Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο κάθε τόπος έχει τα δικά του έθιμα, εγώ για παράδειγμα ξέρω ότι η νονά δεν πληρώνει το στολισμό αλλά οι γονείς. Καλό θα ήταν για να αποφύγεις παρεξηγήσεις να ρωτήσεις. Και εννοείται ότι ανεξάρτητα από τα έθιμα μπορείτε να αποφασίσετε τι θα γίνει!

Όσο για το στολισμό για να καταλάβω θέλεις τον μικρό πρίγκηπα;

http://images.google.gr/imgres?imgurl=h ... 0%26um%3D1

από μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό, έκανε κ άλλη κοπέλα με τον μικρό πρίγκηπα βάφτιση, ρίξε μια ματιά..

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα!

για κοιτα αν θελεις εδω,ειναι απο αλλη βαπτιση,σε αλλο forum

http://www.parents.gr/forum/showthread. ... 141&page=3 ,ταιριαζει με τα χρωματα που θα χετε και το θεμα ειναι ιδιο.

αν θελετε να κανετε και μονες σας πραγματα τοτε θα σου προτεινα το nikolisgroup.gr,εχει 3 καταστηματα στο κεντρο της Αθηνας,το ενα στη Σκουλενιου 3 (μετρο πανεπιστημιο,κοντα στην Πραξιτελους),εκει πηρα εγω για την βαπτιση του γιου πραγματα,εχει απιστευτα στολιδια,ειναι 3 ή 4 οροφοι και εχει πολλη καλης ποιοτητας υλικα.

επισης αυτο που ειχα δει και μ αρεσε ηταν μεγαλα μπισκοτα κορωνες με χρωματιστο γλασο για γλυκο βαπτισης.

http://www.mpiskotoula.gr/christening-boy.html,ηθελα και γω για την δικη μας βαπτιση αλλα κατεληξα σε μαλλι της γριας γαλαζιο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Πέρσι βάφτησα και εγώ ενα κοριτσάκι και τον στολισμό τον πλήρωσα εγώ ως νονά, μαζί με τον σταύρο της , τα μαρτυρικά και βεβαια τα βαφτιστικά της ρουχαλάκια.

Σαν επιλογή στολισμού τα χρώματα που διάλεξα ήταν το πορτοκαλι και το λαχανί. Δηλαδή τα μπαλόνια που είχαμε εξω απο την εκκλήσια ήτανε ενα πορτοκαλί, ενα λαχανί κ.ο.κ , τα ρουχαλάκια της μικρής ήταν λευκό με πορτοκαλί λεπτομέριες οπως πχ η κορδελα στην μεση της και το καπελάκι της. Τα λουλούδια τα είχα παραγγειλει με διάφορα χρλωματα και γύρω απο την κολυμπήθρα είχαμε βάλει και κορδελες λαχανι και πορτοκαλί.

Πάντα άξια!!

Δημοσίευση

ΤΕΡΕΖΟΥΛΑ (:woohoo: :woohoo: ) ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:

ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ) ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ).ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΛΙ. ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 6 ΕΥΡΩ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΟΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΙΑ!

ΣΑΣ ΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ!:lol:

Δημοσίευση

TEO COOL έγραψε:

ΤΕΡΕΖΟΥΛΑ (:woohoo: :woohoo: ) ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:

ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ) ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ).ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΛΙ. ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 6 ΕΥΡΩ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΟΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΙΑ!

ΣΑΣ ΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ!:lol:

πολυ καλη ιδεα αυτη με τον μικρο πριγκηπα για τα παιδακια!δεν το χω ξαναδει και θα το σημειωσω για οταν βαφτισω το 2ο παιδι μου,ειλικρινα ενθουσιαστηκα!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα.το βιβλιο των ευχων μπορειτε να το κανετε μονες σας.αγοραζοντας ενα τετραδιο σε στυλ λευκωμα-ξερετε παρομοιο με αυτο που γραφαμε στο σχολειο μικρες ή καποιο οικολογικο τετραδιο σε χαρουμενα χρωματα.αν πιανει το χερι σας ζωγραφιστε απο εξω μερικες παιδικες φιγουρες και απο μεσα-βεβαια να μην εχει και 100 φυλλα το βιβλιο-κοληστε αυτοκολλητα παιδικα αφηνοντας περιθωριο να γραψουν κανα δυο,φτιαξτε απο χαρτονι μικρες ταμπελιτσες πιανοντας τες με κορδελιτσες και κοληστε τες δυο-δυο,μια χαμηλα μια πιο ψηλα σε καποιες σελιδες.κοληστε ενα φακελο στο χρωμα της διακοσμησης και μεσα βαλτε 2-3 καρτελακια να γραψουν και εκει.θελει λιγη φαντασια.παλεψτε το.α να μην ξεχασω το βιβλιο μπορειτε να το βαλετε σε μια βαση τριποδο σαν αυτα που εχουν μουσικοι που βαζουν τα χαρτια τους ή κατι παρομοιο και τοποθετηστε το διπλα στις μπουμπουνιερες.με το που θα παιρνουν την μπουμπουνιερα να κοτσαρουν και την ευχη.

Δημοσίευση

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΔΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΑΒΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ;ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ;ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΝΑ ΤΑ ΕΡΑΒΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.

Δημοσίευση

ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΕΤΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΤΙ ΣΤΑΜΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

Μπραβο βρε κοριτσια εχετε φοβερες ιδεες!!!:woohoo: Λοιπον εμενα η μπομπονιερα που εχω δει σε βαπτιση και μου αρεσε πιο πολυ ηταν κατι πετσετουλες απο το "χαμογελο του παιδιου" δεμενες με σατεν κορδελιτσες στα χρωματα του κονσεπτ της βαπτισης.Πολυ ωραιο και προσφερεις και κοινωνικο εργο.;) .Επισης στη βαφτιση της ανιψιας μου ειχαμε παρει κατι χρωματιστα σιδερενια κουβαδακια απο το jumbo,κοψαμε πολυ λεπτο χαρτι γκοφρε(το καναμε σα χορτο)επισης σε διαφορα χρωματα και το βαλαμε μεσα και μετα τα γεμισαμε με σοκολατες,γκοφρετες κτλ κι ενα ανεμομυλο που επισης πηραμε απο το jumbo..Ασχετα βεβαια με το θεμα του μικρου πριγκιπα αλλα μπορεις να τα προσαρμοσεις...Καλη επιτυχια!:lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...