Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΤΡΟ..ΝΑΙ Η ΟΧΙ ???????

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ

ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 30 ΩΣ 60 ML ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.....

ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ??ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ??

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Na sou zisei i koroula!! vasika ego prosopika de xrisimopoiisa mexri tora thilasto k de mporo na se voithiso. Alla polles kopeles lene oti an den pareis to katallilo mporei na sou meiosei to gala sou, to idio k to simpliroma. Kala kaneis k tis dineis oso k opote thelei, etsi tha rithmisei i mpoumpouka sou k to galataki sou.

EGW EDW KAI 6,5 MHNES DEN EXW XRISIMOPOIHSEI THHLASTRO POTE ,DEN EXW KAN STO SPITI .

KALUTERA MHN DINEIS TIPOTE ALO APO TO STHTHOS SOU .A)EINAI AKOMA STHN EDREOSH THS GALOUXIAS KAI THA UPARKSEI SHNXISH THHLWN DHLADH NA BOLEYTEI KALITERA THN EUKOLIA TOU MPIMPERO KAI NA MHN THLEI TO STHTHOS SOU .

b)TO MWRO OSO TO AFINEIS STO STHTHOS PARAGEI PERISSOTERO GALA KAI AN DINEIS SHMPLIROMA SAMPOTAREIS TON THHLASMO .TO MWRO EINAI POLU MIKRO AKOMA KAI THA EINAI SHNEXIA STO STHTHOS SOU .MHN SE ANISIXEI AUTO EINAI MEXREI NA EDREOTHEI O THHLASMOS KAI META THA APOKTISEI MIA OMALOTHTA .

g)TO STOMAXAKI TOU MWROU EINAI SAN KARIDAKI KAI XONEUEI POLU GRIGORA TO UPEPTO MHTRIKO GALA .ARA PINAEI SE PIO TAKTA DIASTIMATA KAI DEN XEI ORARIA .

O APOKLISTIKOS THHLASMOS PREPEI NA EINAI ANEMPODISTOS ,DHLADH OPOTE ZHTAEI TO MWRO STHTHOS NA TO PROSFREIS GIA OSH WRA THELEI .

ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΘΟΣ?Κ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ/

Κ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?

Sasoulinaki μου καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσεις θήλαστρο!!Εγώ το χρησιμοποίησα δύο μέρες μετά την επιστροφή μας από το μαιευτήριο, επειδή οι θηλές μου ήταν επίπεδες και η μπουμπούκα μου τις μάτωνε...Έτσι, πήρα θήλαστρο, το οποίο στην αρχή το βρήκα σωτήριο, αλλά εκ των υστέρωνν κατάλαβα ότι ήταν η καταστροφή μου...Αφενός μου μειώθηκε το γάλα μετά από λίγο καιρό και αφετέρου ήταν σκέτη ταλαιπωρία...Επειδή είχα πάααααρα πολύ γάλα έβγαζα ανά 4 ωρο γάλα και από τα δύο μου στήθη, διαδικασία που διαρκούσε 2 ώρες(1 για το κάθε στήθος)..Χώρια η αποστείρωση κτλ...Μου έσπασαν τα νεύρα..Όταν πλέον το μωράκι μου έμαθε να θηλάζει και αφού είχα σιχαθεί το θήλαστρο, την έβαζα στο στήθος, αλλά ήταν αργά...Το γάλα μου είχε μειωθεί σημαντικά..:angry: Έτσι, μόνο 50 μέρες ήπιε δικό μου γάλα το ζουζουνάκι μου..:(:( :(

Τώρα, όσον αφορά στις βόλτες αν έχεις και το παιδί μαζί το θηλάζεις κανονικότατα...Αν ντρέπεσαι σε δημόσιο χώρο, πας στο αυτοκίνητο..

Αν βγεις χωρίς το μωρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις θήλαστρο..Αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο..Μην το κάνεις σύστημα..

