Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Σκεφτηκα να ανοιξω ενα θεμα με μελλουσες αλλα και ηδη μαμαδες οι οποιες ταυτοχρονα σπουδαζουν μιας και δεν βρηκα αλλο θεμα που να αναφερεται σε αυτο. Εδω θα μπορουμε να συζηταμε για τα μωρα μας αλλα και τις σπουδες μας...

Με λενε Μυρτω, ειμαι 24 χρονων και εχω μια μπουμπου 2 και κατι μηνων.

Εχω τελειωσει Ζωικη Παραγωγη στο ΤΕΙ Θεσσαλονικης και πριν ενα χρονο περασα Κτηνιατρικη παλι Θεσσαλονικη. Επειδη ομως προετοιμαζομασταν για τον ερχομο της μπουμπους,οι σπουδες πηγαν πισω.

Απο Φλεβαρη θα πρεπει να ανεβω Θεσσαλονικη (μενω Αθηνα) και ειμαι πολυ προβληματισμενη με το πως θα τα καταφερω, καθως δεν εχω κανεναν αλλο παρα μονο τους φιλους μου εκει και αυτοι εχουν αρκετες υποχρεωσεις....Δεν θελω να παρατησω τις σπουδες μου μιας και απο μικρη ηθελα να γινω κτηνιατρος.

Ευχαριστω που με ακουσατε!!!!

ΥΣ: αναμενω δικα σας νεα

Δημοσίευση

Γειά σου Μυρτώ! Πολύ ωραίο το θέμα σου. Εγώ κάνω διδακτορικό και πρέπει να πηγαίνω κι εγώ Θεσσαλονίκη από Κύπρο. Παιδάκια δεν έχω ακόμα, και το διδακτορικό ήταν ένας λόγος που καθυστέρησα κάπως ν' αρχίσω τις προσπάθειες.

Όταν λες θα πας Θεσσαλονίκη, εννοείς θα πας να μείνεις μόνιμα, ή θα πηγαινοέρχεσαι; Ο άντρας σου θα μπορεί να σου κρατάει το μωρό όταν θα είσαι στα εργαστήρια; Γιατί από τους φίλους μην περιμένεις πολλά. Να σου κρατήσουν το καναρίνι ή το βίκο, οκ, αλλά ένα μωρό είναι μεγάλη ευθύνη και δύσκολα την αναλαμβάνει κανείς!

Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ξέρω οικογένεια με 2 παιδάκια, που σπούδαζαν και οι δύο γονείς και δούλευαν περιστασιακά. Ήταν από Κρήτη και έμεναν Κύπρο και τα κατάφεραν όλα: και σπουδές (ακόμα και μεταπτυχιακά, παρ' όλο που τα παιδιά τα έκαναν όταν ήταν ακόμα στο προπτυχιακό!) και δουλειά και παιδιά!!!

Πάντως, μπράβο που δεν το βάζεις κάτω! :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!Ακομα μια φοιτητομαμα στην παρεα!Ειμαι 31 χρονων και σπουδαζω πληροφορικη στο απθ.Εγω ευτυχως μενω θεσ/νικη ομως ενα προβλημα στην εγκυμοσυνη μου με κρατησε ξαπλα και ετσι εχασα ενα χρονο απο το πανεπιστημιο!!!!!Δεν απογοητευομαι ομως!Σκεφτομαι να δινω τα μαθηματα σιγα σιγα και που θα παει καποια στιγμη θα τα καταφερω να το τελειωσω

Δημοσίευση

;) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΤΩΝ 31 ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ... ΟΜΩΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 9, ΤΑ 5 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ. (ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΙΔ.ΚΟΛΛΕΓΙΟ) ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:huh: ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΑΡΓΑ (ΣΤΑ 25) ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ...

ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!:unsure:

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1004068800_text_c1e3e3e5ebe9eade2026616d703b20c3e9fef1e3eff2202d20c5dfece1f3f4e520ece1e6e920.gif

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΜΑΓΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΦΟΙΤΗΤΟΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ.ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΧΡΩΣΤΑΩ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΩ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΑΧΡΗΣΤΗ .ΤΕΣΠΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ.ΑΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Δημοσίευση

Ρε συ Μάγδα, είναι δυνατόν να αισθάνεσαι άχρηστη;;;;; Δε φτάνει που έχεις το μωρό σου κι έχεις κατορθώσει να μη χρωστάς παρά μονάχα δύο μαθήματα και την πτυχιακή!

Άλλες εκμεταλλεύονται μια εγκυμοσύνη για να πάρουν πτυχίο. Δεν υπερβάλλω, είχα μια συμφοιτήτρια που έμεινε κατά λάθος έγκυος και αποφάσισε να το κρατήσει. Μόλις είχαμε τελειώσει το 4ο έτος, και της είχαν μείνει λίγα μαθήματα ακόμα. Για καλή της τύχη οι εξετάσεις ήταν προφορικές, δε διάβασε ιδιαίτερα και πήγε με τη βεβαιότητα ότι θα την περάσουν ακόμα κι αν δεν πει τίποτα, γιατί ήταν με την κοιλιά στο στόμα. Έτσι κι έγινε, και πήρε τελικά το πτυχίο. Εντάξει, αν δεν το έπαιρνε τότε θα το έπαιρνε το επόμενο εξάμηνο, η κοπέλα στο κάτω-κάτω ελάχιστα χρωστούσε, αλλά πάντως το εκμεταλλεύτηκε.

Αφού σου μένουν λίγα μαθήματα, πήγαινε σιγά-σιγά, και θα τα καταφέρεις! Όταν μπήκα στη θεολογία, στο 2ο πτυχίο μου, στο πρώτο μάθημα που έδωσα, γνώρισα μια κοπέλα που ήταν στο 10ο έτος του πτυχίου!!!!! Ήταν πτυχίο 94 και είχαμε 2004! Είχε δύο παιδιά, και πήγαινε και έδινε μαθήματα όποτε μπορούσε. Αυτό ήταν νομίζω το προτελευταίο, μπορεί και το τελευταίο, και, παρ' όλο που θα μπορούσε να πάει να παρακαλέσει τον καθηγητή, εντούτοις, διάβασε πάρα πολύ, απάντησε τέλεια σε όλα, και κέρδισε το 10άρι με το σπαθί της!

Το θέμα είναι τώρα με τους καινούριους νόμους που προσπαθούν να περάσουν θα υπάρξει όριο φοίτησης, κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα για όλους. Αλλά όταν οι φοιτητές έκαναν καταλήψεις γι' αυτά τους έλεγαν αλήτες και φέρνανε τα ΜΑΤ. Λες και, εσύ και όλες οι μανούλες που καθυστερούν λόγω εγκυμοσύνης και οικογένειας να πάρουν το πτυχίο τους, επιβαρύνουν το κράτος με οποιοδήποτε τρόπο! Αυτά λένε όμως στον κόσμο και τους πιστεύει, ότι και καλά το κράτος επιβαρύνεται για κάθε ένα φοιτητή που είναι γραμμένος σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σόρι, ξέφυγα τελείως από το θέμα, αλλά νομίζω είναι κι αυτό μια σημαντική παράμετρος του προβλήματος.

Δημοσίευση

κουραγιο κοπελαρεσ μου ολα γινονται με λιγη τυχη...δεν ειμαι φοιτητο μανα εδω και 1 μηνα περιπου πηρα το πτυχιο τησ νηπιαγωγου και η μπεμπα μου ειναι 15 μηνων....καλη επιτυχια σασ ευχομαι και καλη δυναμη ολα γινονται φτανει να υπαρχει στηριξη απο το συζηγο....φιλακια να ειστε παντα γερεσ και δυνατεσ..

Δημοσίευση

Μπραβο ρε κοριτσια που δεν τα παρατατε! Ετσι παιρνω κι εγω κουραγιο. Να σκεφτειτε οτι ειχα προγραμμα και για μεταπτυχιακο. Ελπιζω σε δημοσιο γιατι ετσι κι αλλιως δεν αντεχα αλλο οικονομικα αλλα τωρα με το μωρο θα ειναι αδυνατο να πληρωσω αλλα 2-3 χρονια. Με καλη θεληση και υπομονη και λιγο βοηθεια και λιγο τυχη, ολα γινονται...

