Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ 37,2-37,5 ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΠΗΡΑ 2 ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ Η ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

εγω θα σου ελεγα να κανεις εξετασεις αιματος καλυτερα,για να σου φυγει η ανησυχια,δεν θελω να τρομαξω καποιον,ετσι κι αλλιως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,εγω ειχα συνεχομενa δεκετa και τελικα ειχα στρεπτοκοκο,πηρα αντιβιωση και οκ,η εξεταση για να το βρεις λεγεται asto

Δημοσίευση

pink έγραψε:

εγω θα σου ελεγα να κανεις εξετασεις αιματος καλυτερα,για να σου φυγει η ανησυχια,δεν θελω να τρομαξω καποιον,ετσι κι αλλιως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,εγω ειχα συνεχομενa δεκετa και τελικα ειχα στρεπτοκοκο,πηρα αντιβιωση και οκ,η εξεταση για να το βρεις λεγεται asto
τωρα ειδα οτι ειναι ενταξει οι εξετασεις,περαστικα παντως και καλη ξεκουραση
Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ .ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 37.4-37.8 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΤΗ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΛΑΣΠΗ .ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 37.3 ΩΧ ΛΕΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ .ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ......:laugh: ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΑΠΟ 37.6 .ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ .ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ.

ΙΣΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση

ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ .ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΟΚ.ΨΟΦΑΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΝΧΟΣ.ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΔΗ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΕΙΔΑΜΕ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ?

Δημοσίευση

Αφου οι εξετασεις σου βγηκαν καλες ισως ειναι απο την διατροφη σου η απο την κουραση.Παντως αυτο που λεει η Μαγδα το ξερω κι εγω.Ο αντρας μου οταν αρρωσταινει δεν ανεβαζει πυρετο αλλα αντιθετως εχει υποθερμια και οι γιατροι δεν μπορουσαν να το καταλαβουν αλλα ετσι ειναι παντα.Ισως αν ξεκουραζοσουν λιγο;Εχεις καπου να αφησεις το μωρο εστω μια μερα;Περιοδο εχεις κανονικη;

Δημοσίευση

Μηπως ειναι να αδιαθετησεις;Συνηθως οταν περιμενουμε περιοδο εχουμε δεκατα.Ισως ειναι και απο το γαλα.Μηπως εχει πολυ γαλα το στηθος σου;Ευχομαι κοπελα μου να μην ειναι τιποτα παντως.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...