιακά το μητρικό και δίνε περισσότερο ξένο ώστε σγά σιγά να μειωθεί το δικό σου και να τρώνε αποκλειστικά ξένο. Εγώ δεν πήρα χάπια για να κόψω το θηλασμό. Απλώς τον θήλαζα πρωί και βράδυ και σιγά σιγά μόνο το πρωί και μετά καθόλου.

Καλή συνέχεια ελενάκι!!:)

Θα συμφωνήσω με την Φανή :)

Σίγουρα είναι δύσκολο να θηλάζεις δυο μωρά,ταυτόρονα,αποκλειστικά.Η μαμά μου θήλαζε τις δίδυμες αδερφές μου μέχρι 1,5 ετών,πριν 23 χρόνια ;) Άρα παρότι δύσκολο δεν είναι και ακατόρθωτο :kiss:

Molis prospathisa na dwsw sth mpempa ena geuma mono apo to diko mou.

Th krathsa 30 lepta.Edeixne na peinaei,pipilage me oreksh k kata diasthmata eklaige.Siga siga to klama dynamwne.Th krataga me to zori na dw pou tha to paei.

Elega na thn afhsw na peinasei k na thn vazw sto stithos alla th lypithika etsi opws ekane.Prwth fora eklapse etsi. :(

Αυτο ήταν αναμενόμενο, γι αυτό άλλωστε σου είπα ότι τις πρώτες μέρες θα σε δυσκολέψει γιατι θα πρέπει το μωρό να προσπαθήσει πιο πολύ μόνο του. Η ροή του μπιμπερό , το ξέρεις άλλωστε, ότι είναι πιο έυκολη. Κοιταξε Ελενα..πρώτα πρέπει να αποφασίσεις εσύ αν θα ζοριστείς αρκετά ή όχι. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα! κακά τα ψέματα. Και πρέπει να έχεις στήριξη απο κάποιο πρόσωπο να σου λέει οτι τα πας καλά ρε παιδί μου...σκέψου το..κουβέντιασέ το και με τον άντρα σου ώστε να τον έχεις συμμαχο..και μετά πάλεψέ το. Θα δεις ότι η όλη ταλαιπωρία δε θα κρατήσει πολύ. Μόλις μάθουν μόνο το στήθος θα λυθεί το πρόβλημά σου. Σίγουρα! Αλλιώς μην σκάς! Υπάρχει και η άλλη λύση που είναι πιο εύκολη! Αλλά πρώτα απόφάσισε εσυ μέσα σου! Καλή προσπάθεια (αν το επιχειρήσεις!!) :)

Πάντως να ξέρεις ότι και το γεύμα θα κρατάει πιο πολύ για λίγες μέρες μέχρι να αυξηθεί η παραγωγή. Αλλά το δύσκολο δεν είναι η ώρα του γεύματος νομίζω, αλλά το πείσμα του μωρού για εύκολο φαγητό. Εκεί ΄πρέπει να δίεξεις επιμονή και υπομονή χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου..ελπίζω αν πραγματικά το θες, να τα καταφέρεις Ελενάκι!!:)

Και να ξέρεις η όλη προσπάθεια που θα σε δυσκολέψει το πολύ..μα πάρα πολύ να κρατήσει μια βδομάδα. Το λιγότερο 3-4 μέρες. Ελπίζω να μη νιώθεις ότι σε ζορίω..απλώς θέλω να στηρίξω την προσπάθειά σου για να μην απογοητευτείς ευκολα!

Elena333f έγραψε:

tirogaridaki έγραψε:

Kalh mou,me fantazesai ti tha ginei an kopsw maxairi to kseno?!!Oute na to dianoithw de kserw!Ta mwra pinoun 180 ml to ena ana 3wro dld prepei na vgazw apto stithos 2500 litra gala thn hmera!!xaxaxaxxa k h fage na hmoun de tha ta kataferna.Etsi mou erxetai na parathsw tis prospatheies.Protimw xaroumena mwra me kseno para neurika me thilasmo...

Perimenw na akousw th gnwmh ths Lala me agwnia!

