Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ! ΕΙΡΘΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ! ΠΟΠΗ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!!!ΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ! ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ!!!

post-7984-13873934733821_thumb.jpg

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσια!!

περασατε ωραια φανταζομαι!!! Η συνονοματη Πηνελοπη μου την γλυτωσε γιατι τωρα που ημουν ελλαδα δεν ειχα υπολογιστη για να τη βρω.Μενουμε κι οι 2 Νικαια!

Καντινου εισαι κουκλαρα!!!!!!και τα παιδια σου επισης!

Φιλια!

Δημοσίευση

tora tha sou elega kaimia koubenta pou mou paraponiese gia kila !!!!KOUKLA eisai mhn skeytese 4 paliokila ....

kane kastana ta malakia sou .....tha sou pane thauma :):kiss:

emis na doume pote tha ta poume kai apo konta ......

poph mes to xamogelo!!!eisai polu glukia san na stazeis meli!!!

ta mwra opos panta gluka kai omorfa .:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Είστε κούκλες!!!Ελένη δεν έχω λόγια για τις κόρες σου!!!:woohoo: Είναι και οι δυο πανέμορφες και σου μοιάζουν πάρα πολύ :P

Καλή παρέα,παραθαλάσσιο καφεδάκι,μπανάκι στην Ρόδο...Τέλεια!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Αιντε βρε και μου ανοίγεις θέμα πως να κρατήσεις τη φλόγα.Αφού είσαι κουκλάρα!!!:kiss: Και οι κόρες σου επίσης είναι απίστευτες.Να τις χαίρεσαι κορίτσι μου!!!

Η Πόπη είναι και αυτή μέσα στο χαμόγελο.Πολύ καλή.

Πάντα τέτοια και καλύτερα κορίτσια.

Δημοσίευση

ελενιτσα μουουουουουουοου

αγαπη μου γλυκια πολυ χαρηκα που συνατηθηκατε

μπαβο κοριτσαρα μου

δ νομιζω να ξεχασε να σου δωσει τα φιλια μου εεεεε????

χεχεεχεχεχεχ

καλα οι κορες σου μοντελακια οπως κ συ φυσικα

κ η πηνελοπη γλυκιτατη μπρανο κοριτσια μου

Δημοσίευση

μπραβο βρε κοριτσαρες ετσι ετσι να να κανουμε συναντησεις δεν ειναι φοβερο;;;

καλα ελενη θες πολυ ξυλοοοοοοοοο ξερεις εσυ :woohoo:

πιπιτσα μου εισαι θεααααα χαμογελας και χαμογελαει ολο το προσωπο σου μπραβο κοπελα μου ......

αααα ελενη θεικες οι κορες σου :woohoo: :lol::kiss::kiss:

Δημοσίευση

:laugh: ΑΧ, ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Η ΦΛΟΓΑ! Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ! ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ!ΠΩΛΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!guinta00 ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ!!! mama-xina ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ!:laugh: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!:laugh: ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!:laugh: ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΝΑ ΧΕΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!:kiss:

Δημοσίευση

μπραβο σας κοριτσια αχ ποσο πολυ μαρεσουν οι συναντησεις!!! ευη ακουςςςςς???

τωρα τι να πρωτοπω???

λοιπον να ξεκινησω απο τις πιο ομορφες της παρεας τις μικρες δεσποινιδες που ειναι κουκλια!!!(σου εμποιασαν ελενη!!!)

και μετα να πω και για τα μεγαλα κοριτσια! η ποπη μεσα στην γλυκα και το χαμογελο υπεροχος χαρουμενος ανθρωπος και εσυ ελενη αντε τωρα μια χαρα εισαι που μου θες και διαιτα αντε θα σε μαλωσω τωρα και δεν το θελω

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΕΡΧΟΜΑΙ ΡΟΔΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΙΝΔΟ!ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!! ΑΝΘΗ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΛΙΝΔΟΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΑΝΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ! ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΙΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...