Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ...

ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ....

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ-ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΖΩΗΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Δημοσίευση

lemon έγραψε:

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ-ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΖΩΗΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

χαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: ΤΟν παιρνω εγω...να τον παω στο σπιτι

της πεθερας μου....!!!!!!!!χαχα

ασε ρε μαναρακι κι εγω τον αντρα μου δινω εδω και καιρο εδω μεσα και

δεν τον παιρνει καμμια...καλε ΠΑΡΤΕ τον!!! :(

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

lemon έγραψε:

[/quote:1rasy8hg]

δεν τον παιρνει καμμια...καλε ΠΑΡΤΕ τον!!! :([/quote

ηλικία?? Επάγγελμα?? ε βαλε κι εσυ καμια φωτο... να δουμε πρώτα :huh:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

lemon έγραψε:

δεν τον παιρνει καμμια...καλε ΠΑΡΤΕ τον!!! :([/quote:2c8olcwd]

ΧΑΧΑΧΑ!!

Γιαυτο τον λογο στον συνηστω ανεπιφυλακτα!

Της πεθερας μου το σπιτι το χει διαλυσει!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια οι κοπέλες που χαρίζουν πράγματα είναι πραγματικά φοβερές και χαρίζουν απλόχερα!

Εγώ μέσα από αυτό το θέμα που ανοίχτηκε βοηθήθηκα πάρα μα πάρα πολύ!

Δεν χρειαζεται όντως να ζητάμε τα πάντα! Ας μοιραζόμαστε πράγματα για να παίρνουν όσες περισσότερες μπορούν!

Εγώ ένα πράγμα ζητούσα και οι κοπέλες μου έστελναν δέκα χωρίς καν να το ζητήσω...έχω ρίξει κλάμα συγκίνησης...τι να πω...

Είναι φοβερό ότι δεν γνωριζόμαστε κι όμως υπάρχει τόση όρεξη και αγάπη για να προσφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Οπότε συμφωνώ με την ΣΩΣΩ ότι πρέπει να ζητάμε ότι έχουμε πραγματικά ανάγκη και όχι τα πάντα! Εμένα μου έστειλε την καλαθούνα της η ΣΩΣΩ και από μόνη της χωρίς να το ζητήσω μου έβαλε κι άλλα όμορφα πραγματάκια για το μωράκι που περιμένω!!! Και δεν ήταν η μόνη.

Οπότε ας μοιραζόμαστε κι όχι όλα για ένα μόνο άτομο...

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΕΛΕΟΣ!! 11 δημοσιευσεις ΜΟΝΟ. Ηλικια 31-40 αλλα παρ ολα αυτα γεννηθηκε το 81 αρα κατα βαθος ειναι 28! ;) ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ! :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

καλα ρε παιδια..πλακα κανετε;;κανετε λιστα με το τι θελετε;;ειναι δυνατον;;;εχετε ξεφυγει εντελως;;;ειπαμε εδω μπορουμε να γραφουμε αν κατι δε μα ειναι απαραιτητο και μπορει καμια κοπελα να βοηθησει..

και ευτηχως που ζητας μονο τοσα..αν σκεφτοσουν και λιγο ακομα...παει ..την καναμε την προικα του μωρου...

αστερι μου!!!!!!!!!!!!! ρε παιδια που ειναι η Αρια?

Δημοσίευση

Κοριτσάκια,εγώ περιμένω αγοράκι σε ενάμιση μήνα περίπου.Αν κάποια κοπέλα έχει κάτι που της περισσεύει,ας μου στείλει πμ ή να το γράψει εδώ!Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση

καλα εχω πολυ καιρο να μπω εδω,χαμοσ εχει γινει με την λιστα ε?χαχαχαχα

Ζαχαρενια μου εχω εγω να σου στειλω μαυρο βρακακι κ επειδη εισαι καλη κοπελα θα σου στειλω 2 να βγαλεις κ τον αλλο μηνα!!!!!!!χαχαχαχαχα

αληθεια κοριτσια μου μηπως εχει καμια κοπελα γυμναστηριο κ να μην το θελει? εμεις τωρα σαραντιζουμε κ σκεφτομουνα οτι σε λιγο καιρο θα χρειαστει ενα.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

καλα ρε παιδια..πλακα κανετε;;κανετε λιστα με το τι θελετε;;ειναι δυνατον;;;εχετε ξεφυγει εντελως;;;ειπαμε εδω μπορουμε να γραφουμε αν κατι δε μα ειναι απαραιτητο και μπορει καμια κοπελα να βοηθησει..

