Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδω τα καλα γουρουνιααααα!!!!!

ΜΜΜ καλη ιδεα!!! Ενοικιαζετε συζηγος!!! Πλενει πιατα, βαζει σκουπα, φροντιζει μωρα. Λοφω αμεσης αναγκης ψυχικης ηρεμιας. Τιμη 0,1 ευρω την ημερα!!!!

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

firfirikos έγραψε:

κοριτσια εγω γενναω τον Ιανουαριο οποια εχει πραγματακια που δεν τα θελει,μπεμπουλη περιμενω!!!

καθε προσφορα καλοδεχουμενη!!!

Με το καλό το μπεμπέ σου!!! Έχω ολοκαίνουργια ενδοσυνεννόηση που μου έφεραν τώρα δώρο αλλά εμείς έχουμε οπότε τι να την κάνουμε την 2η; Αν την θέλεις πολύ ευχαρίστως!!! ;)

Δημοσίευση

ninaki1 έγραψε:

firfirikos έγραψε:

Με το καλό το μπεμπέ σου!!! Έχω ολοκαίνουργια ενδοσυνεννόηση που μου έφεραν τώρα δώρο αλλά εμείς έχουμε οπότε τι να την κάνουμε την 2η; Αν την θέλεις πολύ ευχαρίστως!!! ;)[/quote:2cvpqhgi]

σ'ευχαριστω παρα πολυ!!αχ ο ρουφιανακος που λεω κ εγω!!! δεν εχω οχι τωρα θα σκεφτομασταν να παμε να παρουμε...τι καλα!!!

που μενεις??

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω γευματακια- φακελακα ρυζαλευρο HUMANA ΗΑ και SINLAC της νεστλε υποαλλεργικο. Οποια τα θελει ας μοιυ στειλει πμ γιατι ο γιος μου δεν τρωει ρυζαλευρο και οι ετεριες μας εχουν στειλει παααρα πολα

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΕΧΩ 1 ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΤΗΣ FISHER-PRICE Κ ΕΙΝΑΙ -10,00Ε

ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ Κ ΠΗΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΧΤΕΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ BEBE HOME ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ 3 ΤΜΧ.

ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ!!

Δημοσίευση

γεια σας και παλι εχω ενα καρεκλακι φαγητου που τελικα δεν το ηθελε ο δικος μου και εχει μεινει σχεδον αμεταχειριστο οποια το θελει ας μου πει

ειναι σε μπλε χρωμα

σε 2 λεπτακια θα βαλω και φωτο

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΙΚΚΟ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝ ΤΟ 8ΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΕΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 9 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΕΤΑ ΕΝΤΕΛΟΣ!ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΔΩΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ!

Δημοσίευση

mariakim23 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΙΚΚΟ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝ ΤΟ 8ΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΕΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 9 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΕΤΑ ΕΝΤΕΛΟΣ!ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΔΩΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ!

Ρουχαλάκια θα χρειαστώ και θα τα ήθελα πολύ! Να σου στείλω pm για να μου τα στείλεις με δικά μου μεταφορικά έξοδα;

Κι εγώ κοριτσάκι περιμένω και είναι το 1ο μου!!!

Δημοσίευση

firfirikos έγραψε:

ΜΑΡΑΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΟΥ ΣΟΥ...

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ...ΟΚ???

ΦΙΛΙΑΑΑΑ

FIRFIRIKO GIA PIO MOUSIKO PERISTREFOMENO EKEINO POU KANEI 70 EURW?

Δημοσίευση

mariakim23 έγραψε:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΜΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.....ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ?? ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ??

Δημοσίευση

marilou έγραψε:

mariakim23 έγραψε:

Ρουχαλάκια θα χρειαστώ και θα τα ήθελα πολύ! Να σου στείλω pm για να μου τα στείλεις με δικά μου μεταφορικά έξοδα;

Κι εγώ κοριτσάκι περιμένω και είναι το 1ο μου!!![/quote:34fczcmu]loipon esy pou meneis??steile pm na synennoh8oyme

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...