Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καταρχην καλησπερα σε ολες....εχω να μπω πολυ καιρο και δεν γνωριζω αρκετες απο εσας.με λενε μαρια και εχω ενα αγορακι 5 1/2 χρονων.θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας η και τις εμπειριες σας για μια συγκεκριμενη εταιρεια. μου εχουν μεινει και μενα κιλακια απο την εγκυμοσυνη που δεν προσεξα και διπλασιαστηκαν!! εχω δοκιμασει πολλες διαιτες αλλα στην πρωτη εβδομαδα τις εχω σταματησει ολες.τωρα σκεφτομαι εντονα να αρχισω να τρωω Gilly diet.....εχετε ακουσει τιποτα ασχημο γιαυτην την εταιρεια ,τι λετε;;;;ευχαριστω εκ των προτερων!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

post-2431-13873934733416_thumb.gif

Δημοσίευση

Χιονάτη γεια!Γιατί δεν απευθύνεσαι σε διαιτολόγο;;;Και παράλληλα εκγύμανση...

Υπομονή και χρόνο θέλει...Να λιώσει το καταραμένο λίπος!

Εγώ είμαι να εκραγώ με το θέμα κιλά...

Και ακάθεκτη χλαπακιάζω...

Δημοσίευση

Είχα κάνει γκιλι νταιετ πριν λιγα χρόνια κι εμεινα αρκετά ευχαριστημένη.Τα φαγητά ήταν πολύ καλά και σε ειδικές συσκευασιες που εμπαιναν κατευθείαν στο φούρνο μικροκυμάτων.

Βέβαια αν δεν έχεις ακολουθήσει ποτέ διατροφή απο διαιτολόγο οι μερίδες θα σου φανούν πολύ μικρές.Εγώ ήμουν τότε 63 κιλα κι ειχα παει 59 μέσα σε 1,5 μήνα.Περίμενα να χάσω πιο πολλά.7 μου είχαν υποσχεθει αλλά είναι και θέμα οργανισμού αλλά και το πόσο υπερβαρη είσαι,εγω δεν ήμουν τοτε στα 63 οποτε μπορεί να ήταν και αντίδραση του οργανισμού πως δεν επρεπε να αδυνατίσω άλλο.

Θα σου έρθει όμως πιο οικονομικά αν πας σε διαιτολόγο.Εγω είχα πληρώσει τότε 700ευρω.δε τα ξαναδίνω.Πήγα σε διαιτολόγο τωρα και έδινα 25 ευρω την βδομαδα και σε συνδυασμό με γυμναστηριο έχασα 7 κιλά.

ξανασκέψου το.

Δημοσίευση

γεια σου!πιστευω οτι το καλυτερο ειναι η σωστη διατροφη κι οχι τοσο οι διαιτες..δε πιστευω στις εταιρειες του ειδους..εχω γνωστους που μπηκαν στην διαδικασια αυτη και μολις τελειωνε το προγραμμα τους ξεφευγαν παλι με τα κιλα τους..σημαντικο ειναι να πινεις πολυ νερο και να μη τρως το βραδυ..δε ξερω τωρα ποσα κιλα θες να χασεις,αλλα πριν μπεις σε ενα τετοιο προγραμμα,συμβουλεψου τουλαχιστον εναν καλο διατροφολογο..αυτοι βοηθανε περισσοτερο..

Δημοσίευση

χιονατη έγραψε:

καταρχην καλησπερα σε ολες....εχω να μπω πολυ καιρο και δεν γνωριζω αρκετες απο εσας.με λενε μαρια και εχω ενα αγορακι 5 1/2 χρονων.θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας η και τις εμπειριες σας για μια συγκεκριμενη εταιρεια. μου εχουν μεινει και μενα κιλακια απο την εγκυμοσυνη που δεν προσεξα και διπλασιαστηκαν!! εχω δοκιμασει πολλες διαιτες αλλα στην πρωτη εβδομαδα τις εχω σταματησει ολες.τωρα σκεφτομαι εντονα να αρχισω να τρωω Gilly diet.....εχετε ακουσει τιποτα ασχημο γιαυτην την εταιρεια ,τι λετε;;;;ευχαριστω εκ των προτερων!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: hallo.gif

maria moy,mpes facebook na sou pw..xxx

Δημοσίευση

καλημερα!και γω διαιτολογο θα σου προτεινα.Εγω πηγαινω,και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου της πρωτης αλλα και τωρα της δευτερης για να τρεφομαι σωστα και να μην παρω πολλα κιλα.Μια φορα την εβδομαδα,με ζυγιζει,με μετραει.Καλυτερα ετσι,θα ψωνιζεις και μονη σου τα υλικα για το φαγητο σου και θα σαι πιο σιγουρη για το αποτελεσμα .Και συμφερει οικονομικα ετσι.

Δημοσίευση

πανε σε διαιτολογο καλυτερα..πιο υγιεινα θα χασεις τα κιλα σου..εγω ειχα παει,εχασα,και απο τοτε λογω σωστης διατροφης εστρωσε και το δερμα μου,(ειχα κατι σαν αλλεργια με εκζεμα και φαγουρα καπου καπου)...απο τοτε δεν ξαναεμφανιστηκε..

εχω ακουσει οτι αυτες οι εταιριες βαζουν μεσα στο φαι λιποδιαλυτικα,για να ειναι εμφανης η διαφορα και διογκωτικα για να χορταινεις...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,αλλα καλυτερα σε διαιτολογο...

αααα!!!!η dalia μας δεν ειναι διαιτολογος??????ρωτα την να σου πει...

Δημοσίευση

Na ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ Κ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ.*ΦΟΥΣΚΩΜΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...