Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα aggelina

εγω παντως εκανα την 1η μερα καθυστερησης αλλα πηγα σε μικροβιολογικο κατευθειαν να μου παρουν αιμα....για β-χοριακη και βγηκε θετικο.

Ελπιζω η διαισθηση σου να σε δικαιωσει και να αποκτησεις ενα υγιες μωρακι!

Δημοσίευση

KALIMERA AGGELINA MOU

EFOSON EXEIS DYO MERES KA8YSTERISI NOMIZO POS 8A DIKSEI

EGO EIXA KANEI TIN IMERA AKRIVOS POU PERIMENA MI SOU PO K MIA MERA PRIN K EDIKSE MIA XAROULA

EGO EIXA PAREI TO SELF CLEAR ESI PIO PIRES?

PADOS EGO LEO NA TO KANEIS

KALITERA NA KSEREIS AN EISAI POU K EGO NOMIZO POS EISAI

ADE KADO K PERIMENOUME NEA SOU ADE PIGAINE PERIMONO

KALI EPITIXIA ME TO 8ETIKOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα aggelina! Εγώ έκανα το τεστ την 7η μέρα καθυστέρησης αλλά γενικά έχω ακανόνιστο κύκλο! Αν εσύ έχεις σταθερό τότε το τεστ θα σου δείξει απο την πρώτη μέρα καθυστέρησης (μπορεί κ νωρίτερα). Καλή επιτυχία κ μακάρι η διαίσθησή σου να βγει αληθινή!

Δημοσίευση

αν κανεις σημερα το τεστ θα δειξει, ομως καλυτερα πρωι-πρωι με τα πρωτα ουρα γιατι η ορμονη ανεβαινει πιο ψηλα, ομως και αν το κανεις τωρα παλι θα δειξει. αυτη η μαρκα που πηρες ειναι η καλυτερη...λεγεται...

οσο για μενα, εκανα 2 τεστ φαρμακειου, το ενα την 28η μερα και το αλλο 33η μερα, με τα πρωτα ουρα, με σταθεροτατο κυκλο 26-28 μερες, και βγηκαν και τα 2 αρνητικα! τελικα εκανα χοριακη και ημουν 4 βδομαδων!

τα τεστ δεν δειχνουν παντοτε ...την αληθεια, οποτε οτι αποτελεσμα και αν σου βγαλει δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις!

την χοριακη την κανεις σε χημικο, με το αιμα, και σε 1 ωρα ειναι ετοιμο το αποτελεσμα και σου λεει ακριβως ποσων βδομαδων εισαι!

ετσι και αλλιως ο γιατρος σου θα σου το ζητησει!

στοιχιζει μονο 20 ευρω!

το αποτελεσμα ειναι 100%!!!

την χοριακη μπορεις να την κανεις οποιαδηποτε ωρα!

αφου εχεις σπιτι το τεστ, κανε το, και ΟΠΟΙΟ και να'ναι το αποτελεσμα, πηγαινε και για χοριακη!

καλη επιτυχια με... ++++++++++++++++++++++

Δημοσίευση

καλημερααααααααααααααααα!!

καντο!! μην περιμενεις!!!

εγω εκανα το ιδιο τετστ 4 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο κ εδειξε θετικο!!

καλη επιτυχια αγαπη μου!!!

περιμενω με αγωνιααααααααααααααααααααα!! αντεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Δημοσίευση

AGGELINA78,ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΑ 2 ΤΕΣΤ(ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ)ΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΧΟΡΙΑΚΗ(ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ).ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κάν'το ρε κοπέλα μου, αφού το πήρες τι το κοιτάς; :P

Αν βγει αρνητικό μην απογοητευτείς, τα τεστ φαρμακείου είναι αναξιόπιστα. Όσο δεν έρχεται η περίοδος, υπάρχουν ελπίδες!!!

Δημοσίευση

aggelina78 έγραψε:

Koritsia kalimera!

Simera einai h 2h mera kathysterisis.. peite to diaisthisi peite to epithymia de kserw.. alla niwthw oti eimai egguos.. kserw pws einai nwris..To prwi pira ena test clear blue.. elega na to kanw ayrio to prwi..poia h gnwmh sas? tha deiksei h einai nwris??

KAI egw me 2 meres kathisterisis ekana to idio test kai htan arnitiko!!!:(

kai opws fanike kai sthn poreia htan OLOSWSTO!giati thn epomeni mera adiathetisa!:(

loipon kane to test KAI ELPIZW SE SENA NA DEIKSEI+++++++++++++++!!!!!!

KALA APOTELESMATA!!!PERIMENOUME ME AGWNIA:kiss:

Δημοσίευση

sas eyxaristw oles sas gia tis apanthseis.. mou dwsate poli thetiki energeia.. sorry pou arghsa na apanthsw alla twra vrethika mprosta se H/Y. Tha to kanw ayrio prwi-prwi kai eyxomai na eimai... tha sas enhmerwsw! Exallou to koutio exei 2 mesa opote kai arnhtiko na vgei tha to epanalavw thn epomenh mera... ouffff ante narthei to prwi... filakia polla kai pali sas euxaristw!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...