Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

Recommended Posts

Καντινού μην βιάζεσαι. Όταν θα ξεκινησεις την δουλειά σου, θα ποσότητα θα αρχίζει να μειώνεται από μόνη της. Θα ρυθμιστεί το γάλα σου και η μικρή σου θα τρώει ότι υποάρχει διαθέσιμο καο προσφερόμενο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΝΟΙΓΩ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ! ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΣΧΙΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΔΥΝΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΒΥΖΙ! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΔΙΝΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??? ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ. ΠΙΠΙΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!

Καντινου εγω αυτο που έκανα για αρχή ήταν να του δίνω το βραδυνό γεύμα μπουκάλι και όταν ξύπναγε μεσοβραδυς ή χάραμα να τον βάζω στο στήθος και έτσι σιγά σιγά μαθαίνωντας το μπουκάλι χόρτενε καλύτερα και αργουσε να ξυπνήσει και παράλληλα μειωνόνταν και το γαλα μου, όσπου σταμάτησε...

Καλή αρχή σου εύχομαι..είναι και αυτό μια δύσκολη εμπειρία!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ "ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ". ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΞΑΝΑ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ. ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΙ ΑΛΑΓΕΣ.

ΑΧ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!! ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ, ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΗΠΙΕ 50 ΜΛ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΦΤΥΣΕ. ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΘΟΣ, ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ Η ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? :( ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.

Αφού ήπιε,έστω 50μλ θα το συνηθίσει πουλάκι μου σιγά σιγά...Απλά καλό είναι να επιμείνεις,να μη της δίνεις αμέσως στήθος για να μη νιώθει οτι έχει κ αυτή την επιλογή!Μια καλή αρχή είναι να της δίνει ο μπαμπάς της τα πρώτα γεύματα για να μη σε μυρίζει κ ξεσηκώνεται.Είσαι πολύ τυχερή που θήλασες τόσο,εγώ σταμάτησα στους 2 μήνες γιατι δε είχα άλλο γαλατάκι κ κλαίγαμε κ οι 2 απαρηγόρητες 3 μέρες....

Φιλάκια κοριτσάκι μου,περιμένουμε νέα σου!

Αφού ήπιε,έστω 50μλ θα το συνηθίσει πουλάκι μου σιγά σιγά...Απλά καλό είναι να επιμείνεις,να μη της δίνεις αμέσως στήθος για να μη νιώθει οτι έχει κ αυτή την επιλογή!Μια καλή αρχή είναι να της δίνει ο μπαμπάς της τα πρώτα γεύματα για να μη σε μυρίζει κ ξεσηκώνεται.Είσαι πολύ τυχερή που θήλασες τόσο,εγώ σταμάτησα στους 2 μήνες γιατι δε είχα άλλο γαλατάκι κ κλαίγαμε κ οι 2 απαρηγόρητες 3 μέρες....

Φιλάκια κοριτσάκι μου,περιμένουμε νέα σου!

ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ. ΤΟ"ΚΑΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!

Θα το συνηθισει, που θα παει... Αν ομως δεις οτι δεν το πινει, μπορεις να αλλαξεις γαλα. Εμενα το πρωτο που της ειχα δωσει δεν το επινε με τιποτα. Το δευτερο το πηρε αμεσως και εμεινα σε αυτο.

:woohoo: :laugh: :woohoo: ΣΙΓΑ! 7 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ? ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΕΧΩ? ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΩ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΩ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ!:laugh: :P ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ!ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΦΑΓΑΚΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ?

Εγω ακόμα τη θηλαζω σχεδον αποκλειστικά. Στις διακοπες δεν βολευε να μαγειρευω αλλα και η μικρη δεν θελει με τιποτα να φαει απο το κουταλι. Κρεμες ουτε να τις δει. Τρωει ελαχιστες μαλακες τροφες μεσα στη μερα. Κυριως φρουτα. Και να πειναει, δεν τρωει. Περιμενει μεχρι να τη βαλω στο στηθος. Που θα παει, θα μαθει να τρωει, όπως όλοι οι ανθρωποι! Και σκεψου οτι απο το γαλα μου κοντευει τα 10 κιλα, 8 μηνων βουδας!

κοριτσια εμενα τοτε ο παιδιατρος μου του ξεκιναει νωρις το φρουτο?? Προσπαθησα να του δωσω ξενο γαλα και το κανει εμετο και θα φαει αραγε μηλο και αχλαδι? ειναι 4αρων μηνων..

