Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλασμος και καφες???

Recommended Posts

θηλαζω 4,5 μηνες τωρα και πινω καφε φραπε

δεν ξερω αν πειραζει η οχι η παιδιατρος μου ειπε εναν την μερα μπορω να πινω

μηπως ομως περναει στο γαλα και κανει κακο στο μωρακι μου

η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να τον κοψω

αληθεια εσεις τι κανετε?πινετε καφε ενω θηλαζετε?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΙΝΩ 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΕΣ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

να σου πω ελενη η μικρη μου γενικα ειναι υπερκινητικο και ζωηρο μωρο

τη μερα κοιμαται συνολικα 3 ωρες περιπου οταν ειμαστε σπιτι γιατι οταν ειμαστε εξω κοιμαται παραπανω στο καροτσι

το βραδυ εδω και λιγο καιρο κοιμαται απο τις 9 περιπου και ξυπναει στις 8 το πρωι με 2 φορες θηλασμο τη νυχτα

οταν ειχα δοκιμασει 1 βδομαδα να μην πινω καφε για να δω πως θα ειναι ηταν ακριβως το ιδιο και γιαυτο το ξανα συνεχισα

τι να πω δεν ξερω

Αν δεν μπορείς χωρίς καφέ να τον πίνεις τουλάχιστον αμέσως μετά τον θηλασμό γιατί η καφείνη αποβάλλεται μετά από 3 ώρες.

Γιατί δεν πίνεις ντεκαφεινέ φραπέ? δεν έχει καμμιά διαφορά με τον κανονικό!!

Εγώ δεν είμαι και πολύ του καφέ αν πιώ θα πιώ χωρίς καφείνη!!

Έχω ακουσει πως ειναι προτιμοτερο οι μητερες που θηλάζουν να πινουν καφε αμεσως μολις θηλάσουν για να μπορεσουν να αποβληθουν τα κακα συστατικά!!!

όντως δοκιμασε ντεκαφεινέ..

ετσι και άλλιως ειναι τοσο χαλια οι τροφες που καταναλωνουμε που ο εας καφες τη μερα ελαχιστα επηρεαζει..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΚΑΦΕΪΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΔΑ. ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΝΩ!

ηπια και ντεκαφεινε αλλα καμια σχεση με τον κανονικο

βασικα τον θελω και για να με κραταει λιγο γιατι ολη μερα θα νυσταζω αν δεν πιω

ετσι κανω συνηθως προσπαθω να κανω μολις θηλασω αλλα το κακο με μενα ειναι πως μπορει να τον εχω και 1,5 ωρα τον καφε και να τον απολαμβανω

κανω ταυτοχρονα δουλειες η οτιδηποτε αλλο και τον πινω σιγα σιγα

τι να πω θα συνεχισω να πινω τοτε

αφου και εσεις πινετε και λετε δεν πειραζει

αφροδιτη και εγω εχω πιει και 2 την μερα

δεν γινεται χωρις καφε ρε κοριτσια

μια απολαυση εχουμε να την σταματησουμε?

egw phnw eno thhlazw !!!!!

pantos ntekafeine den mporw na piw einai apesios

ase pou einai kai pio epeksergasmenos kai den ton theorw kalo .

re koritsia mhn treleneste kai kafe tha pioume kai mpira to bradaki kai kana potaki sthn xash kai sth feksh .tipota den pirazei to mwro an einai me metro .

pantos kai egw thelw 2 thn hmera gia na ta kataferw !!!!

AFRODITH έγραψε:

egw phnw eno thhlazw !!!!!

pantos ntekafeine den mporw na piw einai apesios

ase pou einai kai pio epeksergasmenos kai den ton theorw kalo .

re koritsia mhn treleneste kai kafe tha pioume kai mpira to bradaki kai kana potaki sthn xash kai sth feksh .tipota den pirazei to mwro an einai me metro .

pantos kai egw thelw 2 thn hmera gia na ta kataferw !!!!

αχ με καταλαβαινεις απολυτα

αλκοολ δεν εχω πιει αλλα καφε δεν γινεται αν δεν πιω

2 τη μερα ειναι καλα δεν ειναι πολλοι ε?

να πινω κ τον απογευματινο δηλ???

κ να σταματησω να τον πινω με τυψεις

μια γνωστη μου μου λεει εγω οταν θηλαζα κ κανενα βραδακι επινα ρετσινα η αλκοολ γενικα μετα το μωρο λεει κοιμοταν συνεχομενα 12-13 ωρεσ κ ξεκουραζομουν

εγω ακομα φοβαμαι να πιω

Εγω κοριτσια μου θηλαζω τη μικρη 4 μηνες και κατι, καφε εχω πιει, φραπε μονον 4 φορες μετα απο θηλασμο.