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1004068800_text_c1e3e3e5ebe9eade2026616d703b20c3e9fef1e3eff2202d20c5dfece1f3f4e520ece1e6e920.gif

Δημοσίευση

Καλησπερα σας!!!

''θελω να γινω μαμα'' σου ευχομαι να γινεις το συντομοτερο δυνατον!!!

Η μικρη μας ηρθε απροοπτα μιας και αλλα σχεδια ειχα (να σπουδασω Κτηνιατρικη) οποτε θα παω ενα ετος πισω ( περασα με κατατακτηριες τον Φλεβαρη του 2009). Δεν θελω να τα παρατησω καθως ηταν το ονειρο μου και αυτη η φορα που περασα ηταν η δευτερη που εδινα εξετασεις, την πρωτη απετυχα. Θα πρεπει να ανεβω και να μεινω μονιμα Θεσσαλονικη, καθως εχω υποχρεωτικη παρακολουθηση σε εργαστηρια αλλα και θεωριες (χειροτερα απο ΤΕΙ!!!). Το θεμα ειναι πως ο αντρας μου, μολις αλλαξε δουλεια και θα ειναι πολυ δυσκολο να παραιτηθει σε λιγους μηνες αν δεν εχει βρει κατι αλλο στη Θεσσαλονικη. Κι οπως γνωριζουμε στην προσφορα εργασιας ειναι πολυ χειροτερη απο την Αθηνα. Εχω αγχωθει απο τωρα με το τι θα γινει.

Η μητερα μου, προτεινε να κραταει εδω στην Αθηνα το παιδι και εγω να κατεβαινω οταν θα λασκαρω απο μαθηματα. Η' να ερθει μαζι μου στη Θεσσαλονικη να κραταει τη μικρη και να ανεβοκατεβαινει ο αντρας μου.

Πολυ δυσκολα και τα δυο και ειδικα το πρωτο, δεν μπορω να την αφησω ουτε για μια μερα ποσο μαλλον για μια εβδομαδα.

Ειμαι τρομερα προβληματισμενη...Καποιον θα πρεπει να αποχωριστω και νομιζω οτι θα την ''πληρωσει'' ο αντρας μου γιατι ουτε λογος να αφησω τη μικρη και να φυγω. Ευχομαι να σταθουμε τυχεροι και να βρει μια καινουργια δουλεια στη Θεσ/νικη η εστω να μετατεθει σε εναυποκαταστημα της εταιρειας.

Δημοσίευση

Απο τη στεναχωρια μου ξεχασα να καλοσορισω τα υπολοιπα κοριτσια!!!

''aggeliki30'' το μεταπτυχιακο μην το αφησεις!!!εξαλου 2 χρονια θα κρατησει. δεν υπαρχουν περιθωρια να επιμικυνθει αν χρειαστει? εχουμε διαφορα δικαιωματα σαν μητερες, μην το ξεχνας!!!

''evhdal'' συγχαρητηρια,εισαι μια μαμα-προτυπο!!!! εχεις απολυτο δικιο, αν υπαρχει στηριξη εχεις περισσοτερες δυναμεις.

''magda25'' συνελθε γιατι θα σε χτυπησω!:blink: εισαι ενα βημα πριν την ολοκληρωση του στοχου σου, κι αν ησουν τοσο συνεπης δεν πειραζει να τελειωσεις και στο 12 εξαμηνο! εχω ενα φιλο ο οποιος μπηκε στην σχολη μου το 2001 και ακομα χρωσταει την πτυχιακη (βαριεται να την κανει το ζωο)

ειναι πολυ σημαντικο να παιρνουμε κουραγιο η μια απο την αλλη!! χαιρομαι που βρηκα καποιες που να σπουδαζουν στο ΑΠΘ!!

μακια σε ολες σας!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

γ..ω το μυαλο μου γ..ω!!!

