Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ego otan i mpempa itane mikri eos kai 2 mihnvn...zestena kalis poiotitas ladaki- elaiolado...ebaza mesa xamomilaki...to straggiza kala kai me auto ths ekana masazaki kai ebaza opou xriazotane to dermataki ths. Myrize para polu orea kai itane entelos fusiko. An to kanete mhn afisete to ladi me to xamomili polu sthn fotia kai tiganistoun! :)

• Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

Το ταλκ ΕΛΕΝΑ μου να ξερεις οτι ξηρενει το δερματακι του μωρου.Δεν το αφηνει ενυδατωμενο αλλα ξερο.Κι εγω για τον μπεμπι μου δεν θα παρω ταλκ.

Καλητερα κρεμουλα.:) :) :) :) :) :) :) :)

Συμφωνώ απόλυτα, εμάς η παιδίατρος μας απογόρεψε ταλκ για τον πιο σημάντικό λόγο, αυτή η σκόνη που βγαίνει είναι βλαβερή για τα ευαίσθητα πνευμονάκια των παιδιών μας. εμείς που βγάλαμε λόγω καλοακαιριου αλλά κ κιλών υδρωτήρια πηραμε της Frezyderm ταλκ σε μορφή κρέμας και μας βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν ξέρω κορίτσια εγώ απο την Frezyderm είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη γιατί χρησιμοποιώ όλη τη σειρά απο τότε που γεννήθηκε η Εύα και δεν έχει κάνει την παραμικρή αλλεργία ή κάτι άλλο

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

Το ταλκ ΕΛΕΝΑ μου να ξερεις οτι ξηρενει το δερματακι του μωρου.Δεν το αφηνει ενυδατωμενο αλλα ξερο.Κι εγω για τον μπεμπι μου δεν θα παρω ταλκ.

Συμφωνώ απόλυτα, εμάς η παιδίατρος μας απογόρεψε ταλκ για τον πιο σημάντικό λόγο, αυτή η σκόνη που βγαίνει είναι βλαβερή για τα ευαίσθητα πνευμονάκια των παιδιών μας. εμείς που βγάλαμε λόγω καλοακαιριου αλλά κ κιλών υδρωτήρια πηραμε της Frezyderm ταλκ σε μορφή κρέμας και μας βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν ξέρω κορίτσια εγώ απο την Frezyderm είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη γιατί χρησιμοποιώ όλη τη σειρά απο τότε που γεννήθηκε η Εύα και δεν έχει κάνει την παραμικρή αλλεργία ή κάτι άλλο

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ,

ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΜΥΡΩΔΑΤΟΣ!!!

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ,

ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΜΥΡΩΔΑΤΟΣ!!!

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ,

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

linaki θα μπορουσες να μας πεις τι συστατικα και σε ποιές αναλογιες τα χρησιμοποιεις;

Επισης, εχετε να προτεινετε κάποια φιρμα καθαριστικών που να ειναι... φιλικα στα μωρά; Οσο πλησιαζει ο καιρος που θα γεννησω θα ηθελα σταδιακα να "κοψω" τα χημικά καθαριστικά (πχ αζαξ, καθαριστικα πατωματος, βιακαλ, χλωρινες κλπ) και να τα αντικαταστησω με φυσικά προιοντα. Εχω ακουσει οτι εκτος που μπορει να ειναι καρκινογονα, προκαλουν και αλλεργιες. Θα ηθελα επισης ολα τα πραγματα του μωρού-κρεβατάκι, μπανακι, κλπ- να τα καθαρισω με κάτι φυσικο, αν δεν αρκει το σκετο νερο.

Δημοσίευση

linaki θα μπορουσες να μας πεις τι συστατικα και σε ποιές αναλογιες τα χρησιμοποιεις;

Επισης, εχετε να προτεινετε κάποια φιρμα καθαριστικών που να ειναι... φιλικα στα μωρά; Οσο πλησιαζει ο καιρος που θα γεννησω θα ηθελα σταδιακα να "κοψω" τα χημικά καθαριστικά (πχ αζαξ, καθαριστικα πατωματος, βιακαλ, χλωρινες κλπ) και να τα αντικαταστησω με φυσικά προιοντα. Εχω ακουσει οτι εκτος που μπορει να ειναι καρκινογονα, προκαλουν και αλλεργιες. Θα ηθελα επισης ολα τα πραγματα του μωρού-κρεβατάκι, μπανακι, κλπ- να τα καθαρισω με κάτι φυσικο, αν δεν αρκει το σκετο νερο.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσια αποφευγω να βαζω στην μικρη μου κρεμα για συγκαμα,(χρειαστικε μονο οταν βγηκαμε απο την μοναδα νεογνων που ειχε κανει πληγες που δεν την αλλαζαν τοσο συχνα) καθε φορα που την αλλαζω την πλενω με χλιαρο νερακι,οταν ηταν πιο μικρη την καθαριζα με βαμβακακι και νερο(το ιδιο εκανα και στο νοσοκομειο), τωρα με βαμβακακι την καθαριζω οταν εχει εχει φαει και δεν θελω να την πολυκουνω με το να την πλυνω!

