Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλλυντικα

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια τι γινεται? χρησιμοποιω τα καλλυντικα AVENE εδω και αρκετο καιρο μιας και το δερμα μου ειναι σουπερ ευαισθητο και ειμαι τοοοοοοοοσο ευχαριστημενη... αλλα εδω στην κυπρο ειναι πολυ πιο ακριβα απ'οτι στην ελλαδα... μηπως γνωριζετε καμια ιστοσελιδα που τα κανει και παραδοση?

οσες βρηκα ειναι αμερικανικες και πληρωνεις πολλα χρηματα για παραδοση που τελικα βγαινει πολυ ψηλα η τιμη...

PLEASE HELP!

I REALLY NEED AVENE PRODUCTS!!!

:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Haroullini έγραψε:

τελικα αυτο το θεματακι που ανοιξα δεν...πουλαει με τιποτα!!!

fysika kai den poulaei!!! ama den exi koytsompolio mesa twra ti thes???

dokimase sto strawberrynet.com kati tetoio

χαχαχαχα δε χρησιμοποιω avene και δεν ξερω, τα καλλυντικα μου ομως τα παραγγελνω εδω και καιρο μεσω ιντερνετ. παιρνω της λανκομ.

lena_thess απο ποια ιστοσελιδα τα παιρνεις? μπας και εχουν και της avene!

Thetida σ'ευχαριστω για την ιστοσελιδα, αλλα δεν εχουν της avene...

ΑΛΕΞΥ μου σ'ευχαριστω πολυ...απλα αναγκαστικα βαζω μονο avene γιατι εχω σουπερ υπερ-υπερ-υπερ εαυαισθητο δερμα, και αυτα τα avene κανουν για τετοια δερματα που κοκκινιζουν, ειναι υποαλλεργικα, αντιαλλεργικα, με ιαματικο νερο, ειδικα για σουπερ ευαισθητα και ξηρα δερματα που τα πειραζει ο καιρος πχ αερας... καλε το δερμα μου ειναι οπως των εγγλεζων,...ασε που ειμαι ασπρη και ξανθη και απο μικρο παιδι με παιρνουν για εγγλεζα εδω στην κυπρο...

οποτε αναγκαστικα πηγα σ'αυτην την μαρκα,...ολες οι αλλες μαρκες δεν μου κανουν ΤΙΠΟΤΑ!!!

Xaroullini

καλημερα!!!

Χρησιμοποιω αντ,κρεμα της αβεν (οχι πως ξετρελαθηκα να πω την αληθεια!) που την αγορασα απο φαρμακειο....

Εκανες καμια αναζητηση στο google η σε καποια αλλη μηχανη αναζητησης???

Με μια πρωτη ματια....

http://www.pharmazon.gr/index.php?manufacturers_id=5

http://www.pharmacynet.gr/product_info. ... cts_id=321

http://shopping.pathfinder.gr/?cat=199&brand=Avene

Υγ. Ελα τωρα...Μην κρατας κακια που δεν ειδαμε την ερωτηση σου!!!!! :P :laugh:

Γεια σου χαρουλινι μου,εμενα μου αρεσει πολυ το θεματακι,ασχολουμαι ιδιαιτερα με την επιδερμιδα μου.. Δν ξερω ιστοσελιδα να σου πω,αλλα εχεις δοκιμασει καθολου τα fresh line; θεωρω οτι ειναι τα καλυτερα.

Αναστασια μου, αστιακι εκανα βρε για το θεματακι! ευχαριστω για τις ιστοσελιδες, θα τις ψαξω...αλλα οσες βρηκα εγω ηταν απο αμερικη...30 μερες για να φθασουν, και σε "παιρνει" και το τελωνειο οποτε δεν κανει...

ΑΛΚΟΣΤ τι γινεται? δεν τα εχω δοκιμασει, παλια χρησιμοποιουσα estee lauder, christian dior, channel, la prairie, αλλα πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ δεν μου εκαναν, μεχρι που ανακαλυψα τα αβεν!!! αυτα που λες δεν ετυχε να τα δοκιμασω... θα τα εχω υποψη ομως...

σ'ευχαριστω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...