''karim'' ξεχασα να σε γραψω, συγνωμη!!! προφανως εισαι η μονη που εχει δει το θεμα ριαλιστικα!! κι εγω ακριβως το ιδιο πιστευω, δεν χρειαζεται αγχος γιατι ειναι χειροτερο!

Δημοσίευση

Και εγώ στον αγώνα..Τέλειωσα με το πτυχίο πριν λίγο καιρό κ ξεκίνησα κατευθείαν μεταπτυχιακό το οποίο άφησα για λίγο καιρό μέχρι να γεννήσω την μπεμπούλα μου...

Απ Σεπτέμβρη ξανά πίσω...

Εν τω μεταξύ δουλεύω κιόλας...

Εντάξει, κουράζομαι λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο, νιώθω πολύ γεμάτη :)

Δημοσίευση

Χαιρετώ τις φοιτητομανούλες!

Εγώ διέκοψα το διδακτορικό για να γεννήσω, και θέλω να ελπίζω ότι με κάποιον μαγικό τρόπο θα καταφέρω να το τελειώσω σε ένα χρόνο, δουλέυοντας παράλληλα. Οψόμεθα :)

Δημοσίευση

littlestar πολύ φοβάμαι ότι τον άντρα σου θα πρέπει να αποχωριστείς. Αυτή η λύση με τη μαμά νομίζω είναι η καλύτερη. Το να παρατήσει ο άντρας σου τη δουλειά του και να έρθει μαζί σου Θεσσαλονίκη είναι ό,τι χειρότερο. Δουλειά δε θα βρει, 10 χρόνια ήμουν Θεσσαλονίκη και ξέρω... Άσε που, άμα δουλεύει δε θα μπορεί να κρατά το μωρό.

Αν έρθει η μαμά σου κι έρχεται κι ο άντρας σου σαββατοκύριακα, θα είναι το ιδανικό!!!!!!!!!

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις, κι εμείς εδώ είμαστε για να τα λέμε!!!

Δημοσίευση

LITTLE STAR ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗ ΜΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΠΗΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΧΑΑΧΧΧ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥΕΙΠΕ ΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑ!!!!!!!!ΧΑΧΑΧ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ.....

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΜΑΘΗΜΑ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ .ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012.

Δημοσίευση

Να 'μαι κι εγω γλυκες φοιτητο-μανουλες!!!:cheer:

θελω να πω, πολλα πολλα συγχαρητηρια σε ολες σας, ειστε αξιεπαινες!!!:cheer:

εγω ειμαι 22 ετων και φοιτητρια της φιλοσοφικης!!! χρωσταω 1 μαθημα και θα ειχα πτυχιο, αν δε με εκοβαν τον Ιουνιο με 4!!!:angry:

ενταξει, πρωτα ο Θεος, θα παρω το πτυχιο μου στο με ενα χρονο καθυστερηση, αλλα για να ειμαι ειλικρινης, κατηγορω τον εαυτο μου γι αυτο!! γιατι στη δικη μου περιπτωση, η μικρουλα μου δεν σταθηκε καθολου εμποδιο, ισα-ισα που θεωρω οτι ηταν κι ευλογια...;) εγκυουλα εδινα μαθηματα, εκανα την πρακτικη μου κλπ κλπ!!!;) ο αληθινος λογος της καθυστερησης ειναι το κ---βαρεμα στο 1ο και στο 2ο ετος!!!:blush:

τελος παντων, εχει ο Θεος... εχω μεγαλη χαρα για το επερχομενο πτυχιο (ελπιζω!):dry: αλλα δυστυχως, η ευρεση εργασιας στο κλαδο μας, ειναι πολυ δυσκολη κι ολα ειναι αβεβαια...:dry: με τη χαρα του νεοφωτιστου βεβαια, δηλωνω οτι θα το παλεψω μεχρι θανατου, γιατι αγαπω πολυ την εκπαιδευση!!!;)

ο αγωνας μου μπροστα στο δικο σας, που περιγραφετε γλυκες φοιτητομανουλες, δεν ειναι τιποτα!!!

littlestar,πολυ ωραιο το θεμα!!! και πολλα συγχαρητηρια για το σθενος σου κοριτσι μου!!! πολλα μπραβο, που κυνηγας το ονειρο σου!!:)

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα!:)

Καταρχάς υπομονή σε όλες τις κοπέλες και συνιστώ πείσμα...:);)

Επίσης εκρεμμεί μεταπτυχιακή μου εργασία αλλά ευελπιστώ ότι συντόμως θα ολοκληρωθεί...:)

Κτηνίατρος;;;7 χρόνια το λιγότερο...

