Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδω και 4 μερες η μπουμπου κατα τις 12 με 1 που κοιμαται το βραδυ μετα μεχρι το πρωι δεν με ξυπναει ουτε για να φαει ακομα και αν εχει βρεξει πανα.Απο τις 1 το βραδυ μεχρι σημερα στις 8 το πρωι δεν εβγαλε κιχ.

Απο την μια χαιρομαι που κοιμομαστε σερι απο την αλλη ανυσηχω για το ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο!!:blink::huh:

ολη την ημερα και ιδιετερα απο τις 8 το απογευμα μεχρι που θα κοιμηθει ειμαστε ολη μερα αγκαλια

αλλα αυτο με τον υπνο το βραδυ δεν το εχει ξανακανει με ξυπνουσε τουλαχιστον μια φορα κατα τι 5 το πρωι να αλλαξουμε πανα και να φαμε 5-10 λεπτα

Δημοσίευση

Βρε Ελένη μου τι μας λες? μακάρι και η κόρη μου να κοιμόταν ένα 7ωρο σερί!!!

Το παιδί σου μεγαλώνει και θα κοιμάται όλη την νύχτα μην σε ανησυχεί, αν την ελέγχεις το βράδυ και είναι εντάξει, γιατί αγχώνεσαι?

Αλλά την κοιμίζεις τόσο αργά?!! :huh: 24.00 το βράδυ!!! και από τις 20.00 μέχρι τις 24.00 είναι ξύπνια? και τι κάνετε?

Η δικιά μου μόλις πάει 19.30 αρχίζει τρίβει τα μάτια της και θέλει ύπνο, τώρα μετά από 1 χρόνο θα ξυπνήσει μετά από 7 ή 8 ώρες και θα κοιμηθεί πάλι μέχρι το πρωί στις 7.30 μετά ξυπνά γιατί πρέπει να πάμε τον γιο μου στον παιδικό σταθμό. έχει τύχει όμως να ξυπνήσει στις 24.30 και να δυσκολευθεί να κοιμηθεί ξανά!! Το πρόβλημά μου είναι ότι με το που την βάζω πίσω στην κούνια της ξυπνά και φτου και από την αρχή....

Δημοσίευση

Να σας πω κάτι και εγώ να σας φτιάξω τη μέρα.5 μηνών και μέσα στη μέρα κοιμάται το πολύ 1 ώρα όσο για το βράδυ :woohoo: 24:00 με 10:00 το πρώι και κάθε μιάμιση με 2 ώρες θέλει θηλασμό.Καλό ε;:lol:

Μου φαίνεται ότι δε θα ξανακοιμηθώ ποτέ πια:blink:

Δημοσίευση

κλεινω τα φωτα στις 10 το βραδυ θελει μια ωρα αφου κλεισουν τα φωτα να θηλασει και να πιπιλισει λιγακι

μετα κατα τις 11 την βαζω στο κρεβατακι

ξυπναει μετα απο ενα τεταρτο και μεχρι τις 12:30 ξανακοιμαται πλεον μεχρι το πρωι

ολη την μερα ζητημα ειναι να κοιμηθει 1-2 ωρες και μονο αν την κραταω αγκαλια αν την παρει ο υπνος και την βαλω να κοιμηθει στο κρεββατακι της ξυπναει με κλαμα!!!:blink:

και πριν πανω κατω το ιδιο προγραμμα ειχαμε αλλα με ξυπνουσε 1 φορα την νυκτα να την αλλαξω και να φαει κανα 10λεπτο

Δημοσίευση

εμεις κοριτσια αλλαζουμε συχνα πυκνα πρόγραμμα!είμαστε αναποφάσιστοι φαίνεται!:laugh: εδω κ 15 ημερες πάντως κοιμομαστε γυρω στις 10 το βραδυ,ξυπνάμε κατα τις 4,τρώμε,θηλάζω αποκλειστικα,κ ξανακοιμομαστε ως τις 7,7:30!πιο πριν ξυπνούσαμε κ εμεις παναγιώτα μου ανα δυο ώρες τη νύχτα,είχα απελπιστει κ εκει που ειχα αρχισει να το παιρνω απόφαση,τη μερα που καναμε το πρωτο μας εμβολιο,20 αυγουστου,ευλογημένη ημέρα!,εγινε η αλλαγη!!μεσα στην ημερα βεβαια τωρα κοιμαται συνολο 3 με 4 ωρες το πολύ,βεβαια σημερα κοιμαται παραπανω,για να δουμε...θα εχουμε εκπλήξεις το βράδυ;;!!το περιεργο ειναι πως δοκιμασα μια φορα να τον απασχολησω με παιχνιδακια κ αγκαλιτσες ως τις 11 το βραδυ,μηπως κ ξυπνούσε αργοτερα τη νυχτα,αλλα πάλι στις 4 ξυπνησε,πώς το εξηγείτε;:huh: πάντως δεν παραπονιεμαι πια,σε συγκριση με το δραμα των 2 πρωτων μηνων,ζω ενα ονειρο!!!:P;)

Δημοσίευση

Αχ τι πονεμενο θέμα! Κάναμε 7,5 μήνες να πάρουμε σταθερό πρόγραμμα ύπνου

! Μεχρι τότε ξυπνούσε το φατσάκι έστω μια φορά, πότε πότε δύο! Πιστεύω ότι είσαιαπό τις τυχερές και το μωράκι σου σιγά σιγά θα κοιμάτε πιο πολύ την νύχτα και λιγότερο την μέρα!!!