ΑΧΧ ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ.. :unsure:

ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ ΕΛΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΛΕΕΙ 150 ΓΡ Κ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟ!ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΑ Κ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΞΕΝΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΙΚΟΣ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..Π.Χ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Η Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙ..ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ..ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΝΑ!Κ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ :(

ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΗ! ;)

Υ.Γ.ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ..Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! :laugh: :woohoo: :blush:

καντινου έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΝΟΙΓΩ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ! ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΣΧΙΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΔΥΝΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΒΥΖΙ! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΔΙΝΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??? ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ. ΠΙΠΙΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!

ΕΠΙΣΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΝΑΝΙ Κ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

ΑΣΕ ΠΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΕΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ..ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ Κ ΤΣΟΥΠ ΚΑΤΩ ..

ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ..ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΩΣ ΕΒΓΑΖΑ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΦΑΓΗΤΟ Κ ΜΠΑΝΑΚΙ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ ..ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ.. :woohoo: Κ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ..ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ!ΤΗ ΑΡΠΑΕΙ Κ ΝΑΝΑΚΙΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ Κ ΠΡΙΝ!!

ΑΧΧ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΗΥΡΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ!!!!!!

ΑΑ Κ ΚΑΤΙ AΛΛΟ,ΑΛΛΑΞΑ 10 ΓΑΛΑΤΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΗΠΙΕ ΤΟ NOVALAC!!

ΒΡΕ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ! ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ!:laugh: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΜΛ. ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΕΧΤΕΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΗΠΙΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΞΑΝΑΗΠΙΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΓΙΆΥΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ.

Ελένη μου τι έκανες τελικά;Συνεχίσες το μπιμπερό; Καλυτερεύει καθόλου η κατάσταση;Θέλω και εγώ τον 6ο μήνα να αποθηλάσω και με έχει πιάσει ένα άγχος.:unsure:

ΑΣΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!(ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ). ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΕΦΤΥΣΕ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΪΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ. Ε, ΗΠΙΕ 40 ΜΛ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΩΡΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ! ΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΞΥΠΝΑΕΙ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΥΣΗΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!

Αστα Ελένη μου και ο δικός μου τα ίδια.Τώρα είναι 5 μιση μηνών (8 κιλά) μέσα στη μέρα κοιμάται καμιά ωρίτσα και το βράδυ ανα 2 ώρες ξυπνάει.Πιπίλα δεν παίρνει και όπως έχω γράψει σε άλλο post το βράδυ τον θηλάζω στο κρεβάτι.Από τον άλλο μήνα θα αρχίσω και εγώ την απόπειρα αλλά τη βλέπω τη δουλειά.Με περιμένει τρελό ξενύχτι.Που θα πάει όμως.Εδώ έμαθαν να θηλάζουν από το στήθος δεν θα μάθουν το μπιμπερό που είναι και πιο εύκολο;;;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ! ΑΦΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙ! ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ.

Κοριτσια υπομονη!

Θέλει και αυτό το χρόνο του. Και εγω απογοητευομουν στην αρχη, αλλαξα πολλα γάλατα, εκανα διαλείμματα 3-4 μέρες μήπως ξεχάσει το μπουκάλι, έβαλα άλλους να προσπαθήσουν και τελικά τα καταφέραμε! Από μένα το ήπιε το πρώτο μπουκάλι και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα... το τέλος και η αρχή μια περιόδου....:) Ολα καλά όμως! Τώρα χαίρομαι και γιαυτό το διάστημα της προσπάθειας γιατί ήταν και αυτό μια εμπειρία! ;):kiss: Φιλάκια και αγκαλίτσες στα μικρούλια σας!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΩΝ 180 ΜΛ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ! ΠΙΣΤΕΥΑ ΛΑΘΟΣ. Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΗΜΗΤΗ. ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙ? ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΟΥ? ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.

Ελένη εμένα μου είχε πάρει 2 εβδομάδες να αποθηλάσω. Κάποια στιγμή έκανα να τη βάλω στο στήθος μου και το αρνηθηκε. Αυτό ήταν!

Τα βράδια που ξυπνούσε της έδινα λίγο γάλα από το μπουκάλι για μεγάλο διάστημα και κάποια στιγμη άρχισε να κοιμάται μέχρι το πρωί. Είναι στο κάθε παιδι. Όσο θέλει το στηθος σου βαζε την και σιγα σιγα θα δεις ότι θα χασει το ενδιαφερον της, αφού θα μάθει το μπουκάλι.

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΙΝΑΕΙ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΛΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...