Όχι να σε αποθαρρύνω αλλά θεωρείται από τοπ σχολές!

Μπράβο πάντως...

Μιτσάκι ποιο τμήμα;;;Μήπως έχω γνωστό για βοήθεια...:);)

Δημοσίευση

''magda25'' δεν ειναι βλημα,΄μ@@@ς ειναι!!! τσαντιζομαι με κατι τετοια!!!!! ειχα κι εγω μια παρομοια ιστορια αλλα στο τελος τα καταφερα και περασα!!! μηπως να πας να τον πιασεις?

''mitsakii'' μου σε ευχαριστω παρα πολυ! και εσυ απο οτι βλεπω εχεις πεισμα και καλα κανεις!!! τα μπεμπακια μας μας εχουν φερει πολυ τυχη, εγω ημουν εγκυος οταν εδινα κατατακτηριες και οταν ''κολλαγα'' επιανα την κοιλιτσα μου και επαιρνα δυναμη

''katrina'' μου, λογω προηγουμενου πτυχιου (ζωικη παραγωγη) υπηρχαν κοινα μαθηματα και ετσι εχω μπει στο 2ο ετος της Κτηνιατρικης. Το ξερω οτι ειναι απο τις πιο δυσκολες σχολες και ειδικα το Πανεπιστημιο της Θεσ/κης ειναι το προτυπο. Αλλα τι να κανουμε, εδω στην Αθηνα δεν εχει Κτηνιατρικη και απο το να παω Καρδιτσα που ειναι το αλλο τμημα, προτιμουσα συμπρωτευουσα που την εχω μαθει κιολας

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!!

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ Παρει πολυ μεγαλη εκπαιδευση ειναι πολιτικος μηχανικος με δυο μεταπτυχιακα και ενα διδακτορικο τιτλο στο Λονδινο κοριτσια μου αχαχα και γω νοικοκυρα παλευοντας για ενα κολοπτυχιο που??? στην κολολαρισα χαχααχαχαν τα νευρα μου τον ζηλευω παρα πολυ θελω και γω ...και ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερω βεβαια καποια στιγμη !!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

4 χρονια παλευω το διδακτορικο μου. Απο αυτα, τα 2,5 ημουν σπιτι με αδεια μητροτητας και αδεια εγκυμοσυνης. Δυσκολο με παιδια. Απο Ιανουαριο αρχιζω ξανα την προσπαθεια. Αραγε θα το τελειωσω ποτε;

Δημοσίευση

Littlestar ναι είναι η καλύετρη της θεσ.νικης!Θα σου εμπιστευτώ το σκυλάκι μου!

Αθήνα αλήθεια;;;Μπράβο! Τί ειδικότητα;;;

Εγώ σκέφτομαι σε ωριμότερη ηλικία...Επίσης άδεια έχω αλλά πάλι...

Μάγδα ''τέρας'' μορφώσεως ο σύζυγος!

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

Littlestar ναι είναι η καλύετρη της θεσ.νικης!Θα σου εμπιστευτώ το σκυλάκι μου!

Αθήνα αλήθεια;;;Μπράβο! Τί ειδικότητα;;;

Εγώ σκέφτομαι σε ωριμότερη ηλικία...Επίσης άδεια έχω αλλά πάλι...

Μάγδα ''τέρας'' μορφώσεως ο σύζυγος!