Το μωράκι σου σιγά σιγά θα φτιάξει το πρόγραμμά του..Μην ανησυχείς!

Φιλιά!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΗΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΟΤΕ!ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΝΦΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΟΥ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ !ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ novalac 1 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ)ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

Κ ΕΓΩ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!

Κοριτσάκι μου την πρώτη φορά που έβγαλα γάλα με θήλαστρο, είχα "συλλέξει" 200ml από το κάθε στήθος...Και σκέψου ότι το μωράκι μου ήταν 7-8 ημερών και έπινε και τα 200μλ σε κάθε γεύμα...Μετά τις 20 ημέρες η παραγωγή άρχισε να μου μειώνεται..Έβγαζα περίπου 150-180ml τη φορά...Και μέρα με τη μέρα για να αντλήσω την ίδια ποσότητα γάλακτος (δηλαδή 150 μλ) έπρεπε να βγάζω το γάλα μου πιο αραια..Εκεί δηλαδή που έκανα τις αντλήσεις ανά 4ωρο, έπρεπε να περάσουν σίγουρα 6-7 ώρες για να έχει ξανά το στήθος μου την ίδια ποσότητα...(Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ).Αφού σαράντισα δεν επαρκούσε για 6 γεύματα που έκανε τότε το κοριτσάκι μου και άρχισα να της δίνω συμπλήρωμα τα 2 γεύματα..Τέλος, στις 50 ημέρες είχα γάλα μόνο για 2 γεύματα...:blink: :blink: Τα υπόλοιπα 4 έπρεπε να της δώσω ξένο.:angry: .Κι έτσι σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα αποφάσισα να σταματήσω το θηλασμό...

Δεν πήρα τίποτα, ούτε χάπια, τίποτα..Κόπηκε σιγά σιγά μόνο του..Να φανταστείς το κοριτσάκι μου τώρα είναι σχεδόν 4,5 μηνών και το ένα στήθος μου άμα το πιέσω βγάζει ακόμα λίγο γάλα...Γι'αυτό και στενοχωριέμαι περισσότερο που τόσο γάλα πήγε χαμένο...

Εγώ μετάνιωσα πολύ για το θήλαστρο, γι'αυτό και συνιστώ σε όλες τις κοπέλες να αποφύγουν τη χρήση του..

Γειά σου. Είμαι νέο μέλος. Δεν κατάλαβα τι έννοείς. Αυτή είναι η ποσότητα που έβγαλες από το θήλαστρο ή τόσο είπιε το μωράκι?

Sasoulinaki μου δε νομίζω να μου μειώθηκε για κάποιο άλλο λόγο..Θεωρώ ότι ήταν από το θήλαστρο..Βέβαια αφού σαράντισα έμαθα ότι ο μπαμπάς μου είναι βαριά άρρωστος..:( Σίγουρα συντέλεσε και αυτό, αλλά ήδη είχα πάρει την κάτω βόλτα...:( Εντάξει Sasoulinaki αν είναι θέμα εργασίας, τότε το βγάζεις με θήλαστρο..Αλλά και πάλι είναι δύσκολο, γιατί όταν είσαι στη δουλειά πώς θα βγάλεις το γάλα;;;Θα πετάξεις το βυζί έξω στο γραφείο;;;:laugh: :laugh:Εγώ έβγαζα γάλα κάθε 4 ώρες και στις 4 ώρες το στήθος μου ήταν πέτρα..Υπέφερα από τον πόνο αν δεν το έβγαζα..Άσε που έτρεχε κιόλας αν το άφηνα λίγο παραπάνω..Καλά εμένα μου έτρεχε έτσι κι αλλιώς, αλλά τέλοσπαντων..Ούτε επιθέματα το κρατούσαν ούτε τίποτα..Ασε που εγώ θα έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά όταν η μπέμπα μου θα ηταν 3 μηνών, οπότε θα ήταν ακατόρθωτο να της δίνω δικό μου γάλα..(Εν τέλει η επιχείρηση που εργαζόμουν έκλεισε:( :( )

Dekat μου καλωσόρισες..Σε κάθε άντληση έβγαζα 200ml από το κάθε στήθος, δηλαδή 400 ml..Και "αρμεγόμουν" ανά 4 ώρες!Το μωράκι μου σε κάθε γεύμα του έτρωγε όσο έβγαζα από το ένα στήθος, δηλαδή 200ml..