Θυμαμαι μου χει πει η μαια οτι τους προκαλει νευρικοτητα, οπως και στην εγκυμοσυνη.

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι μου λειπει παρα πολυ. Γενικως μου λειπει αρκετα η ανθυγιεινη μου ζωη...τσιγαρο και φραπες!!!:P

Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια...για να συνεχισω τον θηλασμο...

Εγω πάντος και στην εγκυμοσυνη επινα - φιλτρου βεβαια. Και τωρα που θηλάζω πίνω. Εναν διπλο ελληνικο το προι- αλλιωσ θα κουτουλαω και το απογευματακι με τον αντρα μου. Λετε γι'αυτο το μικρό μου ειναι τοσο ζωηρό!!!!!

Γενικα δε νομιζω να πειραζει με μετρο. Ακομα και κανενα ποτιρακι κρασι που και που δεν το ενοχλει. Η υπερβολή κανει κακο.

Τι μου θυμησατε τωρα!!Εχω να πιω καφε μηνες!!!Στη εγκυμοσυνη με πειραζε στο στομαχι και τωρα δν πινω γιατι φοβαμαι!!!!!Και εναν το πρωι μοναχα θα τον ηθελα!!:dry:

Παντως...μια που το αναφεραμε...λεω να κανω ενα φραπεδακι τωρα να πιω κανα δυο γουλιτσες...μολις τελειωσα τον θηλασμο και η μικρη κοιμηθηκε...

:P

baby sm έγραψε:

Παντως...μια που το αναφεραμε...λεω να κανω ενα φραπεδακι τωρα να πιω κανα δυο γουλιτσες...μολις τελειωσα τον θηλασμο και η μικρη κοιμηθηκε...

:P

Πιές και για μένα έναν!!! εγώ πίνω το πρωί τσάι για τον θηλασμό και αυτό με ένα διαρκές κλάμα..δλδ δεν το απολαμβάνω!!!

Τυχερή που η μικρή σου κοιμήθηκε και η δικιά μου κοιμήθηκε στα χέρια μου, την άφησα στην κούνια της και αμέσως ξύπνησε και κλαίει....αμάν πια δεν μπορώ να κάνω τίποτα....!!!

Argi έγραψε:

baby sm έγραψε:

Πιές και για μένα έναν!!! εγώ πίνω το πρωί τσάι για τον θηλασμό και αυτό με ένα διαρκές κλάμα..δλδ δεν το απολαμβάνω!!!

Τυχερή που η μικρή σου κοιμήθηκε και η δικιά μου κοιμήθηκε στα χέρια μου, την άφησα στην κούνια της και αμέσως ξύπνησε και κλαίει....αμάν πια δεν μπορώ να κάνω τίποτα....!!![/quote:2gs68z8c]

Κοιμηθηκε για μιαμιση ωρα.Ισα ισα να πιω το καφεδακι και να κανω κανενα ψιλοδουλι!Μετα ξυπνησε απελπισμενη γιατι ηθελε να τα κανει...επιτελους! Μας καταχ...σε!!!χαχα:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μετα χαζολογησαμε...και μετα γκρινια για φαι.Κοιμηθηκε στπ βυζι!Τωρα την εχω ακομα στον ωμο σα σακι!Περιμενω να ρευτει και μετα να τη βαλω μπρουμυτα στο κρεβατι της,ετσι κοιμαται.

Μη νομιζεις οτι και εγω προλαβαινω να κανω πραγματα ιδιαιτερα αμα δεν ειναι σπιτι ο αντρας μου!Αστα κοριτσακι!Υπομονη...:)

Κι'εμενα ο γιατρος μου, μου ειχε πει να πινω τον καφε αμεσως μετα τον θηλασμο ωστε μεχρι τον επομενο θηλασμο δεν υπηρχε φοβος... αλλα μου ειχε πει να πινω μονο γαλλικο και ελληνικο... επινα εναν τη μερα μετα τον πρωινο θηλασμο...!

sweetmammy έγραψε:

Κι'εμενα ο γιατρος μου, μου ειχε πει να πινω τον καφε αμεσως μετα τον θηλασμο ωστε μεχρι τον επομενο θηλασμο δεν υπηρχε φοβος... αλλα μου ειχε πει να πινω μονο γαλλικο και ελληνικο... επινα εναν τη μερα μετα τον πρωινο θηλασμο...!

sweetmammy welcome back!!!

...παντως οταν μια φορα τον μηνα πινω καφε...φραπε δηλαδη...τον κανω νεροζουμι...ελαφρυ...δεν τον ευχαριστιεμαι τρελλα αλλα τουλαχιστον μου φευγει η ορεξη...

εγω πινω δυο ελληνικους την ημερα γιατι δεν δοκιμαζεις ελληνικο που ειναι πιο ελαφρυς.επινα και στην εγκυμοσυνη και ετσι τον εχω συνηθεισει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...