Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια

νυν και μελλοντικες μανουλες

εγω παντως αυτο που ξερω σε αυτο το θεμα και δεν θα το πιασω ουτε απο επιστημονικης ουτε απο θρησκευτικης πλευρας ειναι οτι:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ

δε μπα να λεει οποιος θελει οτι θελει

δε μπα να παρεξηγηθει με οποια αποφαση παρετε;

να κανετε αυτο που νομιζεται εσεις σωστο για το παιδι σας

για αλλες μανουλες σωστο ειναι να κατσουν και παραπανω απο 40 μερες

για αλλες παλι σωστο ειναι να βγουν αμεσως εξω

ολα τα παιδακια ποπυ ξερω και στις δυο περιπτωσεις ζωντανα και μια χαρα ειναι.

γνωμη πιστευω μπορει να εκφρασει οποιος θελει σε αυτο το θεμα χωρις φυσικα να προσπαθησει να το επιβαλει

και φυσικα επειδη κι εγω συντομα θα κραταω στα χερια μου τα μικρα μου - στις κακες γλωσσες που δεν δεχονταν κουβεντα οταν ελεγα την γνωμη μου , ξερετε τι θα απαντησω;

οτι απαντουσαν : εγω ξερω για τα παιδια μου και να μην σε νοιαζει

και αυτοι συνηθως ειναι οι συγγενεις

και δε μπα να παρεξηγηθει οποιος θελει

Δημοσίευση

Λοιπόν θα σου πω κι εγώ που τα έχω τώρα... φρέσκα.. κι ακόμα τα περνάω μιας κι είμαι μόλις 24 ημερών λεχώνα!!

Τα 40 που λένε, κυρίως είναι για την γυναίκα και για την ανάρρωση της! Εγώ για παράδειγμα, την 3η μέρα που γέννησα μ'έπιασαν κάτι πόνοι στην μήτρα.. α πα πα! Ούτε στον εχθρό μου! Αυτοί οι πόνοι επαναληφθήκαν την 7η μέρα, την 8η, την 9η... κι όχι πόνοι περιόδου!! Επί 1 ώρα διπλωμένοι στον καναπέ κι αισθανόμουν ότι θα πεθάνω! Χωρίς πλάκα!! Την πρώτη φορά μου έκαναν παυσίπονη ένεση στο Ιασώ και την 2η με πήραν σηκωτή και με ξαναπήγαν! Μετά ξεκίνησα να παίρνω ένα παυσίπονο το πρωί κι ένα το βράδυ σαν θεραπεία και δεν με έχει ξαναπιάσει τόσο έντονα! Άντε να έχεις και τον άλλον που έχει την κ@ύλα επειδή γέννησες να έρθει σπίτι σου! Δεν βλέπω από την νύστα, τις 2 πρώτες εβδομάδες όποτε κοιμόταν ο μικρός κοιμόμουν κι εγώ! Πρέπει να βρείτε τους ρυθμούς σας! Εγώ αυτό τους είπα! Όποιος παρεξηγήθηκε... Χέστηκα κι εγώ!!

Το μωρό το βγάλαμε έξω την 10η μέρα να το πάμε στον γιατρό ο οποίος μας είπε να το πάμε βόλτες όχι σε πολύ κόσμο ή κλειστό χώρο! Κι έτσι κάναμε! Πάμε βόλτες το απογευματάκι με το καρότσι! Εχθές πήραμε και την μισή ευχή, ήρθε ο παπάς σπίτι μας και μας διάβασε! Πιο πολύ για το καλό το κάνεις αυτό! Στα 40 θα πάμε παρέα στην εκκλησία πάλι κι εφόσον είναι κι αγοράκι θα τον βάλουνε και στο Ιερό. :P Πιο πολύ για το κακό μάτι!!

Αααα!! Άκου και το άλλο! Ήταν μια στην Εύβοια που μένουμε, η οποία λέει αχ πόσο είναι; Και της είπαμε 20 ημερών! Και λέει: " Τιιι; Κι είστε έξω;; Μέσα πρέπει να είστε! Κι εσύ κοπέλα μου.. Τρέχα γρήγορα σπίτι σου!!" Την έγραψα κανονικότατα.. εννοείτε!! Κι ο άντρας μου της είπε ότι έχουμε βάλει δαιμονοασπίδα στο μωρό!! :laugh:

Γι'αυτο σου λέω... Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα! Θα δεις! Θα θες τον χρόνο σου στο σπίτι με το μωρό σου μόνοι σας, αν θες να πας βόλτα να πας!

Κι εμένα η πεθερά μου είναι 75 χρονών και μου λέει την μια μαλακία μετά την άλλη! Αλλά δεν της δίνω σημασία και τελειώνει η υπόθεση! Δεν πά να λένεεε....

Δημοσίευση

Αααα!! Άκου και το άλλο! Ήταν μια στην Εύβοια που μένουμε, η οποία λέει αχ πόσο είναι; Και της είπαμε 20 ημερών! Και λέει: " Τιιι; Κι είστε έξω;; Μέσα πρέπει να είστε!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ 'ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ , ΠΡΟΣ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ !!!΄

Α ΡΕ DALLIA ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!!

ΜΠΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΜΩΡΟ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ Κ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ !!! ΠΟΝΟΙ Ε ?? ΤΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ! ??

Δημοσίευση

aggeliki 30 έγραψε:

:unsure: ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΧ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΝΕ Ή ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ! ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΙΩΣΕΙΣ ... ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΧΑΧΑ!:P

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1004068800_text_c1e3e3e5ebe9eade2026616d703b20c3e9fef1e3eff2202d20c5dfece1f3f4e520ece1e6e920.gif

Έτσι έτσι!! Υποκλίνομαι! Με κάλυψες!!! Η πεθερά με τις συμβουλές και οι πλέον άσχετοι... Εμένα με το κοιλόπονο που είχα ήθελε να έρθει ένας φίλος του άντρα μου που μου είναι λιγάκι αντιπαθής γιατί είναι φαλοκράτης, κάγκουρας και πολύ μαλάκ@ς ώρες ώρες!! Και πολύ ξερόλας!! Ακόμα κι η πεθερά μου στο μιευτήριο ήθελε να μου πιάσει το βυζί για να μου δείξει! Και μόνο όπως την κοίταξα έφτασε!! :laugh:

Δημοσίευση

Θα σου πει ο γιατρός σου! Εμένα μου τα άφησαν στο δωμάτιο μαζί με μια αντιβιωσούλα που μου έδωσαν προληπτικά! Βέβαια επειδή ξαναπήρα γιατί τ'άλλα από το νοσοκομείο σώθηκαν.. δεν τα ήξερα, αλλά έμαθα ότι είναι πολύ δυνατά παυσίπονα κι έχουν και 12 ευρώ το κουτί! Λέγονται Xeforapid! Αλλά προς Θεού! Μην τα πάρεις! Θα σου πει ο γιατρός σου! Και δεν σημαίνει επειδή πονούσα εγώ ότι πονάνε όλες οι λεχώνες! Τα κορίτσια στο δωμάτιο καμιά σχέση! Ακόμα κι η κοπέλα με την καισαρική καλύτερα από μένα ήταν! Όπως κι η κουμπάρα μου που γέννησε δεν κατάλαβε τίποτα!! Μην αγχώνεσαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...