Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννιεται η πιο κουκλα του site...η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ !!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ ΕΒΓΑΛΕΣ!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΠΙ ΜΑΜ ΜΑΣ!!!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία μου.....

Να σας ζήσει!!!

Της εύχομαι υγεία, καλή τύχη, ευτυχία, αγάπη, πολύ αγάπη!!!

Και σε σας να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε και να είστε

πάντα έτσι ευτυχισμένοι.

Πολλές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, με πολλές αγκαλιές

και ρουφηχτά φιλιά.

Συγκινούμε .......να χαίρεσαι την κάθε στιγμή μαζί της!!!

Καλή λοχεία!

:woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: Συγχαρητηρια!!!!!Αναστασακι μου να σας ζησει!!!Εσυ μας εκανες εναν κοριτσαρο....σωστο γενιτσαρο...:woohoo: :laugh: Μπραβο!!!!Ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου στην ζωη της και η ευλογια του Θεου πανω της καθε στιγμη!!!Να την χαιρεστε την κουκλαρα σας!!!!:kiss:

Αναστασία να ζήσει η κοριτσάρα σας!:cheer:

Ό,τι καλύτερο στη ζωή της!:cheer:

Να την χαίρεστε!:cheer:

Καλή λοχεία και σ'εσένα!:cheer:

Να μην χαθείς...

Πάντως η κορούλα σας γεννήθηκε του Α.Φανουρίου...

Ωραία ημέρα!

Αναστασάκι.... Γουελκαμ του δε κλαμπ των μανούλων!

Να σας ζήσει η δίμερη χορευταρού τσαχπινογαργαλιάρα κορούλα σας! Να είναι γερή και να σας προσφέρει μόνο χαρές!

Καλή λοχεία σε σένα! Να της δώσεις άπειρα φιλάκια από το Μαράκι στα πατουσάκια της!

ΜΠΡΑΒΟ Η ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΜΑΣ!!!!!!:woohoo:

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕΣ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ?:silly: :laugh:

ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ?:woohoo:

ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ...ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ:laugh:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ !:kiss:

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ !:kiss:

ΝΑ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!:kiss:

Πολλά πολλά συγχαρητήρια και να σας ζήσει η μικρούλα!Να είναι γερή και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.Καλή λοχεία και πολλά φιλιά!

:laugh: Κοριτσια σας φερνω νεα της Αναστασιας μας!!!!!Πλεει σε πελαγη ευτυχιας!!!!:woohoo: Γεννησε φυσιολογικα τον κοριτσαρο της,δεν ποναει,η μπεμπουλα θηλαζει κανονικα,την εχει συνεχεια στο δωματιο μαζι της και την χαιρεται καθε στιγμη!!!!:laugh: Μου ειπε οτι εχει μαγουλακια η τσουπριτσα της αλλα λεει δεν της μοιαζει,μοιαζει στον μπαμπα της η μικρη!!!!Ελπιζω να ειναι τοσο ομορφος οσο η Αναστασια μας:P Παντως ειπε πως ειναι θεα η μπεμπα!!!!Της ειπα ποοοοοσες ευχες γραψατε και στελνει σε ολες πολλα φιλακια!Θα μας τα πει η ιδια οταν γυρισει σπιτακι της!!!Με το καλο!!!!:)

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ....ΑΝΑΣΤΑΣΗ :lol::lol::lol: !!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Ωραία νέα Υβόννη !!!

Αναστασία τις ευχές και από εμένα !!!

Γλυκιά μου να σου ζήσει η κουκλίτσα σου να είστε και όλοι σας ευτυχισμένοι και γεμάτοι υγεία !!!

Με το καλό να επιστρέψεις σπίτι και στην παρέα μας

αναστασια μου να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!να είναι πάντα γερή κ καλότυχη κ να την καμαρώνετε!!καλή κ ήρεμη λοχεία αυγουστομανούλα!!σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα γλυκιά μου!περιμένουμε νέα σου!!φιλάκια!!

Σημερα το αναστασακι μας βγαινει...Η οικογενεια πλεον παει στο σπιτακι της!!

Η κορουλα της θα κοιμαται σιγουρα στο διπλο κρεβατι κι οχι στο λικνο..ετσι διμετρη που ειναι!!!

στελνω πολλες ευχες για το πρωτο βραδυ..ναναι ξεκουραστο ,ευκολο και γεματο ευτυχια οπως και ολα τα αλλα που θα ακολουθησουν!!!

Πολλα πολλα φιλακια..καλη λοχεια..γερη η μπουμπου - τσαχπινα μας,καλη ξεκουραση στο σπιτακι σας...χωρις πολλες επισκεψεις και ..............με να γιο του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!:laugh:

εισαστε στη σκεψη μας κ στην καρδια μας!

Η ΖΩΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημεεερα σας!!!!!!!!!!!

Ηρθαμε κι εμεις!!!!!!!!!!!!!!Πλεον αγκαλιτσα και αυτοκολλητες!!!!!!

Σας ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για τις ευχουλες σας!!!!

Η κορουλα μου ειναι σπουδαιο παιδι!!!Τα εχω ζησει ολα στο μεγαλειο τους μαζι της!!!!

Πονους,τοκετο,θηλασμο,ανησυχιες....

Πανω απ'ολα ομως...

ΓΙΝΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΟΙ 3 ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!

Μανουλες να χαιρεσετε τα παιδακια σας!

Εγκυουλες.......ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!

Κοριτσαρες σε προσπαθεια.....Το ευχομαι σε ολες σας απο τα βαθη της καρδιας μου!!!!!!!!!!!!!Μακαρι ολο το συμπαν να συνωμοτήσει αμεσα για να ζησετε το θαυμα!!!!!!!!!!!

Το τσαχπινακι με καλει μοσχομυριστο και απαιτητικο!!!!!

Θα επανερθουμε παρεουλα οταν βρουμε ρυθμους!!!!!!!!

Σας φιλω κ σας ευχαριστω και παλι!!!

Αναστασια μου

να σου ζησει η τσαχπινουλα μπεμπουλα σου.:)

Να ναι παντα γερη και ευτυχισμενη :cheer:

Καλή λοχεια και περιμενουμε γρηγορα νεα σου :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...