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ:blush:

ΟΤΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ?????

Purple μου τώρα βρήκες την πλέον άσχετη να ρωτήσεις για θέματα θηλασμού..:huh: Εγώ την έβαλα στο στήθος μου μόνο όσο ήμουν στο μαιευτήριο και 2 μέρες όταν ήρθαμε σπίτι..όταν την ξαναέβαλα ήταν πλέον μεγάλη (25-30 ημερών)..Τότε το ένα στήθος αρκούσε..

Απ'ότι ξέρω πάει γεύμα και στήθος..Δηλαδή στο ένα γεύμα από το ένα στήθος στο άλλο γεύμα από το άλλο στήθος...Νομίζω ότι επαρκεί..Εξάλλου όσο θηλάζουν τα μωράκια τόσο περισσότερο γάλα παράγεται..

Ωστόσο σε τέτοια θέματα μπορούν να βοηθήσουν κοπέλες που θηλάζουν ή θήλασαν για αρκετό καιρό...

Αφροδίτη, LaLa, Καντινού δώστε τα φώτα σας σε μια μέλλουσα μανούλα...;) ;) Εδώ χρειάζεται εμπειρία κι εγώ δυστυχώς δεν την έχω...:(

HELLOOOOOOOOOOO!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΦΩΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ???ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!!!ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ???

PURPLE έγραψε:

Φτάνει.

Μην δείνεις άλλο. Γιατί όσο θα τρώει το μωρό - τόσο θα έχεις γάλα σε κάθε στηθος. Είναι Αυτόματο το συστεμα :P

sasoulinaki έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ

ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 30 ΩΣ 60 ML ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.....

ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ??ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ??

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ!!!

ΚΟΨ'ΤΟ!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΗΛΑΣΤΡΑ. ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΊΑΖΕΣΑΙ - ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΞΑΠΛΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΙΠΛΑ - ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ!

Το θήλαστρο σου είναι χρισημο μόνο οταν θα βγαινεισ χωρήσ το μωρό και θέλεισ να αφησεις γάλα. Εμένα μου φανηκε χρισημο γιατι βγαίνω συχνα χωρις το μωρο αλλά δεν μπορώ να βγάλω γάλα. Δηλαδη ακόμα και με νοσοκομειακό βγάζω 100 απο κάθε στηθος μετα αοι άντλιση σχεδον 20 λεπτων. Γι'αυτο πλέων το χρησιμοποιω μονο νωρίς πρωη που το στίθος είναι γεμματο. Αν θα πάρεισ πάντως να πάρεισ της AMEDA ή της MEDELA που είναιτα καλύτερα. Θήλαστρα της MEDELA έχουν τα ΛΥΤΩ και τα ΚΟΥΚΟΥ

sasoulinaki έγραψε:

200ml????ουαου πολυ..κ ειναι σιγουρο οτι απο το θηλαστρο εγινε? δηλαδη αν δουλευεις τι κανεις??

δεν έχω εμπειρία από θήλαστρα όπως σου είπα ποτέ δεν χρησιμοποίησα ,εκτός μέσα στο νοσοκομείο 2-3 φορεσ αλλά δεν έβγαλα τίποτα!!!

για μη εδραιωμένη γαλουχία ξέρω ότι πρέπει να πάρεις νοσοκομειακό θήλαστρο .γιατί οτιδήποτε άλλο θα σου κάνει κακό .και πρέπει να το χρησιμοποιείς καθορισμένες ώρες .αλλά σε αυτήν την ταλαιπωρία να μπεις μόνο αν πρέπει να πας στην δουλεία σου .

