Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 211
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βρε τρελλες Σαλονικιες!!!Θα μας διαβαζουν οι Αθηναιες και θα κρατανε τις κοιλιες τους απο τα γελια!!!!!!!!!!!

Εμμμμ οταν κανουμε 3 μηνες για μια συναντηση...Που να συμφωνησουμε για το που κ το ποτε!!!!!!!!!Ολες "σκασμενες" και ανυπομονες να ανταμωσουμε!!!

Μεχρι να συμφωνήσετε εγω θα γεννησω!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

xaxaxaxaxa kala auto tha ginei sto telos k tha vrethoume stin kliniki :P

Λενα λες να παρω τηλ να κλεισω κανενα τραπεζακι στο κυλικειο???Ουτε ξερω πως ειναι...Χωραμε λες(στο γαληνο)!!!???

Αντε να δουμε τσουπριτσες!!!!!!!

Δημοσίευση

Τελικα στο Γαληνο θα γινει η συναντηση μας?:P :laugh: μαλλον η μπεμπα θα αποφασισει για την ωρα....:laugh:

μπορουμε να βρεθουμε και στην Αριστοτελους εκει που πηγαμε τις προαλλες αμα δεν θελετε να διασχισετε ολη την πολη κοριτσια,σκεφτειτε,προτεινετε και αποφασιζουμε συντομα και οοοχι χαλαραααααα....:P :laugh:

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Βρε τρελλες Σαλονικιες!!!Θα μας διαβαζουν οι Αθηναιες και θα κρατανε τις κοιλιες τους απο τα γελια!!!!!!!!!!!

Εμμμμ οταν κανουμε 3 μηνες για μια συναντηση...Που να συμφωνησουμε για το που κ το ποτε!!!!!!!!!Ολες "σκασμενες" και ανυπομονες να ανταμωσουμε!!!

Μεχρι να συμφωνήσετε εγω θα γεννησω!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

αντε αποφασιστε!!! εκτος δευτερας γιατι προεκυψαν γενεθλια!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

τα πρωτα μασ γενεθλια!!!! θα παμε με αλλα παιδακια!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!

πειτε που, εγω ψηφιζω κεντρο...

αντε να κανουμε ψηφοφορια οτι βγει και να τον πιουμε επιτελους τον καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

ακουω!

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

αντε αποφασιστε!!! εκτος δευτερας γιατι προεκυψαν γενεθλια!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

τα πρωτα μασ γενεθλια!!!! θα παμε με αλλα παιδακια!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!

πειτε που, εγω ψηφιζω κεντρο...

αντε να κανουμε ψηφοφορια οτι βγει και να τον πιουμε επιτελους τον καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

ακουω!

ε..κι εγω κεντρο βρε αφου ειμαστε γειτονισσες διπλα-διπλα:P :laugh: χιχιχι

Δημοσίευση

πωπω.....το χαλαρααααααα σε ολο του το μεγαλειο!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 4 σελιδες χωρις αποτελεσμα!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αντε καλε!!!!

υβοννη θα πιουμε μονες μας μου φαινεται τον καφε το παρκο στην ερτ3!!!!!:silly: :silly: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου εγώ δυστυχώς θα λείπω και έτσι δεν θα μπορέσω να έρθω...να πιείτε και ένα καφεδάκι για εμένα,εντάξει;;;και φυσικά περιμένω να κανονίσουμε και άλλη συνάντηση όταν επιστρέψω!!!φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΡΕ ΓΜΤ!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΙΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!

Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗ Ή ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ...ΟΠΟΤΕ...:( :(

ΛΟΙΠΟΝ!ΑΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ???????

Δημοσίευση

λοιπον!!! μολις κανονισα για σημερα με βαπτηστηρακι, με πηρε η κουμπαρα μου οποτε ειμαι free!!!!!! οποτε θελετε!!!! και τεταρτη αμα θελετε!!!!(δεν ξανααλλαζω:blush: )

οποτε τεταρτη 7.00 το απογευμα αριστοτελους με μητροπολεως?

ή

πεμπτη 7.00 στο cosmos?

μην πω τι με βολευει..θα με βριζετε!!!!!!!!:laugh: :P :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...