Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρίνα και Ιφιγένεια σχετικά με την ερώτηση σας...

Έχω γεννηθεί Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 19?? Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σιγά μη σας πω!!! Αλλα σας έδωσα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, οπότε θα με καταλάβετε και μένα απο στιγμή σε στιγμή!!

Μετά όμως όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να σας σκοτώσω! χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Μαρίνα και Ιφιγένεια σχετικά με την ερώτηση σας...

Έχω γεννηθεί Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 19?? Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σιγά μη σας πω!!! Αλλα σας έδωσα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, οπότε θα με καταλάβετε και μένα απο στιγμή σε στιγμή!!

Μετά όμως όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να σας σκοτώσω! χαχαχαχαχαχα

Σσσσσσσςςςςςς.. ε καλά! Παιχνιδάκι! Θα ανοίξω ένα ημερολόγιο και θα δω μετά το 1975 ποιες χρονιές έπεφτε 13-12 ημέρα Σάββατο!!!

Και λέω το 75 αν και δε σε κανω τόσο μεγάλη, απλά έτσι, να έχω ευρύ φάσμα! Κανονικά θα έπρεπε να ψάξω από το 81 και μετά!

Άντε άντε, το εισέπραξες το κοπλιμάν και σήμερα! :woohoo:

:P

Είδες τι καλή που είμαι όταν θέλω? :P

Δημοσίευση

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας...:) και για να μην μεινετε παραπονεμενες ιδου και η τουρτα...:P παρτε κουταλακι και ξεκινηστε...;) μιαμ μιαμ...!!!

Σας φιλω ολες και σας χαιρετω γιατι αυριο φευγω διακοπες για μια εβδομαδα... :laugh: οποτε θα τα πουμε απο Σεπτεμβρη...!!! Καλες διακοπες σε οσες φευγουν τωρα και καλο χειμωνα σε οσες γυρισανε...!!!:kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακι μου χρονια πολλα:) :) :) :)

ευχομαι παντα να εισαι ευτυχισμενη με τον αντρουλη σου και το μωρακι σου:) :)

καλα να περασετε στις διακοπες σας

καλα η τουρτα τελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φιλακια πολλα

Δημοσίευση

Μαρινακι απο ενα μικρο κοριτσακι που ησουν και πηγαινες σχολειο ξαφνικα εγεινες μια εφηβη καιμετα μια ενηλικη γυναικα σιγουρα εχεις γιορτασει πολλα γενεθλια αλλα αυτα με την παρουσια του γιου σου σιγουρα θα ειναι τα καλυτερα.

Σου ευχομαι να εισια καλα να περασεις πολλ-πολλα ακομα γενεθλια να δεις τον γιο σου οπως επιθυμεις να αποκτησεις ολα οσα η ψυχη σου επιθυμει και αν τα μοιταστεις με την οικογενεια σου .

Δημοσίευση

Mariant μου σ'ευχαριστω πολυ, να'σαι καλα και οτι επιθυμεις...!!! :)

Μαρια μου να'σαι καλα να χαιρεσαι την κορουλα σου και τον αντρουλη σου... θα τα πουμε μολις γυρισω...!!! ;)

Βανια μου σ'ευχαριστω πολυ... κι'εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου...!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...