Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω αναγκη να σας πω μια μικρη ιστορια.. ειμαι παλιο μελος και ισως να μην εχει τυχει να γνωριστηκαμε!! απο τον Οκτωβρη του 2007 προσπαθουμε να κανουμε παιδακι.. ο καιρος περασε αργα και βασανιστηκα μεχρι που θελησαμε να ψαξουμε τον λογο που το πολυποθητο δεν ερχοταν και σε εμας... εκανε εξεταση σπερματος ο συζυγος.. εκανα και εγω ορμονικες και απο καποια φαση και μετα ξεκινησαμε να ελεγχουμε καθε μην για ωορηξια!! φανηκε οτι δεν ειχα ωορηξια καθε μηνα και αυτο μας εσπρωξε στο να κανουμε προκληση ωορηξιας.. 4 μηνες εβαζα ενεσιμο μικρη ποσοτητα ισα που ειχα ενα ωοαριο και ο γιατρος μας ελεγε ποτε θα ερχομασταν σε επαφη.. την τεταρτη φορα καναμε εγχυση.. ειχα ενα ωοαριο μεγαλο και ενα μικροτερο.. το τηλεφωνημα απο το χημειο και η θετικη απαντηση μας εκανε πανευτυχης.. ειμαι τωρα 8 βρομαδων και χθες πηγαμε να ακουσουμε την καρδουλα.. ακουσαμε ομως με εκπληξη 2 καρδουλες!! ο θεος αναμοιβει τις προσπαθειες.. μην τα βαζετε κατω και καντε οτι χρειαζεται για να γινετε μανουλες..υπομονη και επιμονη!! η επιστημη προχωρησε τοσο πολυ που βοηθαει αλλα ο θεος ειναι αυτος που οριζει τα πραγματα!! εγω τον τελευταιο μηνα προσευχηθηκα στην Αγια Μαρινα της Ανδρου!! φιλακια και καλη τυχη σε ολες!! (ηθελα να σας γραψω αυτη την ιστοριουλα αν και δεν μπαινω συχνα στο μαμμυ... γιατι ξερω τι περνατε και την αγωνια σας!! να στε καλα!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ.:)

Δημοσίευση

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, να χεις εύκολη εγκυμοσύνη και γέννα!

Με το καλό να πάρεις τα παιδάκια σου στο σπίτι, υγιή!

Καλά έκανες και μας στέλνεις την ιστοριούλα σου για να παίρνουμε κουράγιο!

Φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...