Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θελω να το μοιραστω μαζι σας για να γινει μαθημα σε ολες μας..!

Χθες Κυριακη πηγαμε με τον αντρα μου και τον γιο μου (6 μηνων) για μπανιο σ ενα 5 αστερο ξενοδοχειο που εχει ωραια παραλια.Λογω του οτι ζουμε σε νησι που φημιζεται για τα κρυα νερα του αποφασισαμε να βουτυξουμε τον μπεμπη στιν πισινα(εχει ηδη κανει 4 μπανια και του αρεσει πολυ το νερο).Ημασταν και οι δυο τοσο απασχολημενοι με τον μπεμπακο που "κολυμπουσε",(μην πιει νερο,μην τον χτυπαει ο ηλιος,να τον κανουμε να γελαει κτλ),που δεν προσεξαμε τι γινοταν διπλα μας.Κι οταν λεω διπλα μας,μιλαω για 2 μετρα...τοσο κοντα....

Ξαφνικα ταραζουν το το παιχνιδι μας φωνες.Τα ουρλιαχτα μιας γυναικας που φωναζε "καλα κανεις σας δεν βλεπει".Γυριζω προς το μερος που βουτηξε και τι να δω..το κοριτσακι που 5 λεπτα πριν μου χαμογελουσε κι εκανε χαζι τον μπεμπη μας(7 χρονων περιπου),μπρουμητα στο νερο!Τρελαθηκα!Οντρας μου την βοηθησε να το βγαλει εξω κι αυτη συνεχιζε να ουρλιαζει "που ειναι ο ναυαγοσωστης....ΒΟΗΘΕΙΑ..ΒΟΗΘΕΙΑ"!Παγωσα ολοκληρη σε σημειο που ξεχασα οτι ειχα ασκεπαστο το μωρο κι αυτο εκλαιγε.Τοποθετησαν το κοριτσακι στο πατωμα και ηρθε ενας κυριος να βοηθησει.Της εκανε μαλαξεις και το φιλι της ζωης...αυτο ξαπλωμενο με τα ματια μισανοιχτα και ακινητα,με την κοιλιτσα του φουσκωμενη,ανημπορο να κανει οτιδηποτε.Η μανα διπλα ουρλιαζε (δεν θα ξεχασω ποτε τις φωνες της,ουτε και το προσωπακι το παγωμενο της μικρης).Μετα απο 5λεπτα προσπαθειας,το κοριτσακι εβγαλε το νερο που ειχε καταπιει μαζι με εμετο και δοξασοι ο θεος αρχισε να κλαιει.Λυτρωση αιστανθηκα που ακουσα το κλαμμα της!Ηρθε κι ενας γιατρος και ειπε να καλεσουμε ενα ασθενοφορο να μεταφερει το κοριτσακι στο νοσοκομειο.Κρατουσα το μπεμπη σφιχτα στην αγκαλια μου και σκεφτομουν.."μα πως δεν το ειδα?Πως δεν το ειδε κανεις μας?Δεν ειναι αδιαφορια,ειλικρινα,απλα δεν το ειδα κι αυτο με κανει να νιωθω τυψεις και τρομο,οτι παραλιγο να πνιγοταν ενα κοριτσακι διπλα μου,ενω εγω γελουσα με τον μπεμπακο μου.Σκεφτομουν την μανα του,που τα λογια της με συνταραξαν "Εγω φταιω,θελω να πεθανω ..φωναζε διπλα του".Πια δυναμη την φωναξε να ερθει εκεινη ακριβως την στιγμη στην πισινα?(γιατι καθοταν στην παραλια ).Ειμαι σιγουρη πως ηταν αυτη η ανωτερη δυναμη που ουσιαστικα προστατευει τα παιδια μας, μεγαλη Μητερα,η Παναγια.Αν αργουσε 5 λεπτα παραπανω τι θα γινοταν?Δεν θελω ουτε να φανταζομαι!Κοιταξα για ναυαγοσωστη και ειδα μια ταμπελα που εγραφε "off-με δικη σας ευθυνη".Μα ειναι δυνατον? Ενα τοσο μεγαλο ξενοδοχειο και να μην εχει ναυαγοσωστη? Ελεος !Μαθαμε επισης πως λιγα λεπτα πριν πεσει το κοριτσακι στην πισινα ειχε φαει κλαμπ σαντουιτσ και πατατες...