εγώ μέχρι τώρα δεν έχω πάει πουθενά χωρίς το μωρό (δεν έχω και κανέναν να το αφήσω) όταν ήταν πολύ μικρούλι με περίμενε στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά να γυρίσω πχ από το ΙΚΑ .στα ψώνια ήταν πάντα κοντά μου .

τέλος πάντων εσύ ξέρεις την ζωή σου και τι χρειάζεσαι απλά σου λέμε τι κίνδυνους εχει αν δεν το χρειάζεσαι επειγόντως λόγο επιστροφής στην δουλεία .

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 200ML ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΠΙΝΕΙ 220ML ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΧΕΔΟΝ 7 ΜΗΝΩΝ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ 100ML !ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ .Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ 4460 ΚΙΛΑ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ML ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟ ΤΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΕΙ ΙΣΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Κ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΗΣΤΕΙ Κ ΘΑ ΞΕΧΙΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Τελικα κοριτσια τι ισχυει;;

Ενα γευμα -ενα στηθος;;

Ενα γευμα-το μισο στο ενα και το αλλο μισο στο αλλο στηθος;;

Εχω εμπειρια απο θηλαστρο(χωρις να εχω θηλασει επειδη το μωρο ηταν νοσοκομειο)

Για να διατηρησω το γαλα αντλουσα ανα 2ωρο ή τριωρο μερα νυχτα Οταν εχανα αντλησεις επειδη δεν ημουνα σπιτι εβλεπα ξεκαθαρα τη μειωση..και αυξανα τις αντλησεις τις ωρες που ημουνα σπιτι (ανα 1,5 ωρα)

Εχοντας ακουσει οτι το γαλα "κοβεται " απο στεναχωρια νομιζα οτι δεν θα εχω σταγονα..Ομως οσο αντλουσα το γαλα υπηρχε..

Βεβαια η διαδικασια της αντλησης ηταν (για εμενα τουλαχιστον) επιπονη..σημειωνω οτι ειχα ενα μη καταλληλο θηλαστρο..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑ. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ. ΣΩΣΤΑ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ TAIM OUT ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑ :laugh: ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ??? :huh: ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΙΛΑΩ!

PURPLE έγραψε:

Σε πολλες σου αποριες μπορει να σε βοηθήσει το βιβλιο της Αννα Πατσουρου "Θηλασμος μια υπέροχη σχέση" . Ειναι οτι καλυτερο για μια εγκυο :)

Στο μωρο δινουμε πάντα το ενα στήθος και αν δουμε σημάδια (γκρινια , το χερι στο στομα ) οτι πεινάει ακομα δινουμε και το δεύτερο στήθος . Αυτο ειναι ανάλογα στο μωρο , εγω δεν εδωσα ποτε το δευτερο στήθος . Οταν ερθει το μωρακι σου με το καλο θα καταλάβεις μονη σου :)

vagman έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑ. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ. ΣΩΣΤΑ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ TAIM OUT ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑ :laugh: ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ??? :huh: ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΙΛΑΩ!

Η Αννα Πατσουρου που λεω πριν ειναι παιδίατρος και πιστοποιημένη συμβουλος θηλασμου η οποια θηλασε τα διδυμα κοριτσάκια της . Νομιζω οτι το βιβλιο (2 τομοι) θα βοηθήσει και εσενα παρα πολυ !

Ψαξε και στο ιντερνετ για στασεις θηλασμου διδυμων , για παραλληλο θηλασμο .

Το στηθος ανταποκρινετε στις ανάγκες των μωρων . Ακομα και αν καποια γυναικα θελει να θηλάσει 4δυμα φυσικά και μπορει . Η παραγωγή ρυθμιζεται απο την ζήτηση :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...