Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Γεια σας.. Σήμερα έπεσα πάλι… προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, δεν τα κατάφερα. Η ψυχολόγος με βοηθάει αρκετά αλλά δε φεύγει από το μυαλό μου το ίδιο πράγμα… Ο φόβος οτι δε θα τον ξεπεράσω… και η απορία… γιατί συνέβησαν όλα αυτά; Θέλω να τον ρωτήσω τόσα πολλά, θέλω να επικοινωνήσω με τους φίλους του κι ας ξέρω οτι είναι λάθος… δε θα το κάνω εννοείται… αλλά δε μπορώ να διανοηθώ όσα έχουν συμβεί. Δε μπορώ… Σήμερα μου ήρθε περίοδος και είναι έντονο το αίμα.. στην αρχή πολύ σκούρο, σαν καφέ μαύρο, από το μεσημέρι τωρα φαίνεται πιο κόκκινο.. και πονάει η κοιλιά μου πολύ..
ουφ…
δυσκολο…
ηθελα απλά κάπου να τα γράψω…
Όντως είναι αρκετουτσικα αλλά λέμε δόξα τον θεό που υπάρχουν κ αυτά και βοηθάν την κατάσταση🥰 θα περάσει ο καιρός και ούτε που θα το καταλάβεις κι εγώ μέρα μέρα τις μετράω!! Να τα πιστεύεις πολύ τα μωράκια σου και να εμπιστεύεσαι το σώμα σου, όλα θα πάνε τέλεια 🩷🩷🩷
Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί το μυαλό σου πάει στο κακό σενάριο αλλά προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη. Αυτές οι αποκλίσεις σηματοδοτούν την ανάγκη για περαιτέρω έλεγχο, δεν προεξοφλούν παθολογία. Είναι απλώς μια λαχτάρα παραπάνω που μια μαμά μαθαίνει να συνηθίζει! 🥲
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.