Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:) :woohoo: :P:) :laugh: :woohoo: :lol::cheer:

ΑΝΤΡΟΥΛΑ τι ομορφο μουτρακι ειναι αυτο!!!!!!!

οτν ειναι ετσι μικρουλια και σκανε χαμογελακι

τρελενομαιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

αχ!!να το χαιρεσαι το ζουζουνακι σου!!!!!!!!!!!

τι ματακια εξυπνα.........

Δημοσίευση

Αντρούλα μου στο έχω ξαναπει, αλλά θα στο ξαναπω..Ο γιοκας σου είναι με μια λέξη ΚΟΥΚΛΟΣ....Ζωγραφιστά είναι όλα τα χαρακτηριστικά του..Παίδαρος!!!!!!!!!Τον θέλω για γαμπρό!!!!

Και αφού σήμερα τον βαφτίσατε κιόλας να σου δώσω και τις ευχές μου...

Να σας ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος στη ζωή του και καλοφωτισμένος...Και να τον καμαρώσετε και γαμπρούλη..

Φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sia A κοίτα εγώ αυτή τη φορά δεν είπα και δεν θα πω σε κανέναν τπτ. Θα πάμε θα ρθούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Στη δουλειά δεν ξέρουν κάτι προς το παρόν, την προηγούμενη φορά πάλι δεν είπα και όταν χρειάστηκα αναρρωτική έγραψα μια δικαιολογία, όχι τον ακριβή λόγο. Αυτή τη φορά όμως αν όλα πάνε καλά και υπάρξει θετική χοριακή και δούμε στον υπέρηχο πως υπάρχει σάκος και προχωρεί η κύηση θα πάρω κατευθείαν επαπειλούμμενη και δεν με νοιάζει καθόλου να το μάθουν κι όλοι. Αρκεί να προχωράει η εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά.! Βέβαια θα κοιτάξω πρώτα να ανανεωθεί και η σύμβαση μου γιατί λίγει 10/07 αν θυμάμαι καλά.  Άντε μαζί θα είμαστε στην ετ με λίγες μέρες διαφορά..  ετοιμάσου να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι για τα μωράκια του μήνα.. που θα ρθουν και θα μείνουν αυτή τη φορά..!!! 🙏🏼🍼🌈
    • Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 😊😊 Με το καλό όλα να πάνε σούπερ αυτή τη φορά 🥰 αυτό για τους γονείς κ φίλους όπως νιώθεις να κάνεις δεν έχει σωστό κ λάθος!!!! Εμείς την προηγούμενη φορά δεν το είχαμε πει σε κανέναν λόγω φόβου από την πρώτη αποβολή ούτε γονείς ούτε τπτ κ το έμαθαν όταν απεβαλλα. Κ τώρα θα ήθελα το ίδιο αλλά δεν γίνεται γτ θα σταματήσω από τη δουλειά με την ετ οπότε το ξέρουν τα αφεντικά, γονείς κ 2-3 στενοί φίλοι που είναι σχετίζονται με τη δουλειά μου!!! Μάλλον σε κόλλησα εγώ θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα 😅 Βουρ για επαφές κ που ξέρει μπορεί να μην χρειαστεί να ξεκινήσετε εξωσωματική γτ το μυαλό σας έχει φύγει από τη φυσιολογική σύλληψη 😉  Έγραψα κ στο άλλο θεματακι @pennaki @almira όλα καλά με τον υπέρηχο περιμένω κάτι αιματολογικες τις έκανα χθες οπότε Δευτέρα μου είπαν θα έχω αποτελέσματα κ αν όλα πάνε καλά 20 με 23 θα κάνουμε ετ 🙏🙏🥰🥰
    • Καλησπέρα κορίτσι, εφόσον ήταν τόσο χαμηλή η χοριακη κ πονας είναι θέμα χρόνου να σου έρθει. Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται κ μετά να κάνεις σιγά σιγά μια καινούργια ζωή μακριά από ανθρώπους που δεν αξίζουν 🥰 Για να σε καθησυχάσω εγώ κ τις 2 φορές είχα κανονικά συμπτώματα ακόμη κ μετά την αποβολή, κ κάποιες μέρες μετά αφού έλεγα αφού δεν είμαι έγκυος γτ τόσα συμπτώματα ειδικά την πρώτη φορά. Οπότε μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πραγματικά έρχονται κ φεύγουν 😊 Στα δικά μου νέα κορίτσια πήγα στη γιατρό για υπέρηχο όλα καλά, τώρα περιμένω τις τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές τη Δευτέρα κ αν είναι όλα καλά 20 εως 23 θα μπούμε για ετ 😊🥰 
    • Α είμαστε μαζί τι καλά..εγώ είχα υπολογίσει να μου ερχόταν περίοδος 20/6..αλλά τέλοσπαντων αφου λετε ολες οτι ειναι νωρις..εσύ θα κάνεις τεστ άμα δεις καθυστέρηση ή και πιο πριν;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...