Δεν ξερω ποιος φταιει περισσοτερο....η μανα, ο πατερας, εμεις , η ανυπαρξια ναυαγοσωστη.....??? Παντως οχι το κοριτσακι!

Της ευχομαι μεσα απο δω να ειναι παντα καλα και να προσεχει!Και σε ολες εμας τις μητερες ευχομαι να προσεχουμε παντα τα παιδακια μας..να ειναι γερα και να χαιροντε την θαλασσα και το κολυμπι υπο την προσοχη μας!

Δημοσίευση

τυχερο ηταν το κοριτσακι μα καλα και η μανα του δεν μπορουσε να το προσεχει εχουν φοβο τα παιδια δεν αισθανονται τον κινδυνο εφοσον ειχε φαει δεν επρεπε να το αφησει απο κοντα της παιδι ειναι σιγουρα θα ξαναβουτουσε

αλλα το οτι η μαμα ηταν στη θαλασσα κ το παιδι στην πισινα???? ανεπιτρεπτο!!

ακομη και να μην το ειχε αφησει η ιδια δεν πηρε χαμπαρι οτι λειπει το παιδι της να ανυσυχησει? παιδι ολοκληρο ειναι δεν ειναι σπορος!!!

Δημοσίευση

Έχω γράψει ξανά για ένα ζευγάρι ξένων που χάσανε το παιδί τους και προσπαθούσαν να κάνουν άλλο, και τελικά τα κατάφεραν με παρένθετη μητέρα, γιατί εν τω μεταξύ η γυναίκα είχε αφαιρέσει όλα τα εσωτερικά γεννητικά της όργανα λόγω ανίατης ασθένειας.

Το παιδί είχε πεθάνει πέφτοντας στην πισίνα του σπιτιού τους. Είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνο το νερό, και η πισίνα και η θάλασσα, και όχι μόνο τα βαθιά, αλλά και τα ρηχά. Το παιδί μπορεί να πνιγεί και σε 5 εκατοστά νερό.

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

ΑΦΗΣΕ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ?

ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ 5ΣΤΕΡΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΝΙΓΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ!

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

εδω στην οπρα ειχε βγει μια μανα που ελεγε οτι ξεχασε το παιδι της 8 ωρες στο αυτοκινητο και το βρηκε πεθαμενο!!!!! και το ακροατηριο την χειροκροτουσε που βγηκε στον αερα να το πει

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?!?!?!?!?!?!?!

δηλαδη δεν καταλαβα..... ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ / ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ???????????????

μονο του?!?!?!?!?!?!

τι εχουν στο κεφαλι τους αυτοι οι ανθρωποι? αχυρα?!?!?!?!??!?!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Επίσης, κάτι άλλο δεν κατάλαβα. Η μάνα καθόταν και κοιτούσε το παιδί και ούρλιαζε, γιατί δεν έπεσε στην πισίνα να το βγάλει;

Η μητερα ειναι αυτη που το ειδε και αυτη που βουτηξε για να το βγαλει με την βοηθεια του αντρα μου.Οταν το βγαλε απ την πισινα τ ακουμπησαν κατω και ειχε πανικοβληθει!Κοιταζε το κοριτσακι της και στην κυριολεξια ουρλιαζε "ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ.....εΓΩ ΦΤΑΙΩ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!.Ηταν σε κατασταση σοκ γιατι πηγαινοερχοταν περα δωθε,επεφτε κατω και το κοριτσακι ηταν ξαπλωμενο πιο περα οπου ανθρωποι προσπαθουσαν να του δωσουν τις πρωτες βοηθειες.Επειδη φωναζε πολυ, οταν το κοριτσακι συνηλθε ο γιατρος μας ζητουσε να την απομακρυνουμε γιατι ταραζε κι αλλο το παιδακι που ηδη εκλαιγε πολυ.

Δεν ξερω αν μπορω να την κατηγορησω....Δεν αργει να ερθει το κακο.Μπορει αυτο απο μονο του να της ξεφυγε και να ηρθε στην πισινα και οταν αυτη τ αντιληφθηκε ηρθε να το ψαξει.

