Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Μου έχει φέρει μία φίλη μου ένα παρκοκρέβατο από το παιδάκι της που είναι σαν καινούριο! Ωστόσο εγώ θα προτιμήσω να αγοράσω ένα άλλο που είδα και μου άρεσε. Οπότε αν κάποιο κορίτσι το χρειάζετε στείλτε μου πμ και θα κανονίσουμε!

Δημοσίευση

SEVASTH έγραψε:

Καλησπέρα,

Μου έχει φέρει μία φίλη μου ένα παρκοκρέβατο από το παιδάκι της που είναι σαν καινούριο! Ωστόσο εγώ θα προτιμήσω να αγοράσω ένα άλλο που είδα και μου άρεσε. Οπότε αν κάποιο κορίτσι το χρειάζετε στείλτε μου πμ και θα κανονίσουμε!

Σου έστειλα πμ!!!!!!!

Δημοσίευση

μαριλου με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marvelakiiiiii μου δεν σε εχω ξεχασει!! ειχα λιγακι αρρωστο τον μικρο και δεν μπορεσα να παω στην κουριερ

ομως το εχω ετοιμο,πακεταρισμενο και αυριο θα παω να στο στειλω!!!!

Δημοσίευση

marvel1984 έγραψε:

Άνοιξες και θέμα πονηρούλα,για το πως θα έρθει νωρίτερα! ;);););););););););) Πράγματι ανυπομονείς!!!!!!!!!! :P:P:P:P

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Λες να το προσπαθήσω; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Θα ηθελα να χαρισω ρουχαλακια για κοριτσακι0-3

τα οποια εχουν φορεθει μια φορα γιατι η μπεμπα

γεννηθηκε τροφαντη και μεινανε στο συρταρι!

Στειλτε μου πμ και θα τα στειλω ευχαριστως! :)

Δημοσίευση

κοριτσια εκανα ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχαλακια του σπυρακου και εχω ερκετα ρουχαλακια(χειμωνιατικα)και λιγα καλοκαιρινα 06-12μηνων

καθως και ενα ζευγαρι παπουτσακια 20Νο(αφορετα σχεδον)

στα ρουχαλακια υπαρχουν μεσα και φορμακια και φανελακια και ρουχαλακια βολτας

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ

φιλακια!!!

Δημοσίευση

..Καλημέρα κοριτσάκια και καλοσώρισα.. :)

..μετα απο καιρό πήρα την απόφαση να γράψω..παρακολουθώ καιρό το site αλλά δεν έτυχε..περιμένω το τρίτο μου αγοράκι να ρθει τον Ιούλιο...(άφαντη η κόρη.. :( )ξέρω αλλού κάνουμε τις γνωριμίες απλά είπα να γράψω λίγα και εδώ. :):)

Το λοιπόν χαρίζω μια φόρμα εξόδου μπλέ (μπουφανάκι - παντελονάκι χωριστά)και ένα βιβλίο με τίτλο Εσείς και η Εγκυμοσύνη.

:):):)

Δημοσίευση

Η φόρμα δόθηκε φυσικά σε αγοράκι. :)

Έμεινε το βιβλίο το οποίο επειδή έχω μούρλα με τα βιβλία οι σελίδες είναι σαν σφραγισμένες.. :laugh: ..το δίνω γιατί έχω και άλλα βιβλία αλλα χρόνο δεν έχω..και σε λίγο καιρό χώρο..

Κρατούσα ένα φορεματάκι που λάτρεψα απο μια φίλη μου...αλλά ας το δώσω μην κάθεται σε μένα ας το χαρεί κάποια λουλού!!!είναι για 6 μηνών.

Δημοσίευση

:) κΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΒΡΗΚΑΝ

ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΕΣ. :):)

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Δημοσίευση

Γεια σας. Έχω καποια ρουχαλάκια σε άριστη κατάσταση για αγοράκια 3-4 ετών. Ένα μπουφάν με αποσπώμενο φλις ζακετάκι, ένα καλοκαιρινό σετάκι και τρια πουκάμισα. για τα πουκάμισα δεν΄΄εχω φωτο θα στειλω για τα άλλα. επισης ενα ζευγάρι παπουτσακια χειμωνικά 27 νουμερο.

Δημοσίευση

mariagl έγραψε:

επισης έχω και αυτο το καρεκλάκι αυτοκινήτου για καποια μέλλουσα μαμα. ειναι για νεογέννητα έως 9 κιλά.

DSC00924.JPG

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΠΩΣ ΔΕΝΕΙ?

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ? :)

Δημοσίευση

Χαριζονται κουπον

Nutricia Frutapura 0,45 Ε

Nutricia Βρεφικη κρεμα 0,45 Ε

Almiron Growing UP 0,60 Ε ( Χ2)

και δυο συσκευασιες κρεμα Growing UP δειγματος

Ολα ληξης 31/05

Επισης κουπονια babylino 2,5 και 4 Ευρω ληξης 30/05

Οποια τα θελει ας μου στειλει πμ

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Χαριζονται κουπον

Nutricia Frutapura 0,45 Ε

Nutricia Βρεφικη κρεμα 0,45 Ε

Almiron Growing UP 0,60 Ε ( Χ2)

και δυο συσκευασιες κρεμα Growing UP δειγματος

Ολα ληξης 31/05

Επισης κουπονια babylino 2,5 και 4 Ευρω ληξης 30/05

Οποια τα θελει ας μου στειλει πμ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ BABYLINO? :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...