Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ........


χιονατη

Recommended Posts

καταρχην καλησπερα σε ολες....εχω να μπω πολυ καιρο και δεν γνωριζω αρκετες απο εσας.με λενε μαρια και εχω ενα αγορακι 5 1/2 χρονων.θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας η και τις εμπειριες σας για μια συγκεκριμενη εταιρεια. μου εχουν μεινει και μενα κιλακια απο την εγκυμοσυνη που δεν προσεξα και διπλασιαστηκαν!! εχω δοκιμασει πολλες διαιτες αλλα στην πρωτη εβδομαδα τις εχω σταματησει ολες.τωρα σκεφτομαι εντονα να αρχισω να τρωω Gilly diet.....εχετε ακουσει τιποτα ασχημο γιαυτην την εταιρεια ,τι λετε;;;;ευχαριστω εκ των προτερων!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

post-2431-13873934733416_thumb.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χιονάτη γεια!Γιατί δεν απευθύνεσαι σε διαιτολόγο;;;Και παράλληλα εκγύμανση...

Υπομονή και χρόνο θέλει...Να λιώσει το καταραμένο λίπος!

Εγώ είμαι να εκραγώ με το θέμα κιλά...

Και ακάθεκτη χλαπακιάζω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα κάνει γκιλι νταιετ πριν λιγα χρόνια κι εμεινα αρκετά ευχαριστημένη.Τα φαγητά ήταν πολύ καλά και σε ειδικές συσκευασιες που εμπαιναν κατευθείαν στο φούρνο μικροκυμάτων.

Βέβαια αν δεν έχεις ακολουθήσει ποτέ διατροφή απο διαιτολόγο οι μερίδες θα σου φανούν πολύ μικρές.Εγώ ήμουν τότε 63 κιλα κι ειχα παει 59 μέσα σε 1,5 μήνα.Περίμενα να χάσω πιο πολλά.7 μου είχαν υποσχεθει αλλά είναι και θέμα οργανισμού αλλά και το πόσο υπερβαρη είσαι,εγω δεν ήμουν τοτε στα 63 οποτε μπορεί να ήταν και αντίδραση του οργανισμού πως δεν επρεπε να αδυνατίσω άλλο.

Θα σου έρθει όμως πιο οικονομικά αν πας σε διαιτολόγο.Εγω είχα πληρώσει τότε 700ευρω.δε τα ξαναδίνω.Πήγα σε διαιτολόγο τωρα και έδινα 25 ευρω την βδομαδα και σε συνδυασμό με γυμναστηριο έχασα 7 κιλά.

ξανασκέψου το.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου!πιστευω οτι το καλυτερο ειναι η σωστη διατροφη κι οχι τοσο οι διαιτες..δε πιστευω στις εταιρειες του ειδους..εχω γνωστους που μπηκαν στην διαδικασια αυτη και μολις τελειωνε το προγραμμα τους ξεφευγαν παλι με τα κιλα τους..σημαντικο ειναι να πινεις πολυ νερο και να μη τρως το βραδυ..δε ξερω τωρα ποσα κιλα θες να χασεις,αλλα πριν μπεις σε ενα τετοιο προγραμμα,συμβουλεψου τουλαχιστον εναν καλο διατροφολογο..αυτοι βοηθανε περισσοτερο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χιονατη έγραψε:

καταρχην καλησπερα σε ολες....εχω να μπω πολυ καιρο και δεν γνωριζω αρκετες απο εσας.με λενε μαρια και εχω ενα αγορακι 5 1/2 χρονων.θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας η και τις εμπειριες σας για μια συγκεκριμενη εταιρεια. μου εχουν μεινει και μενα κιλακια απο την εγκυμοσυνη που δεν προσεξα και διπλασιαστηκαν!! εχω δοκιμασει πολλες διαιτες αλλα στην πρωτη εβδομαδα τις εχω σταματησει ολες.τωρα σκεφτομαι εντονα να αρχισω να τρωω Gilly diet.....εχετε ακουσει τιποτα ασχημο γιαυτην την εταιρεια ,τι λετε;;;;ευχαριστω εκ των προτερων!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: hallo.gif

