Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

οχι οχι κοριτσακια μου ειλικρινα δεν θέλω κ τα δυο κ δεν ειναι κ σωστό δεν το βρισκω εγω σωστό. Οτι νομίζει η ελένη να κάνει εγω εχω ενα απο την κόρη μου κ μου λείπει αλλο ένα κ πραγματικά ιδιως αυτό που ειναι για μεγάλα μεγαλα παιδακια δεν θα μου ειναι χρήσιμο εμένα. ¨Οσο για το χρώμα εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ευτυχώς μ αρεσουν ολα χαχα.

Δημοσίευση

Ifigeneia einai apo 0-25 kila....an einai kai to theleis na to fero kato tora pou tha erthoume....Basika ola ta pragmata tou mikrou ta exo apo 2 fores ...giati den mporousa kathe fora na koubalao mazimou sto aeroplano perpatoures -karotsia-kathismata -karekles faghtou...kai auth ti fora tha kateboume me to autokinito....

Δημοσίευση

κοριτσακια μιας κ εχει ανοιχτει αυτο το θέμα θα ηθελα να ρωτήσω μηπως καμιά σας εχει αυτο το αλλο το καθισματάκι αυτοκινήτου που ειναι σαν κουβαδάκι με χερούλι για νεογέννητο. Επειδη μάλλον θα το βγάλω το ενα απο το μαιευτηριο μ αυτο κ το αλλο με την καλαθούνα για να μην μπαινω σε εξοδα για τοσο λίγο μόνο. Την μικρή μου την ειχα βγαλει με την καλαθούνα αλλα τωρα ειναι δυο κ δεν νομιζω οτι θα χωράνει κ θα ναι κ ανετα απ οτι μου ειπε κ ο γιατρος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κ παρεπιπτόντως μόλις σιγουρευτώ τωρα στην β επιπεδου οτι ειναι 100% αγοράκια θα ξεχωρίσω κοριτσιστικα ρουχαλάκια που εχω να τα βάλω κ εγω εδώ μιας κ κατα πάσα πιθανοτητα ειναι αγορια οποτε θα ναι λιγο αστειο να τους τα φοραω ολα φουξιααα

Δημοσίευση

Koritsia ta kathismata dothikan to mauro apo 0-25 kg sthn ifigeneia to mple-gri sthn Aristina

kai to kokkino-gri sthn Zetoula...apla oles tha kanete upomoni na sas ta stilo arxes Aprili pou tha eimai kato.....sthlte pm me ths dieuthinshs sas !!! Sas exo sthlh pm me to thlefono mou !!!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

εγω εχω ενα καρεκλακι φαγητου για αγορακι

ακομη δεν το εχω δωσει οποια το χρειαζεται ας μου το πει

ΡΕ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ....ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... :)

Δημοσίευση

Κοριτσακια δεν σας ξεχασα!!!

Αυτοι στο ταχυδρομειο ευοσμου ειναι λιγο βλακες!!!!

Δεν ηταν λεει σωστα συσκευασμενα τα μπημπερο και το γημναστηριο.

Τα συσκευαζω ξανα και σας τα στελνω αυριο πρωη πρωη!!!

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Κοριτσακια δεν σας ξεχασα!!!

Αυτοι στο ταχυδρομειο ευοσμου ειναι λιγο βλακες!!!!

Δεν ηταν λεει σωστα συσκευασμενα τα μπημπερο και το γημναστηριο.

Τα συσκευαζω ξανα και σας τα στελνω αυριο πρωη πρωη!!!

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κανένα πρόβλημα! ;);)

Εσύ καλά είσαι??Φιλάκια!!! :):)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...