Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 211
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Περασαμε πολυ ωραια χτες!!! Τα μωρακια χανουν πολυ στις φωτο, οπως κ εμεις, οπως κ το ποδαρακι τις lovie!!! Εγω, οπως παντα, ημουν μαζεμενη, γιατι παντα ντρεπομαι οταν ειμαι με πολλα ατομα που δεν εχω ξαναδει :blush: Ησασταν ολες υπεροχες!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

errikos_frouta_016.jpg ωχ...σας εβαλα και τον γυιο μου καταλαθος....εξεπιτηδες:blush: :laugh: :P ετσι θα μεγαλωσουν τα νινακια σας και θα γινουν αντρες,χαμπαρι δεν πηρα ποτε περασαν τα χρονια....:laugh:

ΚΑΛΕ ΜΕΛΙΝΑ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ?????:woohoo:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ....

ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ..................!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΕ ΥΒΟΝΝΗ.....ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ,ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ...:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΟ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ ΤΟ USB ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ

ΠΕΡΑΣΩ ... :blush: ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ

ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΩ!!!;)

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ !!!:woohoo:

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!:woohoo:

ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ:blush: ΕΙΧΕ ΒΡΑΔΥΑΣΕΙ ΗΔΗ ΟΤΑΝ

ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ

ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ... ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΑ

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ !!!

Η ΘΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο ΝΤΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ

ΚΑΙΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕ (ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ

ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ):P

Η MARIAH ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΑΝΘΟ

ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ:kiss: , Η LOVIE ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ

Η ΜΕΛΙΝΑ...;) Η ΜΕΛΙΝΑ Η SUPER ΜΑΝΟΥΛΑ :woohoo: ΜΑΣ ΕΙΧΕ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ:laugh: ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ!!!;)

Η NATASSOYLA ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!

Η ΓΙΩΤΑ SAVROPINGUINOS ΚΙ ΑΥΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ

ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ:P ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΛΕΝΑ_THESS ME TON ANTΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ

ΦΟΒΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!:woohoo:

NA TO ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;) ΕΕ !!!!

Δημοσίευση

καλα κοριτσια καθε συναντηση μας ειναι τελεια!

χαρηκα που γνωρισα και τα καινουρια μας κοριτσια:)

καλα τα νινακια ολα τα λεφτα,το ενα πιο κουκλι απο το αλλο...

καλα δε θα φτασουν ομως στην ηλικια του δικου μου...να σας δω πως θα πινετε καφε ανετες μετα...:laugh: :laugh: :laugh:

να μαθουμε καλε νεα και για το αναστασακι μας,τι εγινε γεννησε?

εγω μελινακι την επομενη φορα παντως απεργω αν δε φερεις το γιο σου...

οι συναντησεις απο εδω και περα θα γινονται υποχρεωτικα με τα παιδια μας:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mariah έγραψε:

εγω μελινακι την επομενη φορα παντως απεργω αν δε φερεις το γιο σου...

οι συναντησεις απο εδω και περα θα γινονται υποχρεωτικα με τα παιδια μας:laugh: :laugh: :laugh:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΜΑΡΑΚΙ!!!!:P :P :P

Δημοσίευση

Αν και Θεσσαλονικιά μανούλα ,

δεν κατάφερα να μοιραστώ τη χθεσινή μέρα μαζί σας....

Ελπίζω στην επόμενή μας συνάντηση να έρθω για το γιόκα μου.

Φιλάκια σε όλες , χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα και να χαίρεστε όλες τα μικρούλια σας!

Δημοσίευση

Τι τέλεια μωρά είναι αυτά? :woohoo: μικρά και μεγάλα!!! :woohoo: :laugh:

από τέτοιες μαμάδες όμως μόνο τέτοια μωρά βγαίνουν!!! ;)

μπράβο πάντα να περνάτε όμορφα.....

Νατάσσα η μπέμπα σου τέλεια μια σκέτη γλύκα, αλλά και τα μάτια της μπέμπας της Γιώτας και το μωράκι της Μαρίας και της Θούλης και και και.....όλα τα μωρά πανέμορφα......και....χμ...το μοντέλο της φωτό της Υβόννης...Χωρίς Λόγια.....!!! :silly:

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα!

Η συνάντηση ήταν φοβερή.

Περάσαμε τέλεια.

Τα μωρά κουκλιά όλα και οι μαμάδες επίσης.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα κορίτσια γιατί χθες πρώτη φορά θήλασα Δημόσια και φυσικά από εδω και πέρα θα το κάνω συνέχεια.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω :) :) :) :)

Ο παίδαρος είναι όντως γιος της Μελίνας μου τον έδειξε χθες φωτο στο κινητό της.

Το βράδυ αν μπορέσω θα βάλω και εγώ φωτογραφίες γιατί τώρα είμαι στην δουλειά.

Ελπίζω σύντομα να κάνουμε και άλλη συνάντηση και να μαζευτούμε περισσότερες.

Lena_thess ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να είσαι πιο χαλαρή B)

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

Κοριτσια να το κανουμε πιο συχνα!

Τελεια ηταν !

Ανυπομονω!

Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα Νατασα,Ελενη και Ελενη!

Αντε της αλλη φορα να μαστε και περισσοτερες!

Βρε τρελλομαμα Μελινα το γιο σου μας εβαλες?????

Κουκλι δεν το συζητω!

Φιλια πολλα σε ολες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...