Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ-ΕΒΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juliax

Recommended Posts

ζουζουνιτσα , μα σας ζησειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

παντα γερη κ ευτυχισμενη να ειναι η μπουμπου σου!!!

καλη λοχεια!! φιλια πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε συ Εβινάκι... 3900;;; Μου φαίνεται ότι τα κορίτσια του Αυγούστου μας έφαγαν λάχανο!! Κι έλεγα εγώ ότι έκανα μεγάλο παιδί με 3650!! Να σου ζήσει κοριτσάρα μου, γερή και δυνατή σαν τα ψηλά βουνά!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!! Περιμένουμε με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας να μας γράψεις την εμπειρία σου!! Καλή λοχεία να έχεις!!

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ!

ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

αχ δεν το πιστευω!!!!!!!γεννησε η ζουζουνιτσα!!!!!!!

να σας ζησει κουκλα μου,να τη χαιρεστε!!!!!

γρηγορα να μας γυρισεις με αδεια την κοιλιτσα,αλλα με γεματη την αγκαλιτσα!!!

ΕΒΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ

ΚΑΛΟΤΥΧΗ Η ΜΙΚΡΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ !!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!

ζουζουνίτσα μου να σου ζήσει κοπέλα μου!!!να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη η μπουμπού σου!!!

εύχομαι και σε εσένα καλή λοχεία...περιμένουμε λεπτομέρειες!!!

φιλάκια πολλά!!!

Εβινακι μου γλυκο να σου ευχηθω κι απο εδω!!!

Να σου ζησει η κουκλιτσα σου!!!!Το μοντελακι σου!!!!(οι κεφτεδουλες μας!!!χεχεχεχε)

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι οικογενιακως και να την καμαρωνετε!!!!

Σε φιλω και αναμενω να μαζευτουμε ξανα κ να λεμε για κακακια,βυζογευματακια κ μη,λοξυγκακια κλπ!!!!!! :kiss::kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!ΛΟΙΠΟΝ:

ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤ . Η ΜΠΕΜΠΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!!!ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2 ΣΕΠΤ ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΙΣ 4 ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΜΟΥ !!!Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ 5 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!ΞΥΠΝΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΝΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ.

ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2!!ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!!!!ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΖΗΤΑΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ !!!ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΙΣΜΑ , ΟΧΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΤΑΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΧΑΜΗΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑΠΑΝΩ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΡΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ!!!!!ΗΡΘΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 3900 ΚΑΙ 53 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Ι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ !!!ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ , ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ηταν αναποσπαστο κομματι μου ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ !!ΧΙΧΙΧΙ!!!

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?????????ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ?????

ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΦΩΤΟ!!!!!!!

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ:S

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ Φ-Τ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ:woohoo:

kalhmeroydia!!!!!!!!!!!ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!:kiss: :kiss:

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!!!

ZOUZOUNITSA μου!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει κοπέλα μου ο κορίτσαρος σου!!!!!!! Ωραιότατη η περιγραφή σου!!!!! Να μου φιλήσεις τα μπουτάκια της!!!!!! Τις πατουσίτσες της!!!!! Και καλό σαραντισμό να έχετε κούκλα μου!!!!! Σας φιλώ και τις 2 σας!!!!

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου!!!

Να ναι γερή και τυχερή!!!

Καλή λοχεία και κοίτα να τη χαρείς γιατί

μεγαλώνουνε πολύ γρήγορα ........

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!ΜΑΜΙΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ !ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!:P

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΒΙΝΑΚΙΙΙΙΙ , ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ , ΑΝΥΣΗΧΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο Η/Υ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ !!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΒΟΥΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ...:P

ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...:dry::angry:

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ PM .

8ΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...