και ευτηχως που ζητας μονο τοσα..αν σκεφτοσουν και λιγο ακομα...παει ..την καναμε την προικα του μωρου...

σωσω εισαι φοβερη.

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

για εμενα πηγαινε η καμπανα?Δεν ζητησα απολυτως τιποτα καινουργιο...και δεν μπορεις να ξερεις την κατασταση του καθενος...Εχω προσωπικα προβληματα υγειας τα οποια δεν μπορω να τακτοποιησω αυτη την στιγμη βαζοντας το παιδι ως προτεραιοτητα

Επισης ειχα και προτασεις απο καποιους να μου πουλησουν πραγματα πιο φθηνα απο το να τα αγοραζα σε συμβολικες τιμες...Εγω προσωπικα σκοπευω να τα δωσω ολα οσα ειναι σε καλη κατασταση οταν μεγαλωσει το μωρο ασχετως αν θα εχω κανω αλλο στο μελλον...Θα ειναι σε καποιον χρησιμο εστω και ενα απο τα πραγματα που εγραψα οταν μεγαλωσει το μωρο?δεν νομιζω....Δεν ειναι απαραιτητο να με χλευαζετε...

Δημοσίευση

Katerina_ έγραψε:

ΣΩΣΩ έγραψε:

για εμενα πηγαινε η καμπανα?Δεν ζητησα απολυτως τιποτα καινουργιο...και δεν μπορεις να ξερεις την κατασταση του καθενος...Εχω προσωπικα προβληματα υγειας τα οποια δεν μπορω να τακτοποιησω αυτη την στιγμη βαζοντας το παιδι ως προτεραιοτητα

Επισης ειχα και προτασεις απο καποιους να μου πουλησουν πραγματα πιο φθηνα απο το να τα αγοραζα σε συμβολικες τιμες...Εγω προσωπικα σκοπευω να τα δωσω ολα οσα ειναι σε καλη κατασταση οταν μεγαλωσει το μωρο ασχετως αν θα εχω κανω αλλο στο μελλον...Θα ειναι σε καποιον χρησιμο εστω και ενα απο τα πραγματα που εγραψα οταν μεγαλωσει το μωρο?δεν νομιζω....Δεν ειναι απαραιτητο να με χλευαζετε...[/quote:3jb0ybh0]

1) νια γ εσενα πηγαινε η καμπανα καθοτι το θεματακι το εγραψες λιγο αγαρμπα ,με το παρντον κιολας

2)τα κοριτσια εδω μεσα εχουν αποδειξει κ με το παραπανω την καλοκαρδια του δινοντας πραγματα που δεν τους περισσευαν αλλα απο την καλη τους καρδιά

3)δεν χρειαζεται να απολογεισαι ,στην τελικη δεν μας ξερεις κ δεν σε ξερουμε

4) το παιδι μου κ οι αναγκες του παντα θα εχουν προταιραιοτητα,φυσικα αναγκες δεν θεωρω οοοολλλαααα αυτα τα περιττα που αγοραζουμε γ ενα νεογεννητο παιδακι ,στην πορει ανακαλυπτουμε ποσο μεγαλο λαθος καναμε

5)ουδεις σε χλευάζει ,μαθε να βαζεις νερο στο κρασί σου......

6)χαμογέλα

Δημοσίευση

κοριτσια,η λιμπερο και η παμπερς μου ειχαν στειλει 2 πακετα πανες Νο 1 και 2 αλλα εγω δεν ανοιξα εγκαιρως τους φακελους και η μικρη μου τωρα φοραει το Νο 3.... :) σε περιπτωση που τα θελετε στειλτε μου πμ!!!

φιλια!!!! :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...