Η αμοιρη ξεκινησα διδακτορικό στα Μαθηματικά και νιωθω τουβλο! Εκανα σπουδες και μεταπτυχιακο στην Αθηνα και τωρα το διδακτορικο στο Βερολινο. Κολοκυθια νεροβραστα κανω. Τρωω τα λεφτα του γερμανικου κρατους. :laugh:

Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια αυτη τη χρονια και μετα αντε γεια. Μονο να μη με ξαναγκαστρωσει ο πιτσιρικας......

Δημοσίευση

Αχχχχχχχχ...

Τι θεμα ανοιξες τωρα...

Και γω φοιτητομανουλα ειμαι πο κωλοβαρουσε στο 1ο και 2ο ετος οπως λεει η Δημητρα!

Ειμαι στο τμημα Γεωλογιας του ΑΠΘ

Παλευω με τα 23 (ουκ ολιγα) μαθηματακια!

Ααα και εχω και μια πτυχιακη που εκρεμει...

Τουλαχιστον εχω τελειωσει με τα εργαστηρια ,την πρακτικη και τις ασκησεις υπαιθρου!

Αλλα ρε κοριτσακια 23 ειναι ΠΟΛΛΑ...:(:(:(:(

Που θα παει καποτε θα την τελειωσω τη ρημαδα τη σχολη!

Δημοσίευση

lovie μου, πληρωνουμε τις αμαρτιες μας!!!:laugh:

μην αγχωνεσαι κοριτσι μου! ειναι παρα πολυ σημαντικο που εχεις απαλλαγει απο εργαστηρια κλπ!!!;)

23 μαθηματα, μπορει να σου φαινονται πολλα, αλλα αν φορτσαρεις, αληθεια σου λεω, δεν ειναι και τοσα!! περυσι τετοιο καιρο κι εγω κατι λιγοτερο απο 20 χρωστουσα, αλλα τωρα μονο 1!!!B)

να σου πω τν σημαντικοτερη συμβουλη που εχω ακουσει ποτε? μας την ειχε πει ενας καθηγητης στο Λυκειο... Η πρωτη και σημαντικοτερη προϋποθεση για να περασεις ενα μαθημα...ειναι απλα και βασικα...να πας!!!;)

απο την στιγμη που το εφαρμοσα, σωθηκα!!!;) μην σκεφτεσαι δεν εχω διαβασει καλα, δε νομιζω κλπ!!! πηγαινε, σε οσα περισσοτερα μπορεις!!! ποτε δεν ξερεις!!!;) και να φανταστεις, σε μας δεν παιζει αντιγραφη κλπ, ειναι παρα πολυ αυστηροι!! αλλα ολο και καποιο παλιο θεμα μπορει να πιασεις, καποιο sos, κατι απο 'δω, κατι απο 'κει... φευγουν τα μαθηματα!!!;)

littlestar μου, ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λες... τα παιδακια μας, οχι μονο δεν ειναι εμποδιο, αλλα μας εχουν φερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ τυχη!!!:cheer: ευλογια!!!

katrina μου, σ'ευχαριστω παρα πολυ για την προσφορα σου!! αν και σε βρηκα λιγο αργα...:laugh: στις 14 Σεπτεμβριου δινω το τελευταιο μου και τελειωνω -ελπιζω!- ειμαι στο ΦΠΨ!!

Δημοσίευση

Κοριτσια μπραβο σας!!!!Μην τα παρατατε!!!!Κι εγω ειχα κανει τον γυιο μου και μετα σπουδασα στην Καλων Τεχνων,βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι ειχα την αμεριστη συμπαρασταση και βοηθεια της μαμας μου αλλιως κι εγω δεν ξερω τι θακανα..!Δυσκολευτηκα αρκετα ομως τελικα πραγματοποιησα το ονειρο μου και τωρα δουλευω με τον γυιο μου μαζι[ακολουθησε επαγγελμα συναφες]!Γνωμη μου ειναι να τελειωνουμε παντα οτι αρχιζουμε;) ,ειδικα εαν το θελουμε πραγματικα ολα τα εμποδια μπορουν να ξεπεραστουν και να γινουν ολα τα ονειρα μας πραγματικοτητα!:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...