Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!Είμαι νέα στην παρέα σας και περιμένουμε το πρώτο μας μωράκι!Παντρευτήκαμε στις 20/06/09 και είμαι ήδη 7 εβδομάδων!!!!Το μωράκι μας είναι μόλις 1 cm !!!!Ο αντρούλης μου είναι τρισευτυχισμένος!!!Όπως κι εγώ άλλωστε!!!Έχουμε 7 ολόκληρους μήνες μπροστά μας μέχρι να έρθει το ανθρωπάκι μας στον κόσμο οπότε μανούλες που ήδη έχετε ζήσει την εμπειρία της εγκυμοσύνης θα σας τρελλάνουμε στις ερωτήσεις!Σαν μέλλουσα μαμά(ανατριχιάζω και που το λέω!)θα χρειαστώ τις γνώσεις σας στα θέματα που θα προκύψουν!Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες να πάνε όλα καλά και με ένα πόνο και για εκείνες που είναι ήδη μανούλες να τους ζήσουν τα παιδάκια τους και να τα χαίρονται!

Δημοσίευση

καλως μας ηρθες και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου....θα τα λεμε συχνα...

υπαρχει και ενα ποστ που λεγεται απριλιατικα μωρακια και εκει ειναι κοπελες που ειστε σχεδον ιδια εμδομαδα οποτε μπορεις να τα λες και απο κει :)

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια να είστε όλες καλά και σας ευχαριστώ!!!Μας ήρθε λίγο ξαφνικό γιατί δεν πρόλαβαν να φύγουν τα ρύζια από το κεφάλι μας!!!:lol: Όλα καλά όμως γιατί είμαστε και πολλά χρόνια μαζί!!!

Κορίτσια και πάλι σας ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Τatalina μου,συγχαρητήρια!Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ να περνάς όσο πιο ευχαριστα μπορείς για να περνάει καλά κ το μωράκι!Εγώ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 8ο κ ανυπομονώ!Ό,τι χρειαστείς πες μου....Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου συγχαρητήριααααααα!!!!!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πραγματικά μαγική,σου εύχομαι να την απολαύσεις....

Όλα να πάνε τέλεια!!

Για οτι χρειαστείς είμαστε όλες εδώ!!!

Είμαι η Κωνσταντίνα,είχα μια ιδιαίτερα όμορφη εγκυμοσύνη κ τώρα μια μεγάάάάάλη καψούρα,την μπέμπα μου-ειναι 1,5 μηνός!!

Φιλάκια πολλάαάάά

Δημοσίευση

καλωσορησες tatalina......ειναι υπεροχο αυτο που σου συμβαίνει..ειλικρινά !!!! κοιτα να το ευχαριστηθείς οσο γινεται περισσότερο....οι αγωνίες καθε μηνα ειναι συναρπαστικες ...οτι θελεις εδω ειμαστε...

σου ευχομαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσύνη ...

αχ, εχω ηδη ενα μωρακι 7 μιση μηνων αλλα σε ζηλευω..φιλιά:woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...