Help re paidia,parigoriste me.Den eimai kala k an synexistei auto me vlepw asxhma!

Ma kala as me lypithei ligo o theos.K didyma k tosa provlimmata panw mas epesan,k ygeias k oikonomika k skata..sorry kiollas.[/quote:1qlepeq7]

Μια χαρά θα βγάζεις και 3 λιτρα και 4, μην φοβάσαι! Και μην τα λυπάσαι, θα περάσε αυτό, όταν θα ξεχάσουν το μπιμπερό!

Καλή επιτυχία!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ! ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΝΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Ελενα μου δεν θυμαμαι αν σου χω ευχηθει , να χαιρεσαι τα μωράκια σου :)

Εχεις δικιο τωρα δεν εχεις χρονο για να διαβάσεις βιβλια να ψάξεις στο νετ . Ειναι πολυ δυσκολο γαι τις μητερες με 1 μωρο φανταζομαι με 2 !!!

Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι και να αναθέτεις οτι δνε μπορεις στον αντρα σου και στη μαμά σου . Η μονη σου φροντιδα πρεπει να ειναι τα μωρα , μην κουράζεσαι με αλλα πράγματα .

Εγω Ελενα θα σου πω την γνώμη μου και θα σου επισυμάνω καποια πράγματα που γινονται λαθος . Το τι θα κανεις ειναι μια δική σου αποφαση και γω δεν θελω να παρω μερος σ΄αυτη . Αν θελεις να σε βοηθήσω θα το κανω με ολη μου την καρδια ομως δνε θελω να νιωθεις οτι σε πιέζω ή προσπαθώ να σου αλλαξω γνωμη ! Ειναι εντελώς δική σου αποφαση !

Ας ξεκινήσουμε με τον μπεμπουλη σου που λες οτι ειναι και ο πιο "δυσκολος" . Το μωράκι σου εχει ΓΟΠ και ταλαιπωρειτε παρα πολυ απο αυτο :( . Να ξερεις οτι το μητρικό γαλα ειναι οτι καλύτερο για την ΓΟΠ ειναι πιο ελαφρυ και πιο ευπεπτο και δεν πειράζει το στομαχάκι του . Τα γαλατα σε σκονη εχουν χαρουπαλευρο μεσα για να πεφτουν σαν στοκος στο στομαχι του μωρου και να μην παλινδρομει .

Το κλάμα Ελενα μου ειναι το τελευταιο δειγμα πεινας του μωρου . Τα μωρα που πεινάνε τοσο πολυ ωστε να αρχισουν να κλαινε ειναι λογικό να μην έχουν υπομονή να καθισουν στο στηθος , να δυσανασχετουν και να περιμένουν γρηγορα να χορτάσουν χωρις πολλά πολλα . Το 3 ωρο ειναι μεγάλο διαστημα ειδικά για το μωρακι σου που εχει ΓΟΠ . Τα μωρα που εχουν ΓΟΠ πρπεει να κανουν συχνά και μικρά γευματα .

Γενικά δεν πρεπει να αφηνεις τα μωρα να "πεινάσουν" . Δεν τα βοηθάς ετσι σε τιποτα . Αντιθέτως κουράζονται , δυσανασχετουν και δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσουν ηρεμα στο στηθος . Οταν προσπαθουμε το μωρο να δεχτει ξανα το στηθος κανουμε το εντελως αντιθετο δηλ σε τακτα χρονικα διαστήματα οτνα ειναι ορεξάτο και ηρεμο να το βαζουμε στο στηθος .

Αυτα ειναι τα "λαθη" που παρατηρησα απο αυτα που γραφεις . Νομιζω οτι ήρθε η ωρα , αν το νιωθεις και συ , να μας πεις τι θελεις να κανεις . Σκεψου και αποφασισε ποιο θα ηταν το καλύτερο για εσας . Ξερεις τα υπερ του θηλασμου , ξερεις τα προβληματα που εχουν τα μωράκια σου (ΓΟΠ , αλλεργια ) , ξερεις τον εαυτο σου , ξερεις την οικογενεια σας .

