Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

κατερινα εχουμε καει πολλες φορες εδω μεσα με ψευτικα μελη κ οπως καταλαβαινεις ειμαστε ολες πλεον πολυ καχυποπτες...

Σε αυτο σε καταλαβαινω απολυτα και δεχομαι το καλοπροεραιτο σχολιο σου κουκλα μου...

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κατερινα μη αρπαζεσαι :)

απλωσ τον τελευταιο καιρο εχουν γινει πολλα στο φορουμ κ ειμαστε ολοι καχυποπτη...

υπαρχουν κοριτσια που δινεουν πολλαπραματα κ πολλοι το εκμεταλευονται...

με το καλο να το φερεισ στο κοσμο ;)

το σαυροπιγκουινακι ειναι πολλλη αγαπητο ;)

Δημοσίευση

Δεν χαλαρώνεται λέω εγώ βρε κοριτσάκια μου...

Είναι κρίμα να χαλάμε μια τόσο σημαντική και ωραία κίνηση όπως είναι αυτό το θέμα της Δωρεάς προς συνανθρώπους μας...

Στο κάτω κάτω όποια ψιλιάζεται για οτιδήποτε ύποπτο απλά δεν απαντά και δεν στέλνει πράγματα δικά της....νομίζω ότι είναι απλό το θέμα!

Μην χαλιέστε και μην μαλώνετε...

Δημοσίευση

Κατερινα μου σου το εγγυομαι και εγω οτι το Σαυρουλινι μας ειναι σκετη γλυκα..και πολυ πολυ καλη!!!

Οντως ρε παιδια η Αρια που ειναι;;;;;;

μαρακι εσυ ολα ΟΚ;;;;

Δημοσίευση

Ρούμπι σβήσε καλύτερα το τηλέφωνό της.

Όποια θέλει, να της το στείλεις με π.μ.

Μπορεί να μπουν και να το δουν άσχετοι και να την ενοχλούν.

Πολλοί είναι οι κακόβουλοι χρήστες του ιντερνετ.

Φιλάκια στο μωγιό! :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ

ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ :woohoo:

ΕΙΜΑΙ ΕΦΤΑ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΑΩ 31-5

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ

ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ :P :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Ρούμπι σβήσε καλύτερα το τηλέφωνό της.

Όποια θέλει, να της το στείλεις με π.μ.

Μπορεί να μπουν και να το δουν άσχετοι και να την ενοχλούν.

Πολλοί είναι οι κακόβουλοι χρήστες του ιντερνετ.

Φιλάκια στο μωγιό! :kiss:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!! ;)

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!! ;)[/quote:2nis3amv]βρε κοριτσι και τι εγινε που δεν ειναι μελος...εσενα θα σου αρεσε να ποσταρει το τηλ και το ονομα σου σε ολο το κοσμο;;; :blink::dry:

εχει δικιο η ιφιγενεια...αν θελει καποια θα σου στειλει πμ ;)

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Σοφακι τι κανεις;;;;

Εχω ενα γυμνασηριο της playscool, θες να σου το στειλλω...δεν το επαιξε σχεδον καθολου γιατι ειχαμε δυο

καλα ειμαι καρδια μου,προσπαθω να συνηθησω τα τρελα ωραρια του μπεμπη μου που εχει βαλει σκοπο να μπουμε στο γκινες λογω αυπνιας!!χι χι χι

αλλα δεν θελω με τιποτα να σταματησω να τον θηλαζω κ ετσι κανω υπομονη..εσεις ειστε καλα???το αντρακι σου?? να μου τον φιλησεις! :kiss:

ναι αν ο αντρουλης σου δεν θελει ποια το γυμναστηριο θα το ηθελε ο μπεμπης μου!! :laugh:

thalia29 k Κατερινα με το καλο να φερετε τα αγγελουδια σας στον κοσμο!

Κατερινα λυπαμαι που στεναχωρηθηκες εγκυος κοπελα.ευχομαι να μην ξανασυμβει... :(

Δημοσίευση

ένα μεγάλο μπράβο για την ιδέα και όλες τις μητέρες που ανταποκρίθηκαν με τόση μεγαλοψυχία! Σύντομα όταν θα γεννηθεί η μικρή μου και δεν θα χρειαζόμαστε τα πολύ μωρουδιακά θα επιστρέψω και εγώ με "αγγελία"! φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!

Τη Δευτέρα μπαίνουμε στην 36η εβδομάδα!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω 4 μεγαλα μπιμπερο και 2 μικρα της νουκ απο τον πρωτο μου γιο.

Δεν προκειται να τα χρησιμοποιησω εγω.

Με μια καινουργια θηλη και μια αποστειρωση γινονται καινουργια.

Αν τα θελει καποια ας μου πει.

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Κατερινα μου σου το εγγυομαι και εγω οτι το Σαυρουλινι μας ειναι σκετη γλυκα..και πολυ πολυ καλη!!!

Οντως ρε παιδια η Αρια που ειναι;;;;;;

μαρακι εσυ ολα ΟΚ;;;;

κοριτσακια μην με υπερασπιζεστε ,δεν χρειαζεται!!!!εμεις γνωριζομαστε καλυτερα,αφηστε την κοπελα να σχηματισει οποια γνωμη θελει...εγω ξερω και δεχομια κ κριτικη.....κοριτσακι σου ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρο σου κ καποια στιγμη να σε βοηθαει κ καποιος ,γτ ξερω πολυ καλα πως ειναι να εχεις διπλα σου τη μανα σου και να μη σε βοηθαει....κ ο χαβαλες να ξερεις χαλαρωνει.....και το εννοω πολυ σοβαρα,διοτι αυτο που εσενα σου φαινεται ως υφος ειρωνιας εγω το αποκαλω ευθυτητα....φιλια σε ολες κ συνεχιστε να δινετε σε αυτους που εχουν αναγκη...

να ξερετε οτι υπαρχει κ το www.xariseto.gr για οποιον επιθυμει να παρει ή να δωσει κατι..

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

28 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

πω πω βρε ρουμπελακιιιιιιιιιιιιιιιι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ας χθες ειναι που μας ελεγες στην συναντηση....ο σαββατο θα μεινω

εγκυουλα κ τωρα κοντευεις να την κρατησεις αγκαλιτσα την μελινα σου

απιστευτο απιστευτοοοοοοοοοοοοο :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ποσο πολυ χαιρομαι για σενα μονο να ξερες :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...