Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου υπέροχα σας υπέρευχαριστώ για τα απίστευτα όμορφα πραγματάκια που μου στείλατε!!!

Cesilia, Anastasia, Stavropinguinos και Σωσώ είστε όλες σας φοβεροί άνθρωποι!

Σας εύχομαι να χαίρεστε τις οικογένειές σας, να είστε πάντα ευτυχισμένες και ο Θεός να σας χαρίζει υγεία!

Μέσα στη Νέα Χρονιά να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σας!

Τα δικά μου όνειρα φροντίσατε και τα πραγματοποιήσατε εσείς, με το πιο μεγάλο να το περιμένω τον Απρίλιο. Εννοώντας την γέννηση της κορούλας μου!

Να είστε πάντα καλά! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΥΤΙ ΓΑΛΑ FRISOLAC ΓΙΑ 0-6 ΜΗΝΩΝ? ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕ.ΛΕΩ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ,ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ.

Δημοσίευση

Άρια έγραψε:

FIRFIRIKO TO PIRA TO KOUPONAKI.

S'EUXARISTW POLI POLI.

SIMERA THA PAW NA TO PARW.

SWSW MIPWS EPREPE NA GRAPSW KAI SE PIO MEROS TIS KRITIS?

TIPOTA NEOTERO APO PRAGMATAKIA KANEIS?

ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΤΗΣ!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

KALIMERA. TO PIRAME TO PIRAME. KAI OLO XAMOGELOUSE MWREEEE!!!!!!!1

AX EUXARISTW K PALI.

SWSW OI KORDELES GIA PIA ILIKIA EINAI KAI TA KALTSAKIA?

GT GIA KALTSON AKOMA EIMASTE MIKRES.

EMEIS POU VALAME STOLI AI-VASILI GIA MEXRI 3 MAS ITAN MIA XARA.

MIA STALITSA MEGALI TIS ITAN STA PODARAKIA.

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

ΕΠΙΣΗς ΕΧΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑλΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΟΝ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ..μου τα δωσανε και μενα..και καμια κορδελα επισης..

οι κορδελες δε ξερω αρια για ποσο ειναι..δε μπορω να υπολογισω..φανταζομαι για 2-3 χρονων παιδι αλλα δε μπορω να σου πω..κατσε να μετρησω..

...30 εκατ διαμετρο..δε ξερω αν σε βοηθησα..

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Ρουμπελα θα δενεις τη ζωνη του αυτοκινητου κ μετα θα καθεσαι κ θα περνας μονο το πανω μερος της! ;) Εγω ετσι οδηγουσα μεχρι να γεννησω!!!

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ...ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Θα χρειαστώ για το παιδάκι μου μπουκάλια Chicco γυάλινα μικρά και μεγάλα.

Θέλω chicco γιατί έχω τον αποστειρωτή της chicco...

Μήπως έχει καμία που δεν τα χρειάζεται;

Μήπως έχετε και καμιά κουβερτούλα μάλλινη;

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

ΜΑΡΙΛΟΥ ΤΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΘΕΛΈΙΣ,ΑΓΚΑΛΙΑΣ???ΤΙ ΜΩΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ?

Αγκαλιάς ποιά είναι; Δεν ξέρω...

Θέλω μία για να το σκεπάζω στην καλαθούνα. Απλά μου είπαν ότι μάλλινη πρέπει να είναι...δεν γνωρίζω και πολλά μιας και είναι το πρώτο μας μωράκι..

Περιμένω κοριτσάκι. Έχεις καμιά περίσσια; Μπορείς να μου την στείλεις με courier με δικά μου έξοδα..

Δημοσίευση

marilou έγραψε:

Θα χρειαστώ για το παιδάκι μου μπουκάλια Chicco γυάλινα μικρά και μεγάλα.

Θέλω chicco γιατί έχω τον αποστειρωτή της chicco...

Μήπως έχει καμία που δεν τα χρειάζεται;

Μήπως έχετε και καμιά κουβερτούλα μάλλινη;

Με ολο το θάρρος θα σου πω , να ενημερωθεις και να εισαι ετοιμη να θηλάσεις το παιδάκι σου για να μην χρειατεις ουτε μπουκαλια ουτε γαλατα σκονη που ειναι ακριβά . Το μητρικο γαλα ειναι το καλυτερο για τομωρο σου αλλα και το οικονομικότερο ;)

Δεν επιτρεπεται μαλλινη κουβερτα σε βρέφη αλλα μονο 100% βαμβάκι .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...