Μετάβαση σε περιεχόμενο

Pregnant Marie

Recommended Posts

Kalhspera sas...Eimai h Maria, vevaia me fwnazoun marie....Vrhka to sait sas entelws tuxaia...kai to vriskw e3aireto etsi skefthka na ginw melos...eimai egyos sto deutero mas paidaki...(koritsaki)tha thn exoume sthn aggalia mas mexri 20/9...thn perimenoume pws kai pws...exoume hdh ton Nikhta mas...opou einai 4 etwn...Elpizw na kanoume wraia parea...filakiaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσηρθες!!!

Να χαιρεσαι το αγορακι σου.. το Νικητας ειναι υπέροχο όνομα!!!

και με το καλο να δεχτεις το κοριτσακι σου!!!

θα τα λέμε συχνα!!!

Καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα του μαμμυ...με το καλο να ερθει (οπου να ναι...)η μπεμπουλα σου...αχου δεν εμεινε και πολυ καιρος ε? με το καλοοοοοοοο λοιπον...με εναν ποοονο...

Eyxaristw poly koritsia...A! epishs den sas eipa oti epidei o Andras mou katagetai apo thn Agglia o mikroulhw mas legetai kai Dylan kai h mikrh ektos apo to xristianiko ths onoma pou den xeroume pio tha einai tha thn leme kai Grace Isabella...autaaa apo mena...

Καλησπέρα και καλωσόρισες!

Με το καλό η μπουμπούκα σου και να χαίρεσαι το αγοράκι σου ;)

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών,μανούλα μιας μικρής νεράιδας 3 μηνών και απο ώρα σε ώρα περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακής :P

Θα χαρώ να τα λέμε! :kiss::kiss::kiss:

Καλώ ήρθες στην παρέα του mammy

Να χαίρεσε τον γιό σου και με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου.

Τα παιδάκια μας έχουνε την ίδια διαφορά.

Ο Μιχάλης μου είναι 4,5 χρονών και η μπουμούκα μου 5 μηνών.

Θα χαρώ να τα λέμε.

Marie καλωσήρθες,είμαι κι εγώ νέο μέλος στο mammy,δυστυχώς δεν έχω γίνει μανούλα ακόμη,το σεπτέμβριο θα κάνω την 1η προσπάθεια σπερματέγχυσης κι ελπίζω να κολλήσω απο όλες τις μανούλες εδώ και να μοιραστώ σύντομα τη χαρά μου μαζί σας!!!

γεια σου και καλωςηρθες! και γω Σεπτεμβρη γενησα το γιο μου,στις 29,και στις 21 εχω τα γενεθλια μου.Να σου ζησει ο Νικητας και με το καλο να σου ρθει το πρωτοβροχι σου:)

καλως ηλθες στην παρεα μας! ειμαι η χαρα και ειμαι 2 μηνων εγκυουλα! να σου ζησει το αγορακι σου και καλο υπολοιπο της εγκυμοσυνης μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...