Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αληθεια βρε κοριτσια εχει παραγινει το κακο με την καρμο-ιστορια!!!

Και να το κατεβαζουν χωρις λογο αλλα και να το ανεβαζουν-ανταλασσουν κλπ χωρις λογο!!!!!!!!!

Παντως εγω νιωθω υπεροχα οσες φορες ανεβαζω το καρμα καποιας κοπελας για κατι που ειπε ή γτ νιωθει μια στενοχωρια...Και 95% των περιπτωσεων δεν το λεω φυσικα!

Δεν χρειαζομαι την ανταποδοση!!!!

Ετσι νομιζω ειναι κ το σωστο!!!!!

Δημοσίευση

Αναστασία καλημέρα...

Δυστυχώς εδώ επικρατεί κάνε το κακό και ρίξτο στο γυαλό...

Η εμπάθεια κάποιων είναι τόση που παρατήρησα ότι μέχρι και στις ευχές ΚΩΛΥΟΝΤΑΙ...

Φαντάσου δηλαδή...

Με το καλόόόόόό!

Αναμένουμε την ευχάριστη είδηση!

Δημοσίευση

Αχ κοπελα μου σ'ευχαριστω!!!!!

Κι εγω τα αναμενω τα ευχαριστα....!!!!Ανυπομονος ανθρωπος δεν ειμαι αλλα...

Την αγαπαω τοοοοσο πολυ που...Θελω τοσο πολυ να την αγκαλιασω!!!!Δακρυζω κ μονο στη σκεψη!!!! :)

Οσο για τις ευχες που λες...Καλυτερα η σιωπη παρα...Μισης καρδιας ευχη!!!

(Εκανα κ ομοιοκαταληξια!!χεχε)

Δημοσίευση

ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ -7!!!ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ!

ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ!ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ?????

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Δήμητρα τόση εμπάθεια;;;Μάλλον οργανώθηκε έγκλημα...:woohoo:

Συνηθίζεται εδώ...:laugh:

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και αδιαφόρησε...:);)

Πάντως σίγουρα είναι πολύ φτηνή...:(

Αναστασία ωραίο το ποιηματάκι...Συμφωνώ...:);)

Αλλά τόση εμπάθεια πια;;;:woohoo:

Τελικώς επαληθεύεται η κρίση μου για κάποιες κοπέλες...:P

Και η κρίση μου γενικότερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και με διακρίνει...

Κοκορεύομαι..:laugh:

Θα την αγκαλιάσεις...Θα την φιλήσεις...Θα λιώσεις...:cheer:

Να μας περιγράψεις συναισθήματα, γιατί διακρίνεσαι και για τον τρόπο γραφής σου...:)

Σε φιλώ!:kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα και απο εμενα!

Οντως αυτη η ιστορια με το καρμα εχει παραγινει...

Δηλαδη οποια εχει προβλημα με καποιαν βρηκε την ευκολη λυση και κατεβαζει το καρμα!

Οποια εχει προβλημα με καποιαν αλλη ας βγει να το πει και ας μην κρυβεται πισω απο το δακτυλο της!!

Φιλουρες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δημητρα σ'έυχαριστωωωωωω!!Οι ευχουλες σας με "γεμιζουν" χαρα!!!

Κατρινα μου ουτε κουτσομπολα ειμαι( :laugh: :P ) αλλα δεν εχω ιδεα ποια μπορει να...Υποψιαζεται η αυξημενη σου κριση!!!! Πες μου κ μενα να υποψιαστω μαζι σου!χεχεχεχεχε

Τομα....Δε βλεπω χαμογελο στα χειλακια σου και θα σου..."φαω" το κεφαλι μεχρι να μου πεις που πηγε το χαρουμενο φιλεναδακι μου!! :)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Τομα....Δε βλεπω χαμογελο στα χειλακια σου και θα σου..."φαω" το κεφαλι μεχρι να μου πεις που πηγε το χαρουμενο φιλεναδακι μου!! :)

Αναστασακο μου Σ΄ΑΓΑΠΩ πολυ :):):);) Ειπαμε μια χαρα ειμαι!! :)

Δημοσίευση

Καλά, είναι πολύ εκνευριστικό όντως! Κι εμένα είναι κάποια που μου το κατεβάζει! Μα είναι δυνατόν; Χτες είχα 2, πήγε 3, και σήμερα πάλι 2!!!!! Μα άλλη δουλειά δεν έχουν; Εν τω μεταξύ, μια φορά εγώ ανέβασα το κάρμα μιας κοπέλας, και μετά πήγα να ανεβάσω και μιας άλλης, και μου έβγαλε ότι πρέπει να περιμένω 6 ώρες για να αλλάξω άλλο κάρμα. Δηλαδή τώρα εγώ να υποθέσω ότι είναι μία που έχει κάνει έναν κατάλογο με τα ονόματά μας, και κάθε 6 ώρες μπαίνει και κατεβάζει και το κάρμα μιας κοπέλας;;;

Προτείνω είτε να καταργηθεί τελείως, είτε να φαίνεται ο "ένοχος"... :P;)

Δημοσίευση

ΠΟΠΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΑΛΛΗ....:P

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΣΤΙΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΕΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!;):cheer:

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:silly:

Δημοσίευση

βρε κοριτσια τι ειναι αυτο το καρμα;;;ειμαι τοσο ασχετη που ουτε πως να βαλω φωτο το μπεμπη μου στο παραθυρακι δε ξερω:blush:οσο για το θεμα με τις κομπλεξικες,κατι τετοιες φταινε που σταματησα κι εγω να συμμετεχω εδω και πολυ καιρο:angry:!

Δημοσίευση

Γειά σου και από έμένα!

Κορίτσια και -200 να έχω ούτε που πάει το μάτι μου εκεί,αλλά όπως και να έχει είναι βλακεία να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Πάρε ένα Δημητρούλα και ας τους να χορευουν!

Κορίτσια ας μην ασχολούμαστε άλλο με αυτά...'ελεος

Σε όλους δεν αρέσουμε! ;)

Δημοσίευση

Μετά απο ένα χρόνο στην παρέα σας έμαθα και για το κάρμα! δεν είχα ιδέα! με περισσή αγάπη θα σου χαρίσω κι εγώ ενα καρμάκι οχι τιποτε άλλο αλλά χάρηκα πολυ που κατάλαβα τι είναι αυτό το κάρμα! φιλάκια!

Δημοσίευση

Αααααα. Νομίζω θα κάνω κι εγώ ένα post για το κάρμα μου, για να εκτοξευθεί κι εμένα στα ύψη, για να έχει η φίλη μου να κατεβάζει... Μην πάω και στο πλην κατέβασε κατέβασε 2 φορές τη μέρα...

Δημοσίευση

Δεν ξέρω ποια είναι, θα βάλω ντέτεκτιβ!!!!!!! B)

Ευχαριστώ κορίτσια, όντως είναι χαζομάρα το κάρμα, αλλά και λίγο σπαστικό να σου το κατεβάζουν έτσι στα καλά καθούμενα.

Μερικές φορές σκέφτομαι να διαφωνήσω με κάποια, μήπως και μου κατεβάσει το κάρμα, μα είναι δυνατόν;;;

Εγώ δεν έχω κατεβάσει ποτέ, μόνο μία φορά σε μια κοπέλα που μου έκανε φραστική επίθεση επειδή είπα τη γνώμη μου για κάτι και μάλλον αυτή διαφωνούσε.

Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τα κάρμα, και σε καλή μεριά!!!!! :side:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...