Θυμαμαι τα δυο παιδακια που ειχαν πνιγει με παρομοιο τροπο στη Λαρισα σε μια κατασκηνωση περυσι το καλοκαιρι και τοτε αναρωτιομουν.."μα κανεις δεν τα ειδε?".Κι ομως απο χθες που το σκεφτομαι αν εισαι μεσα στην πισινα δεν το βλεπεις.Πρεπει να εισαι εξω κι απο ψηλοτερο σημειο (ορθιος δηλαδη) για να δεις καποιον που απλα επιπλεει μπρουμητα.

Μακαρι οπως ειπατε να ειμαστε ολες πιο προσεχτικες με τα παιδια μας και ολο αυτο να μας γινει μαθημα!

Δημοσίευση

Α, οκ! Γιατί έτσι όπως το διάβασα, νόμιζα ότι η μητέρα καθόταν απ' έξω και ούρλιαζε και μπήκε μόνος του ο άντρας σου και το έσωσε το παιδί, όπως σε κάτι αμερικάνικες ταινίες, που μπουσουλάει το μωρό στις γραμμές του τρένου, η μάνα ουρλιάζει "βοήθεια, βοήθεια" και τρέχει το παλικάρι και το σώζει, και μετά κάνει την τύχη του, γιατί εντελώς τυχαία, ο πατέρας του παιδιού είναι πάμπλουτος και τον παίρνει στη δουλειά του!!!

Χωρίς πλάκα τώρα, νομίζω ότι απλά όταν είμαστε στη θάλασσα ή στην πισίνα με παιδιά, ούτε θα κολυμπήσουμε, ούτε ηλιοθεραπεία θα κάνουμε, απλά θα τα κυνηγάμε από πίσω. Να μην πω για την πρώην συννυφάδα μου που είχαν βάλει πλαστική πισινούλα στην αυλή τους όταν ήταν το παιδί της ενός έτους και μόλις άρχισε να περπατά, και αυτή καθόταν στην ξαπλώστρα και λιαζόταν κι όταν το παιδί πήγαινε κοντά στην πισίνα φώναζε "Αγγελική, μην πηγαίνεις εκεί" λες και θα την άκουγε το παιδάκι που ήταν ενός έτους.

Δημοσίευση

ξερετε τα παιδια μπορουν να σε ξεγελασουν οποιαδηποτε στιγμη .Δεν ειναι οτι παιρνω το μερος της μητερας αλλα ισως να μην ηξερε οτι η μικρη ηταν στη πισινα ειναικαι 7 ετων παιδι το οποιο αρχιζει καικαταλαβαινει απο την άλλη δεν μπορεις αν θεωρεις υπευθυνο τον ευατο σου επειδη δεν κοιταγες εκινη την ωρα αν καποιοι φταινε ειναι οι ιδιοκτητες του ξενοδοχιου 5στερω καινα ειναι ετσι χυμα; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ.Για μενα το μεριδιο ευυθυνης της μητερας που της την κοπανησε η μικρη το πληρωσε με την ψυχικη ταλαιπωρια αλαλ οι υπευθυνοι αν τη βγαλουν καθαρη ; Να σας πω εγω παραδειγμα με πισινα ; εχω παει κερκυρα ειχα το Σταυρο 2 ετων και εχουμε μπει στη πισινα του σπιτιου που μεναμε (ειχαμε παει για γαμο) και ειχε σε καποια σημεια υδρομασαζ πηγα κατα λαθος κοντα δεν το ηξερα καιμε εσπρωξε ειχα το μωρο αγκαλια και βρισκομουν σε σημειο βαθυ δεν ξερω πως εγεινε και ενιωσα να με αφηνουν οι δυμανεις μου ευτυχως που πιαστηκα απο το σωσιβιο που ειχε διπλα διαφορετικα θα πνιγομασταν και οι δυο ..... Οσα δεν τα φερνει ο χρονος τα φερνει η ωρα καιναι και εγω φερθηκα ανοητη που ημουν κουρασμενη και επεσα στη πισινα απο τοτε μονο οταν ειαικαλα κανω μπανιο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...