Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗ A - D ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Κ ΣΙΔΗΡΟ!Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΔΙΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ) ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΚΛΗΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ?

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΠΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΜΟΜΙΛΑΚΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ...ΕΠΙΣΗΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ...ΟΥΦ...ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ...!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

boymamma αν το μωράκι σου θηλάζει δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει κακά κάθε 3-4 μέρες. Πάντως αν είναι μαλακά δεν είναι δυσκιλιότητα. Πάντως μην αγχώνεσαι πριν συμβεί κάτι, αν συμβεί θα το αντιμετωπίσεις. (Εγώ που σου δίνω αυτή τη συμβουλή αγχώνομαι συνέχεια για τα μωρά μου)

Γιατί όμως ο γιατρός σου του δίνει βιταμίνες και σίδηρο; Αν θηλάζει ξέρω ότι δεν χρειάζεται, γιατί ο σίδηρος στο ΄γαλα της μαμάς είναι πολύ καλά απορροφήσιμος από το μωρό και τα ξένα γάλατα έχουν σίδηρο συνήθως.

Για την πιπίλα να δοκιμάσεις αυτές που είναι σαν βεντούζες(όπως της νυκ) γιατί καμιά φορά τις κρατάνε καλύτερα.Όμως είναι καλύτερα να του τη δίνεις μόνο άμα κλαίει ή αν βάζει δάχτυλο να πιπιλίσει γιατί η πιπίλα είναι σα ναρκωτικό σε μια ηλικία που το μωρό χρειάζεται ερεθίσματα. Επίσης μου είπαν ότι σχετίζεται και με άλλα προβλήματα (οδοντοφυία προβληματική και άλλα πιο σοβαρά). Μπορείς να του τρίβεις εσύ τα ουλάκια του για να το ανακουφίσεις .

Φιλάκια:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Το μασουλημα της χουφτας ειναι συνηθες φαινομενο στα μωρά. Ο δικός μου δεν θέλει καμία πιπίλα. Ειχαμε πάρει 5 διαφορετικές απο ολες τις μάρκες. Δείχνει μια μικρί προτίμιση στης ΝΟΥΚ αλλά για πολύ λιγο και μόνο όταν νυστάζει. Αλλιώς την φτύνει και μασουλάει το χέρι του. Η παιδίατρος είπε να μην ανυσηχω. ¨οταν φτασει σε ηλικία που θα αρπάζει πράγματα και θα τα βάζει στο στομα του - ο δικός μου τωρα το αρχιζει, θα σταματισει να μασουλάει το χερι. Το δυσκολο να κοπει ειναι αν πιπιλάει το δαχτυλο.

Για τις βιταμίνες μας δινανε και εμας μεχρι ενός σημείου. Ο λόγος είναι οτι οι παιδίατροι δίνουν σημπλήρωμα σιδήρου σε μωράκια κάτω απο 3200 και που θηλάζουν αποκλειστικά, γιατι τείνουν να εμφανίζουν αναιμία. Το κόψαμε μετα απο μερικές ημέρες και άρχισα να παιρνω εγώ για να παιρναει μεσω το δικού μου γάλακτος στο παιδι. Αν παιρνουν γάλα σκόνι δεν δινουν επειδη όπβς είπε και η ΛΟΛΑ περιέχουν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @anna_30  κοιτάω κ από τη μια λέω κάτι φαίνεται, από την άλλη μου φαίνεται σας σκια... Αλλά δεν είμαι έμπειρη εγώ να ξες!!! Σου εύχομαι να είναι!!! Θα περιμένουμε μέχρι Παρασκευή τώρα;;; Πφφφ μήπως να κάνεις την Πέμπτη; 😝 Θα μας φάει ή αγωνία 
    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...