Δημοσίευση

LUCKY! έγραψε:

εμεις κοριτσια αλλαζουμε συχνα πυκνα πρόγραμμα!είμαστε αναποφάσιστοι φαίνεται!:laugh: εδω κ 15 ημερες πάντως κοιμομαστε γυρω στις 10 το βραδυ,ξυπνάμε κατα τις 4,τρώμε,θηλάζω αποκλειστικα,κ ξανακοιμομαστε ως τις 7,7:30!πιο πριν ξυπνούσαμε κ εμεις παναγιώτα μου ανα δυο ώρες τη νύχτα,είχα απελπιστει κ εκει που ειχα αρχισει να το παιρνω απόφαση,τη μερα που καναμε το πρωτο μας εμβολιο,20 αυγουστου,ευλογημένη ημέρα!,εγινε η αλλαγη!!μεσα στην ημερα βεβαια τωρα κοιμαται συνολο 3 με 4 ωρες το πολύ,βεβαια σημερα κοιμαται παραπανω,για να δουμε...θα εχουμε εκπλήξεις το βράδυ;;!!το περιεργο ειναι πως δοκιμασα μια φορα να τον απασχολησω με παιχνιδακια κ αγκαλιτσες ως τις 11 το βραδυ,μηπως κ ξυπνούσε αργοτερα τη νυχτα,αλλα πάλι στις 4 ξυπνησε,πώς το εξηγείτε;:huh: πάντως δεν παραπονιεμαι πια,σε συγκριση με το δραμα των 2 πρωτων μηνων,ζω ενα ονειρο!!!:P;)
ΕΙΔΕΣ??? ΟΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΡΥΘΜΟ!!! ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!;) ΕΛΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 5 ΩΡΕΣ! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ!:laugh:
Δημοσίευση

Ελενη μου και δεν χαιρεσαι?:woohoo: τη σκουφια σου να πετας!:P Μια χαρα το κοριτσακι σου αρχιζει να φτιαχνει το προγραμμα του,εμενα μου ακουγεται φυσιολογικοτατο!!!Ο γυιος μου ηταν πολυ ηρεμο μωρο,σε αντιθεση με την ανηψια μου που ξυπναει ολη την ωρα,συνεχεια.. και θελει συνεχεια βολτες και κουνηματα,α..και τραγουδια..,σημερα ηταν εδω και τα χερια μου με πονανε..:P

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

LUCKY! έγραψε:

[/quote:argcmq8r]:blush: :blush: :blush:

Γενικα ειναι πολυ ηρεμο μωρακι για 2 μηνων (Περιμενα περισοτερο ξενυκτι)

Ακουω τις αλλες μαμαδες που ακομα παραπονιουνται οτι ξυπνανε τα καμαρια τους ανα τριωρο και την νυκτα και μου κανει εντυπωση που η δικη μου εχει κανει απο τωρα προγραμμα!!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας και πανω απο ολα που ανεχεστε τις ερωτησεις μου οσο αστειες κι αν μοιαζουν!!!

Να κανω και μια αλλη ερωτηση?????

Εχω παρατηρησει οτι οταν κανει μεγαλους καυσωνες η μπουμπου μου εχει περισοτερη διαθεση για υπνο παρα για φαγητο ο κανουν και τα δικα σας μωρακια????:huh:

Δημοσίευση

Άχ καλά...

Εμένα η μικρή, αν δεν πήγαινε 1 τα μεσάνυχτα δεν κοιμόταν με τίποτα.

Χωρίς να την πιέσω καθόλου, το 1 έγινε 12, το 12 έγινε 11, το 11 έγινε 10 και τώρα πού είναι 13 μηνών περίπου, κοιμάται κάθε μέρα, στις 9.

Δημοσίευση

annoula30 έγραψε:

Άχ καλά...

Εμένα η μικρή, αν δεν πήγαινε 1 τα μεσάνυχτα δεν κοιμόταν με τίποτα.

Χωρίς να την πιέσω καθόλου, το 1 έγινε 12, το 12 έγινε 11, το 11 έγινε 10 και τώρα πού είναι 13 μηνών περίπου, κοιμάται κάθε μέρα, στις 9.

Τα ιδια και η δικη μου με τον υπνο!!!

Αν και δεν με πειραζει που κοιμαται αργα της μιλαω κανουμε χαδακια χαμογελαμε θηλαζουμε πολυ αλλαζουμε πανες μην σου πω οτι μ αρεσει πλεον!!!!:blink::lol::lol: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...