Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια αλλαγή πλεύσης!

Ανακάλυα τέλεια γλυκάκια και φαντάζομαι πεντανόστιμα και στην πόλη μου και μάλιστα στη γειτονιά μου!:woohoo: Η κοπέλα δε που τα φτιάχνει ευγενέστατη. Θα πάρω τηλ να κλείσουμε ραντεβού να δοκιμάσω και να διαλέξω σχέδιο:laugh: Σκέφτηκα να φτιάξω μπισκοτάκια για τα παιδάκια και puncakes για τους μεγάλους. Για ρίχτε μια ματιά και περιμένω γνώμες;)http://sketiglyka.blogspot.com/

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ !!! ΚΑΛΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ !!! ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ !!!

ΩΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ Ε ??? ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2ΚΙΛΟ Κ ΑΠΟ ΔΩ ...:laugh:

ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ?? ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ??

ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΣ !!!:kiss:

Δημοσίευση

Εκανα μονη μου μπισκοτάκια για τα μικρα (και γλυφιτζουρια) και ειναι πανευκολο να το κανεις και θα σου κοστισουν ελάχιστα ! Εγω εκανα κοριτσάκι με κουπ πατ απο τα Βεφας .

Δεν φαινετε καλα και το αδικει η φωτο :(

Οτι χρειαστεις στειλε μου μαιλ :) Βεβαια και αυτα που φτιαχνει η κοπελα ειναι πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα δινα 1,5 ευρω για ενα μπισκοτο ποσο 2-3 ευρω για ενα κεκάκι !!! Σε οτι θελεις μπορω να σε βοηθήσω να τα κανεις μονη σου .

dsc08465n.jpg

Δημοσίευση

Μαρία είναι υπέροχα τα γλυκάκια!

Κάτι παρόμοιο είχα κι εγώ στη βάφτιση της μικρής μου, αλλά επειδή μου τα έκανε ο συνέταιρος της ξαδέρφης μου που έχει ζαχαροπλαστείο, μου βγήκανε αρκετά πιο οικονομικά!

Δε θα έδινα τόσα πολλά κι ας είναι αριστουργήματα!

Θα προσπαθούσα να τα φτιάξω μόνη μου.. Όπως η χρυσοχέρα η LaLa ;) .

Εντάξει, στη δική μου περίπτωση όχι, γιατί είχα γαμοβάφτιση με 700 καλεσμένους. Αλλά σε μία πιο κλειστή βάφτιση θα το τολμούσα να τα κάνω μόνη μου.

Καλές δοκιμές γευσιγνώστρια! :P

Δημοσίευση

MariaIoanna μου, ειναι πραγματικα κομψοτεχνηματα!!!:cheer: φαινονται φανταστικα και παρα πολυ πρωτοτυπα!!!;)

βεβαια απο τιμες, δε ξερω να σου πω σιγουρα, παει κι ενας χρονος και βαλε που ειχα ασχοληθει και ειχα ψαξει τα της βαπτισης (πω, πω, πως περναει ο καιρος...:silly: ασχετο!!) ισως ειναι λιγο τσιμπημενα, αλλα αν δεν εχεις τη δυνατοτητα και το κουραγιο να τα φτιαξεις μονη σου, μου φαινονται φανταστικα!!!:kiss:

με το καλο!!!:kiss:

Δημοσίευση

MariaIoanna αυτο το ζαχαροπλαστειο εχει φοβερες δημιουργιες!!!! πραγματικα εργα τεχνης! σιγουρα θα τα εκανα στη βαπτιση του παιδιου μου!...αν και ειναι λιγο ακριβουτσικα.... αλλα παιζει ρολο ποσα ατομα θα καλεσεις και αν εσυ μπορεις οικονομικα, κατα τ'αλλα ΤΕΛΕΙΑ! ΦΟΒΕΡΑ!

Lala αυτα που εφτιαξες ειναι κι'εσενα φοβερα, πες μας πως τα εφτιαξες να εχουμε τη συνταγη...

καμια φορα νομιζουμε πως ειναι τοοοοοοοσο πολυπλοκα και χρονοβορα να τα φτιαξουμε, αλλα τελικα ειναι τοσο ευκολα οπως λεει και η Lala

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...