maria moy,mpes facebook na sou pw..xxx

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!και γω διαιτολογο θα σου προτεινα.Εγω πηγαινω,και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου της πρωτης αλλα και τωρα της δευτερης για να τρεφομαι σωστα και να μην παρω πολλα κιλα.Μια φορα την εβδομαδα,με ζυγιζει,με μετραει.Καλυτερα ετσι,θα ψωνιζεις και μονη σου τα υλικα για το φαγητο σου και θα σαι πιο σιγουρη για το αποτελεσμα .Και συμφερει οικονομικα ετσι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πανε σε διαιτολογο καλυτερα..πιο υγιεινα θα χασεις τα κιλα σου..εγω ειχα παει,εχασα,και απο τοτε λογω σωστης διατροφης εστρωσε και το δερμα μου,(ειχα κατι σαν αλλεργια με εκζεμα και φαγουρα καπου καπου)...απο τοτε δεν ξαναεμφανιστηκε..

εχω ακουσει οτι αυτες οι εταιριες βαζουν μεσα στο φαι λιποδιαλυτικα,για να ειναι εμφανης η διαφορα και διογκωτικα για να χορταινεις...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,αλλα καλυτερα σε διαιτολογο...

αααα!!!!η dalia μας δεν ειναι διαιτολογος??????ρωτα την να σου πει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Na ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ Κ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ.*ΦΟΥΣΚΩΜΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πολύ συγκινητική η ιστορία του άντρα σου Αντωνια μου...!Και καταπληκτικό ότι τα κατάφερε τόσο καλά ένα αδύναμο εμβρυακι. 💖 Και αυξήθηκε  το αποθεμα σας!! Δεν μπορειτε βεβαια να επιλεξετε εσεις ποια-ες θα βαλετε. 😄 Το ξερεις, φανταζομαι. Οι γιατροί ξεκινουν συνηθως τις ετ από τα πιο δυνατά έμβρυα, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες.  Επίσης, η ποιότητα της βλαστοκυστης στην πραξη φαίνεται. Μακαρι να πετυχεις με την πρωτη, ολες αυτο ευχομαστε! Αλλα το σημαντικο ειναι να ειναι υγιεις αυτες που θα βαλεις, οχι μονο αριστες σύμφωνα με τους χαρακτηρισμους των εμβρυολογων. Το έχουμε δει πολλές φορές. Από αγάπη κ ενδιαφέρον στο λέω. Επειδή είναι η πρώτη σου προσπαθεια και καλό είναι να έχεις ολες τις πληροφορίες.😉  Προς το παρον ολα καλα πανε, μακαρι να συνεχίσουν ετσι!!🥰🙏
    • Μακάρι κορίτσια μου!!! Να δω κ τα 2 θετικά🤞🏻🤞🏻🤞🏻 καλα αν είναι να γίνει θα γίνει… Κ γω με μια φορά έπιασα στη βιοχημική 
    • Και μένα είχε πρηστεί το στήθος πολύ νωρίτερα και τελικά ήμουν έγκυος...βέβαια εγώ το υποψιάστηκα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο επειδή είχα συχνοουρία.  Την Δευτέρα περιμένεις λογικά...οπότε ένα τεστ αύριο ή μεθαύριο θα δείξει πιστεύω.
    • Καλά...χαλάλι σου...να έχεις το χαρτί και να μην το κοιτάς!!!! Εγώ στα άλλα δεν έκανα γιατί τότε δεν τα ξέραμε αυτά...τώρα θέλει η μικρή να κάνουμε γιατί το είδε σε βιντεάκια και θα κάνουμε αλλά εγώ και ο άντρας μου θα το ξέρουμε. Ουσιαστικά θα γίνει για τα παιδιά και για το τζέρτζελο και το πείραγμα σε συγγενής και φίλους. 
    • Κορίτσι μου μιλά με τον γυναικολόγο σου για να επισκεφτείς οδοντίατρο! Μετά το πρώτο τρίμηνο δεν έχεις πρόβλημα για σφραγίσματα κτλ και η τοπική αναισθησία είναι τοπική όπως το λέει και η λέξη! Είχα ρωτήσει οδοντίατρο σε πιθανή εγκυμοσυνη και κάποιο θέμα στα δοντια και μου είπε αυτό επακριβώς!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...