Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σας....Σκέφτομαι για το ΜARCO POLO INGLESINA τι λέτε?Το έχει καμία κοπέλα να μου πεί την γνώμη της?Προτείνετ κάτι άλλο?Θέλω για 0 εως 18 για να μην πέρνω άλλο αργοτερα....περιμένω τις απόψεις σας...

Δημοσίευση

Δυστυχως δε γνωριζω το συγκεκριμενο.Εγω πηρα καροτσακι τριο της pereggo που εχει κ το καθισματακι μεχρι 9(ή 13 δε θυμαμαι!) κιλα.Σκεφτηκα πως θα κανω κ δευτερο παιδακι οποτε (αν ολα πανε καλα!) θα χρειαστω ταυτοχρονα 2 καθισματακια.Οποτε αργοτερα παιρνω κ ενα για περισσοτερα κιλα!

Απλα για οσο πιο πολλα κιλα καλυπτει τοσο πιο δυσκολο ειναι να το βαλεις μεσα νεογεννητο...Δεν ειμαι κ σιγουρη! :huh:

Δημοσίευση

ΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΣ CHICCO ΜΕΧΡΙ 13 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΣ BEBECONFORT TO ISEOS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΥΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!

ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!:kiss:

Δημοσίευση

sia_sia εμεις το εχουμε αυτο το καθισματακι...!!

Αλλα καναμε μονο 3 βολτες ολο κι ολο γιατι το αγορασαμε

αυτη την εβδομαδα.

Φαινεται να καλοπερναει η μπεμπα μεσα.

Ξαπλωνει και δεν την ενοχλει τιποτα.

Ανεση και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ πανω απ' ολα!

Ειναι απο 0-18 κιλα.

Απο νεογεννητο δλδ μεχρι 4-5 χρονων.

Καλο μου φανηκε.. :S;):S

Δημοσίευση

καλησπέρα sia εμείς είχαμε πάρει της recaro από 0-13 κιλα και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.τώρα ψάχνουμε για το επόμενο για να την βάλουμε την μικρή να κοιτάει μπροστά επιτέλους.πάλι recaro θα πάρουμε.η μικρή έχει ρίξει ιστορικούς ύπνους εκεί και ποτέ δεν φάνηκε να την ενοχλεί τίποτα.

Δημοσίευση

καλησπερα.επιδη το ειχα ψαξει πολυ το θεμα κατεληξα στο britax.θεωρειται το καλυτερο.βεβαια ολα σχετικα ειναι.η καθεμια εχει την αποψη της.σιγουρα παντως να νη παρεις chicco.εχεις δικιο που θελεις 0-18κιλα τετοιο ειναι κ το britax.η δικια μου βεβαια αν ειναι ξυπνια δεν καθεται καθολου....τα δικα σας καθονται?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...