Θα ειμαι διπλα σου να σε βοηθήσω οσο μπορω οποια αποφαση και αν παρεις . Αν θελεις μπορουμε να μιλησουμε και εκτος φορουμ .

Φιλια σε ολους σας :)

να σου ζησουν τα παιδακια σου! μπραβο σου που το παλευεις! ειναι δυσκολα με 1 παιδι ποσο μαλλον με 2!

ασχολησου μονο με τα μωρακια σου! μην κανεις τιποτα αλλοασε και κατι για τους αλλους!

το μητρικο γαλα ειναι το καλυτερο για ΓΟΠ αλλα βρε γλυκια μου μην κοιτας ρολοι στο θηλασμο και μην περιμενεις να σου δειξουν οτι πεινασαν με το κλαμα, το κλαμα ειναι η τελευταια ενδειξη πεινας, δεν μπορουν να περιμενουν να περασει το 3ωρο για να φανε! πεινανε και πεινανε εδω και τωρα!

το στηθος σου παραγει τοσο γαλα οσο χρειαζονται τα μωρακια σου! ειτε αυτο ειναι 2η 3 η και 4 λιτρα την ημερα! το ξενο καλο θα ηταν να το μειωνες σταδιακα και να εκανες περισοτερους θηλασμους ! ta paidaki me GOP AKOMA KAI ME TO XENO KANOYN MIKRA KAI SYXNA GEYMATA!

να σου πω κατι κι εγω που εχει και ο δικος μου μπεμπης γοπ.και εμενε ηπιε το epadoren(πολυ καλο για την γοπ τελειο θα ελεγα)και πινει ακομη το frisolac comfort μονο που τωρα πινει 2ης βρεφικης ηλικιας το frisomel comfort

οταν εχει γοπ μεχρι να αρχισει να φτιαχνει(πραγμα που αργει γιατι εμεις την εχουμε απο 2 μηνων εως τωρα που ειναι 14μηνων)τα γευματα πρεπει να ειναι μικρα και συχνα εγω τον ταιζα ανα μια ωρα!!! οταν πλεον σταματησε η γοπ(κατι λιγο μας εμεινε)τον ταιζα ανα 3ωρο ομως αυτο ισχυει μονο για το ξενο γαλα στον θηλασμο ειναι αλλιως

και τελος να συμφωνισω με την λαλα για την γοπ το ιδανικοτερο γαλα ειναι το μητρικο τωρα αν αποφασισεις να δωσεις ξενο τοτε παλι να θυμασαι αυτο μικρα και συχνα γευματα μονο ετσι θα φτιαξει σιγα σιγα το στομαχακι του

(εγω να φανταστεις τρελαινομουν γιατι απο 180 το καθε γευμα πιναμε 60-70 αλλα μετα απο ενα μηνα ξαναγυρισαμε στα φυσιολογικα μας και χωρις προβλημα τουλαχιστον οχι τοσο σοβαρο οσο ηταν)

Γλυκιά μου κάνε υπομονή ....τη δύναμη θα τη βρεις μέσα σου!

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Εγώ πάλεψα - και τα κατάφερα - τον

αποκλειστικό θηλασμό για 'ενα μπεμπάκι, και ομολογώ εξαντλήθηκα

αλλα για λίγο, 2 εβδομάδες ήταν, μετά που θήλαζα κανονικά ήταν

απόλαυση!!!!

Άλλωστε σε δύο μήνες που θα μπει και το ρυζάλευρο στη διατροφή

τους όλα θα είναι πιο απλά. Άρα ουσιαστικά 2 μήνες υπομονή!!!!

Με τον/την παιδιατρό σου μίλησες?

Koritsia sas euxaristw poly gia th sthriksh k thn entharynsh sas!

Lala mou to kserw oti to gala mou tha voithisei poly ton mpemph mou alla de kathetai!Tous epairna shmera enan enan kathe ligo k ligaki k tous evaza sto stithos.O mpemphs ksinize th mourh tou k h mpemph to eftyne,einai ligofagh!

