Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλλινδρόμηση - πώς την καταλαβαίνουμε?

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!! Έχω μια απορία σχετικά με το πόσες γουλιές είναι φυσιολογικό να βγάζει η μικρούλα μου μετά το φαγητό ή έχει παλλινδρόμηση. Θηλάζει αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή (ήμουν τυχερή και το έπιασε αμέσως :P), είναι 54 ημερων, 61 πόντους και 5500 (γεννηθηκαμε 50 πόντους και 3200), οπότε δεν ανησυχώ μήπως δεν τρώει αρκετά απλά μου κάνει εντύπωση που ακόμη και 3 ώρες μετά το γεύμα, λίγο πριν το επόμενο δηλαδή βγάζει ακόμη. Έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ πολύ!!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρα ειναι και να σου ζησει.

Και εμενα ο μικρος ακομα βγαζει αλλα σε λιγοτερη συχνοτητα απ οτι μικροτερος.Ειχα ρωτησει την παιδιατρο κ μου ειχε πει οτι οι γουλιες εκτοξευονται σε μορφη ρουκετας και ειναι εντονες.Αν ομως σου βγαζει πολλες καλο θα ηταν να της εκανες υπερηχο στην κοιλιτσα(θα στο πει κ ο παιδιατρος σου αν ανησυχεις).

να σου ζησει η κουκλίτσα σου!

κ εμενα ο μπεμπουλης μου βγαζει γουλιτσες σε καθε γευμα,αλλα ο παιδιατρος μου ειπε πως εφοσον θηλαζω αποκλειστικα κ το βαρος του μωρου αυξανει,δεν τιθεται θεμα παλινδρομησης!επισης οι γουλιτσες δεν ειναι ρουκετες,αυτο θα τον ανησυχουσε..απλως ειναι λαιμαργουτσικα μωρε τα μωρακια,γιάυτο μου ειπε βγαζουν συχνα γουλίτσες!;)

Χα! Χα! Αυτό ξαναπές το. Μερικές φορές τρώει τόσο λαίμαργα που πνίγεται η καημενούλα μου :P Πάντως παρά τις γουλιές δε μπορώ να πω παίρνει βάρος κανονικότατα και με το παραπάνω. Για να καταλάβεις τις τελευταίες 3 μέρες πήρε 300 γραμμάρια, μας βλέπω να μας βάζει σε δίαιτα η παιδίατρος την Τρίτη που θα πάμε και σκέψου ότι τρώει 6 γεύματα τη μέρα!!!!

Να σου ζήσει και σένα ο μπεμπούλης είναι σχεδόν συνομήλικα τα μικρά μας απ'ότι είδα!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΟΙ ΓΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ Η΄ΣΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟ?ΜΕ ΠΗΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ(ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ)ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΞΙΝΙΛΑ ΚΙΟΛΑΣ!Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΩΣΑ!ΔΕ ΞΕΡΩ....

Όχι δεν είναι κανονικό είναι όπως το λες και ναι δυστυχώς μυρίζει.... Αλλά τι να κάνουμε, μέχρι να μάθουν τα μπεμπάκια μας να τρώνε κανονικά και όχι λαίμαργα σαν τη δική μου, θα κάνουμε υπομονή;)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ,ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ 50ΓΡ ΤΟΝ ΕΡΕΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΑΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΑΝΩ!ΨΙΛΟΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...