Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

εκανα κατι σημερα και δεν ξερω μηπως ειναι υπερβολικο. θελω την γνωμη σας. κανονικα πητ εχω στις 11/12/09. πηρα τηλ την γυναικολογο μου και τις ειπα αν μπορει να το κανει 21/12/09. μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα και θα το κανει. θελω την δευτερα να παω στο ικα για αυτο το ζητησα.

αλλο με απασχολει ομως. στον εργοδοτη μου τι να πω που ηξερε για γυρω στις 10/12? οτι ειδαν κατι διαφορετικο στην β' ειπεδου και αλλαξε η ημερομηνια τοκετου? στεκει κατι τετοιο? καμια δικαιολογια θελω.... απο την αλλη δεκα μερες ειναι αλλα δεν θελω να δινω δικαιωματα και επειδη δεν σκοπευω να παρω την 6 μηνη αδεια ειπα να κερδισω λιγο χρονο με τον μπεμπη μου και να γυρισω μετα το πασχα.

βοηθηστε κοπελιεςςςςςς :unsure:

Δημοσίευση

Οταν είχα μείνει έγκυος είχα ήδη διοριστεί οπότε δεν ξέρω τι γίνετε με το ΙΚΑ.Αλλά τι σχέση έχει ο εργοδότης και γιατί να τον ενοχλεί αφου απ'οτι κατάλαβα αυτές τις μέρες θα τις δουλέψεις πριν γεννήσεις και όχι μετά.Ετσι δεν είναι;;;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ 6/3 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 16/3.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΣ 6ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ-ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ.ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΤΕΚΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.

Δημοσίευση

ετσι ειναι. αλλα του ειχα πει οτι θα φυγω νωριτερα και τωρα θα τον παω πισω 10 μερες. ειναι η φυση της δουλειας μας τετοια που με χρειαζεται κοντα στο πασχα. το σημαντικο για μενα ειναι τι δικαιολογια θα του πω για το 10ημερο διαφορα...

Δημοσίευση

BEBISNIK έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ 6/3 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 16/3.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΣ 6ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ-ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ.ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΤΕΚΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.

δικιο εχεις σε ολα οσα λες. και τα λες και ωραια. ο δικος μου δεν ηξερε καν για την 6 μηνη αδεια μιας και ειμαι η μοναδικη γυναικα υπαλληλος που εχει και ειχε ποτε. εγω του ειπα να παμε μαζι στην λογιστρια του να μου βγαλει ποτε ειναι να γυρισω. και ειμαι μαλλον απο τις λιγες που δεν θα παρω την 6μηνη. απλα σκεφτομαι να του πω οτι η β΄επιπεδου εδειξε διαφορετικη ημερομηνια τοκετου. δεν θελω να καταλαβει οτι το εκανα επιτηδες γιατι θα μου πει με το δικιο του οτι θα μπορουσαμε να το συζητησουμε....ασχετα με το που θα καταληγαμε

Δημοσίευση

Το πιο απλό που μπορείς να πεις (και σε πολλές περιπτώσεις ισχύει) είναι ότι η διαφορά προκύπτει από καθυστέρηση της ωορηξίας σου.Πως να το πω πιο κατανοητά; Οτι δεν είχες ωορηξία στις 14 ημέρες αλλά στις 21 ημέρες.Αίντε όμως να το πεις αυτό σε έναν άντρα και μάλιστα εργοδότη σου!!!:blink:

Δημοσίευση

Ότι απλά άλλαξε η ΠΗΤ σου! Δεν νομίζω να χρειάζεται και λεπτομέρειες.

Εάν αρχίσει να ρωτάει τί, πώς και γιατί πες του ότι μάλλον ο γιατρός σου είχε υπολογίσει λάθος! Τί θα κάνει; Θα τον πάρει τηλέφωνο;

Δημοσίευση

xmaria έγραψε:

παντως κοριτσια υπαρχει περιπτωση στην β΄επιπεδου να αλλαξει η ημερομηνια τοκετου....ετσι δεν ειναι?

Έτσι ακριβώς είναι

Εμένα και στις 2 εγκυμοσύνες μου άλλαξαν την ΠΗΤ στον β' επιπέδου.

Στο ΙΚΑ δεν έχεις πάει μέχρι τώρα για εξετάσεις ή φάρμακα?

Αν ναι ο γιατρός του ΙΚΑ δεν έχει γράψει στο βιβλιαριό σου ΠΗΤ΄?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...