Ta mpempakia koimountai arketa akomh.To thewrhtai fysiologiko na ta ksypnaw gia na ta valw sto stithos?Koimountai anamesa sta geumata.

Den kathisan katholou mia mera twra k ponaei to deksi mou stithos k to noiwthw petra.

Fovamai poly mh petrwsei k pathw tpt k apthn allh skeftomai tropous pws na ta kanw na fane.

Prospathisa na to vgalw me thilastro k de vgainei tpt!

O paidiatros mou leei na mhn afhnw ton mpemph na trwei prin tis 2 me 2 1/2 wres k na ton ksegelaw me xamomili.

Phra thl k enan diko mou gnwsto paidiatro apta merh mou k mou eipe to idio.

Prwth fora akousa gia syxna geumata gia th GOP.

Na sas pw oti exei tyxei na tou dwsw poio nwris gala k de to thelei.

Epishs tou eixa dwsei 120 ml gala k meta de stamatouse na klaiei k na ourliazei.Me to pou tou ksanaevala to mpimpero sto stoma gourlwse ta matia k arxise na katapinei k na akougetai gloup gloup :P

Sto stithos de to kanei auto k neuriazei.

Poses fores exw prospathisei na tous deinw kapoia geumata mono diko mou k de kathontai.

Tous vgainei i thilh apto stoma syxna k neuriazoun.K ftanoume se shmeio na mhn stamatane na klaine.

Ta fantazomoun ola poio eukola.

K to kako einai oti de mporw na stamathsw to gala fysiologika efoson de kathontai katholou gia na mikrinw ta geumata.

Koritsia an synexistei auto tha trelathw.

Na sas pw k th maurh alitheia,eimai sygourh pws de tha mporousa me tpt na ta thilasw apokleistika.Tha hmoun mesa sta neura,kleismenh,se ena krevati me ena vyzi monimws eksw.Den to thelw auto.

Eimai poly mperdemenh!

Θα πρεπει να συμβουλευεσαι παιδογαστρεντερολογο για την ΓΟΠ και οχι τους παιδιατρους . Οι περισοτεροι εχουν μαυρα μεσάνυχτα .

Προσπάθησε να βγάζεις λιγο γαλα απο το στηθος ωστε να μην νιωθεις δυσφορία . Κανε και μασάζ , βαλε και ζεστές ή κρυες κομπρέσες .

Σταματα σιγα σιγα να τα βαζεις σε καθε γευμα στο στηθος και αρχισε να "πηδας" γευματα . Σε 1 εβδομάδα θα χει λιγοστέψει πολυ το γάλα σου και θα κοπει . Παράλληλα οπως σου ειπα αν ζορίζεσαι με το γάλα πρεπει να βγάζεις λιγο με το χέρι σου .

Ελενα σε καταλαβαίνω..είναι πολύ δύσκολο ειδικά τώρα που καλόμαθαναν στο μπουκάλι. Το να επιστρέψεις στον αποκλειστικό θηλασμό είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ναι να τα ξυπνάς τρυφερά και να τα βάζεις στο στήθος. Εγώ θα έλεγα κάθε ΄δίωρο ή και πιο συχνά. Τολμώ να αμφισβητήσω τους γιατρούς που σου λένε για χαμομήλι γιατι το μόνο που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να σε μπερδεύουν και να χειροτερεύουν το πρόβλημα. Ειλικρινά εμένα ογιατρός μου είχε απαγορεύσει οτιδήποτε θέλει μπιμπερό γι αυτό ακριβώς το λόγο. Ότι τα μωρά μπερδεύονται.

Επιμένω αν είσαι μπερδεμένη πως ένα καλό βιβλίο θ σου λύσει τα προβλήματα σίγουρα. Πραγματικά το πιστεύω. ίΣψς αν μπορέσεις να βρεις λίγο χρόνο να το διαβάσεις λίγο..

Αν πάλι όλα αυτά σου φαίνονται βουνο μην τρελαίνεσαι βρε κορίτσι..άσε το στήθος και πίασε μπουκάλι να τελειώνεις μια και καλή!Τα μωράκια θέλουν μια χαρούμενη μανούλα!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...