τα επιπλα της καθως και τα δικα μας τα καθαριζω με νερο και ξυδι, γενικα χρησιμοποιω πολυ το ξυδι, σχεδον παντου, μασαζ της κανω με ελαιολαδο και χαμομηλι, αντηλιακο πηρα του κορρε,σαν απορυπαντικο χρησιμοποιουσα το προδερμ τωρα παιρνω της nannys το ιδιο μαλλακτικο αλλα πλεον και πανες.

Δημοσίευση

κοριτσια αποφευγω να βαζω στην μικρη μου κρεμα για συγκαμα,(χρειαστικε μονο οταν βγηκαμε απο την μοναδα νεογνων που ειχε κανει πληγες που δεν την αλλαζαν τοσο συχνα) καθε φορα που την αλλαζω την πλενω με χλιαρο νερακι,οταν ηταν πιο μικρη την καθαριζα με βαμβακακι και νερο(το ιδιο εκανα και στο νοσοκομειο), τωρα με βαμβακακι την καθαριζω οταν εχει εχει φαει και δεν θελω να την πολυκουνω με το να την πλυνω!

τα επιπλα της καθως και τα δικα μας τα καθαριζω με νερο και ξυδι, γενικα χρησιμοποιω πολυ το ξυδι, σχεδον παντου, μασαζ της κανω με ελαιολαδο και χαμομηλι, αντηλιακο πηρα του κορρε,σαν απορυπαντικο χρησιμοποιουσα το προδερμ τωρα παιρνω της nannys το ιδιο μαλλακτικο αλλα πλεον και πανες.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ

MUSTELLA ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΝΩ ΚΥΠΡΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ. ΤΑΛΚ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!:kiss:

Tα προιόντα της mustela είναι γεμάτα parabens. Εγω δεν χρησιμοποίησα καθόλου κρέμα για σύγκαμα και πολύ σπάνια που έβλεπα να αρχίζει να κοκκινίζει έβαζα λίγο λαδάκι από βαλσαμόχορτο που έφτιαξα εγώ. Το σωματάκι τους το κάνω με σαπούνι ελαιολαδου με χαμομηλι που το πηρα από ελλάδα από μαγαζί με κρητικα προιόντα. Την κόρη μου την έκανα με DR.FISSER αλλά ούτε αυτά είναι καλά. Που μενεις στην κύπρο?

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ. ΤΑΛΚ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ

Tα προιόντα της mustela είναι γεμάτα parabens. Εγω δεν χρησιμοποίησα καθόλου κρέμα για σύγκαμα και πολύ σπάνια που έβλεπα να αρχίζει να κοκκινίζει έβαζα λίγο λαδάκι από βαλσαμόχορτο που έφτιαξα εγώ. Το σωματάκι τους το κάνω με σαπούνι ελαιολαδου με χαμομηλι που το πηρα από ελλάδα από μαγαζί με κρητικα προιόντα. Την κόρη μου την έκανα με DR.FISSER αλλά ούτε αυτά είναι καλά. Που μενεις στην κύπρο?

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

Δημοσίευση

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΕΝΩ ΠΑΦΟ !! ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ??ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΑ!!

ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΤΕΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ Κ ΣΑΜΠΟΥΑΝ. ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ

ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΝΑ

ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ Κ ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!!ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΠΡΟΔΕΡΜ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ DETTOL, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΟ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ Κ ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!!ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΠΡΟΔΕΡΜ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ DETTOL, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΟ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΛΑΔΙ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΚΙΤΡΟΥ Η΄ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑΣ ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΞΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΟΔΑ.

Δημοσίευση

ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΛΑΔΙ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΚΙΤΡΟΥ Η΄ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑΣ ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΞΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΟΔΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

πάντως σχετικά με τα weledδa προχθές παρασκευή πήρα

1 βρεφικό λάδι καλέντουλας 200ml

1 κρέμα αλλαγής πάνας 75ml

1 αφρόλουτρο και σαμπουάν 200ml

και πλήρωσα 27,50€ αντί για 46€ που κάνουν στα μαγαζιά

και επειδή μένω Αθήνα μου τα έφεραν χωρίς κάποια άλλη χρέωση στο σπίτι μου.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...