Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ FOTOS .ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα!! προς το παρον δεν εχω κατι να χαρισω η να ζητησω!!

αλλα στο μελλον θα χαρω πολυ να συμμετασχω και εγω σ'αυτην την υπεροχη προταση που κανεις!!

μπραβο πολυ καλη ιδεα!!!! φιλια πολλαααααα!!

Δημοσίευση

ΧΑΡΙΖΩ ΠΑΡΚΟ,ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ-ΜΠΛΕ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

μμμ εξυπνο αυτο εδω...!

ε λοιπον χαριζω και εγω κατι!!! ολοκαινουριο κρεβατακι μωρου!πραγματικα καινουριο ομως.

το εστησα κ το ξεστησα! ειναι χρωμματος ζαχαρι και κανει και για αγορι κ για κοριτσι!

καλη ποιοτητα,ασφαλες και χαριτωμενο.

παει πακετο με κουνουπιερα και ασορτι σεντονια και παντα.

ααα επισης μια μπλε τσαντα και κατι ρουχαλακια!! αυτα! το αφεντικο τρελαθηκε δε πουλαει χαριζει!χαχαχαχιχιχιχι

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!

ειπαμε αρχιζουμε απο την αρχη! θα ηθελα να τα χαρει αλλο μωρακι αυτα που του πηρα του μικρου!εγω δεν εχω την δυναμη να τα ξαναδω μπροστα μου!δεν ειναι οτι μας περισσευουν γενικως τα χρηματα αλλα οταν αποφασισω για αλλο θελω να ειναι ολα απο την αρχη,τωρα αυτα ας τα παρει αλλο νινακι να το χαρει να το λιωσει!!!

θεωρω πολυ εξυπνη ιδεα αυτου του ποστ διοτι οοοοολοι κατι εχουμε που μας περισσςευει και κατι που μας λειπει!

Δημοσίευση

ΜΑΜΑ ΧΗΝΑ ΘΑΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΝΧΩΘΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ....

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1-1,5 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΣ ΤΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΑΝ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση

αντρουλα σε ευχαριστω παρα πολυ...!

λοιπον κοριτσια...μιλησα με μια πολυπολυπολυ γλυκια κοπελα!

λες ο μιχαλης να βλεπει τι γινετε εδω κατω?!αχ μακαρι γιατι ειμαι σιγουρη οτι τον κανω περιφανο τον κουκλο μου

Δημοσίευση

χαριζεται ολοσωμη φορμα εξοδου χρωματος ροζ γ ηλικια νεογγεννητο εως 5 περιπου μηνών αφόρετη ,με παπουτσακια που κουμπώνουν,η μικρη μου δεν τη φορεσε καθολου διοτι την ειχα δει μεγαλη κ την κρατησα για φετος το χειμώνα ,τελικα της την δοκιμασα πριν απο λιγο (το εσκασα το παιδι ) κ της ειναι καπρι.....σημειωση εχω αφαιρεσει το κορδονι που ειχε στην κουκουλα διοτι το θεωρησα επικυνδινο...θα βαλω κ φωτο σε λιγο...

Δημοσίευση

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ Η΄ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΤΛ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η΄Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ?ΜΕΝΩ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕς ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΨΑ 5-6 ΚΟΥΤΕΣ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...