Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

helenakki και εγω σε αυτο το καροτσι κατεληξα να αγορασω,εχω ακουσει τα καλυτερα!!!μου αρεσουν και τα πολυκαροτσια αλλα μετα απο λιγο καιρο θα ειναι αχρηστα ,ασε που ειναι και πολυ βαρια!!Ψαχνω να το αγορασω απο το internet που ειναι πιο φθηνα και σε χρωμα πρασινο-καφε ωστε να μην δεσμευει σε ενα 2ο παιδι στο μελλον!!!

Δημοσίευση

&γω αυτό πήρα, αλλά ακόμη δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει...

Φαίνεται πάρα πολύ καλό πάντως.

& σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που είδα φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό.

Είχα ρωτήσει και κάποιες κοπέλες από εδω μέσα που το είχαν αγοράσει και ήταν όλες πολύ ευχαριστημένες!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΚΡΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΤΩ 330 ΕΥΡΩ.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλημερα

θελω και εγω να παρω το maclaren xlr. παντου το βρισκω 420€. και δεν το βρισκω πουθενα να το πουλανε On line. σκεφτομαι να παω να το παρω στο λητω μαζι με britax καθισμα αυτοκινητου. λετε στα λητω να μου κανουν καμια εκπτωση?????

Δημοσίευση

helenakki καλημερα.Αυτο εχουμε και μεις απο τοτε που γενηθηκε ο μικρος μου. Να σου πω τη γνωμη μου,στην αρχη δεν με βολεψε καθολου.Το ειχα παρει γιατι ειναι ελαφρυ,εχει ανακλιση και μπορεις να το χρησιμοποιεις απο νεογενητο,αλλα....στη βολτα δεν με βολεψε.Το χρησιμοποιω απο τοτε που ο γιος μου ηταν 15 ημερων και καναμε τις πρωτες βολτες,δεν ειχα καλο ελεγχο του μωρου.Λογω του οτι το καροτσι "κοιταει" μονο μπροστα. Εχει ενα "παραθυρακι" στο σκεπαστρο για να τσεκαρεις το μωρο,αλλα δεν βολευει.Μετα τομ 6ο μηνα κ αφου το ειχα πια συνηθησει μπορω να πω οτι αρχισα να το βολευομαι.Κατεληξα να βγαλω το σκεπαστρο τελειως για να βλεπω τον μικρο. Τωρα στο δευτερο μωρο κ αφου εχω την εμπειρια θα παρω ενα που να γυρναει κ μπροστα, ετσι ωστε οι βολτες να ειναι ευκολες και για μενα κ για το μωρο,και αυτο θα με βλεπει κ θα ηρεμει αλλα κ εγω δεν θα εχω την εννοια μηπως κανει καμια γουλιτσα (που μου χει τυχει :dry: ) και δεν το παρω χαμπαρι.Ειναι πολυ βολικο οταν το παιδι ειναι μεγαλυτερο,επισης εμενα μου φαινεται χαμηλο,εσκυβα πολυ για να πιασω το μωρο.

Οποτε,η σουμα:

Τσεκαρε να σου ειναι βολικο σε σχεση με το υψος σου,να γυρναει μπρος και πισω το καροτσι,να μην ειναι πολυ βαρυ,να χωραει ευκολα στο αυτοκινητο και να μην ειναι πολυ πλατυ γιατι τα πεζοδρομια μας τουλαχιστον της Αθηνας) δεν ειναι φτιαγμενα για μαμαδες με καροτσια :angry:

Αυτο θα σε συμβουλευα απο την εμπειρια μου.

Καλες αγορες! :)

Δημοσίευση

Τώρα που βγήκε με το πορτ μπεμπέ είναι με πρόσωπο προς τη μαμά.

Το έχει στον καινούργιο κατάλογο της mothercare.

Μπείτε στο site, κατεβάστε το έντυπο σε pdf κσι δείτε το.

Κατά τα άλλο είναι πολύ ελαφρύ.

Το γυρνάς με το ένα χέρι.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(ΜΑΥΡΟ-ΣΑΜΠΑΝΙΖΕ)ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ,420€ .ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300€ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΑΚΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ.

Δημοσίευση

Einai to kalitero makran!!!To exw apo tote pou gennithike h mikrh mas mexri kai simera pou einai 15 mhnwn.Einai poli elafry kai eykolo.Kserw kapoious pou enw sthn arxh phran alla karotsia telika katelhksan sto maclaren giati einai poly praktiko.

To mono pou tha sou pw einai na tsekareis an xwraei sto autokinhto kai,an exete, sto asanser.

Kales agores!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

η τιμή του είναι στάνταρ (εάν το πάρεις από τον μουστάκα σου χαρίζουν 40 ευρώ σε δωροεπιταγή, οπότε το καρότσι το πέρνεις 380 ευρώ και με τα 40 ευρώ αγοράζεις ότι αλλο θέλεις. παρόλα αυτά εγώ το παρέλαβα μόλις εχθές από το site= www.olivers-baby-care.co.uk και η τιμή του ήταν 245 λίρες & 40 τα μεταφορικά, δηλαδή 310 ευρώ.

εάν πάρεις απόΕλλάδα το περσινό μοντέλο έχει περίπου 100 ευρώ πιο φθηνά-αλλά εάν το συγκρίνεις με το φετινό μάλλον θα θες να αγοράσεις το φετινό!!! B) ελπίζω να σε βοηθησα!

maria έγραψε:

καλημερα

θελω και εγω να παρω το maclaren xlr. παντου το βρισκω 420€. και δεν το βρισκω πουθενα να το πουλανε On line. σκεφτομαι να παω να το παρω στο λητω μαζι με britax καθισμα αυτοκινητου. λετε στα λητω να μου κανουν καμια εκπτωση?????

B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...