Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ - ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΧΙ;;;;

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας! Είμαι νέο μέλος αν και από καιρό παρακολουθώ ως επισκέπτρια τις συζητήσεις σας. Πριν από 46 μέρες απόκτησα το δεύτερο ζουζούνι μου (μια ξανθιά θεά) με προγραμματισμένη καισαρική και επισκληρίδο και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τη στιγμή που ο γιατρός έβγαζε το παιδί δεν ένιωσα απλώς πίεση και τράβηγμα, όπως μου είχαν πει, αλλά ΠΟΝΟ και μάλιστα τόσο έντονο που φώναξα και δάκρυσα! Έτοιμη ήμουν να τους πω να με ναρκώσουν εκείνη την ώρα! Το πρώτο μου μωρό γεννήθηκε με τον ίδιο τρόπο αλλά λόγω του επικίνδυνου της κατάστασης (ολική αποκόλληση πλακούντα και ακατάσχετη αιμοραγία στο τέλος του όγδου μήνα)μου είχαν κάνει μέθη και δε θυμάμαι πολλά πράγματα!Είχε λοιπόν καμία από εσάς την ίδια εμπειρία, γιατί όποιες έχω ρωτήσει καμία δε έχει βιώσει πόνο! Τελειώνοντας να πω ότι δεν είμαι φοβιτσιάρα και έχω μεγάλες αντοχές, οπότε ψάχνω να βρω τί φταίει! Περιμένω τις εμπειρίες σας και στέλνω φιλιά στα αγγελούδια σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpoumpoula ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5ΟΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

καταρχην να χαιρεσαι τα παιδακια σου

αν ενιωσα πονο λεει

πονουσα απο την αριστερη μερια απο την αρχη ως το τελος

συνεχως φωναζα και οταν βγηκε το μωρο για να με καθαρισουν και να με ραψουν με ναρκωσαν για λιγο

ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν με επιασε καλα η επισκληριδιος

η φαση πια ειναι

ενα μηνα πριν γεννησω το ειχα ακουσει οτι σε μερικες γυναικες δεν πιανει η επισκληριδιος καλα και ρωτησα τον γιατρο φοβισμενη και μου λεει 13 στις 100 γυναικες συμβανει αυτο και γελαει και λεει τι λες να εισαι στις 13????

και ναι δεν επιασε η ατιμη

τωρα μετα απο 4 μηνες το ξεχασα αλλα καπου καπου τα βραδια εχω σκεψεις απο εκεινη την στιγμη

στο επομενο δεν ξερω τι θα γινει θα δουμε

α και δεν ηθελα να με ναρκωσουν μεχρι να δω το μωρο

πολυ γελιο

οταν βγηκε ο γιατρος και το ειπε στους δικους μου ολοι στεναχωρεθηκαν η μαμα μου να κλαιει περιμενε να με δει να κλαιω και να φωναζω

αλλα ημουν τοσο μα τοσο χαρουμενη για το μωρακι μου που με βγαλανε απο το χειρουργιο και εγω γελουσα τοσο πολυ και ημουν τοσο υπερηφανη που ολοι μεινανε με το πως ημουν τοσο χαρουμενη

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Η αλήθεια είναι ότι μου έτυχε μια γυναίκα αναισθησιολόγος, η οποία εκτός του ότι ήταν αγενής και είρων, πρέπει να ήταν και σαδίστρια! Όχι μόνο δε μου έκανε κι άλλη δόση αλλά αν μπορούσε θα μου έβγαζε και τον καθετήρα που ήδη είχα!!!

ΑΧ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ!!!!!!ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ!!ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!ΑΣΤΑ!!!:kiss:

Nα χαίρεσαι τα μωράκια σου.

Εγώ πόνεσα μόνο με την επισκληρήδιο,διότι έτυχα σε μπιπ...ανασθησιολόγο & μου έκανε 2φορές διότι η 1η δεν έπιασε!

Είναι το μοναδικό μελανό σημείο της γέννας μου.

Τα υπόλλοιπα οκ.

mpoumpoula έγραψε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Η αλήθεια είναι ότι μου έτυχε μια γυναίκα αναισθησιολόγος, η οποία εκτός του ότι ήταν αγενής και είρων, πρέπει να ήταν και σαδίστρια! Όχι μόνο δε μου έκανε κι άλλη δόση αλλά αν μπορούσε θα μου έβγαζε και τον καθετήρα που ήδη είχα!!!

να σε ρωτησω που γεννησες?

μηπως ειχαμε την ιδια αναισθησιολογο???/

και η δικια μου πολυ ειρωνευοταν

οταν της ειπα οτι εχω αγχος και φοβαμαι πριν την επισκληριδιο και λεω αχ θελω να κανω και αλλα παιδια γιαυτο να με προσεξεις σε αστειο στυλ ξερεις για να ηρεμησω τα ελεγα

τι γυρναει και μου λεει η σκυλα

εγω λεω να μεγαλωσεις πρωτα και μετα κανε και παιδια

και μετα μου εκανε την επισκληριδιο 3 φορες με τρυπησε στην πλατη

αφου ηθελα να κανω παραπονα στην κλινικη αλλα λεω δεν ασχολουμε τελειωσε

εγω γεννησα στην γενεσις θεσσαλονικη

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΧΩΘΗΚΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΕΡΤΗ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ ΟΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΑ .ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΧΩΘΗΚΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΕΡΤΗ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ ΟΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΑ .ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...

καλε μη φοβασαι

ολα καλα θα πανε

εχεις γεννησει και μια φορα

οποτε ξερεις και πως ειναι και αφου δεν σε ειχε πιασει θα ξερουν αυτοι τι να κανουν εσυ απλα να τους ενημερωσεις

αληθεια δεν σε επιασε απο τη μια μερια ε?και εμενα ετσι ακριβως αλλα δεν με κοιμησαν

τα καταλαβα ολα

αλλα ειδα το μωρο να βγαινει και αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα και ας πονεσα

ενιωσα ενα ξαλαφρωμα οταν το βγαλανε

ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΑΝΕ ΒΛΑΚΕΙΑ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ,ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΑΡΚΩΣΗ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ.ΕΣΥ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕΣ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

Κ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ....

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ!!

Εφούλα μου και εγω στο γενεσησ γεννησα με καισαρική. Ποια ηταν η αναισθηολογος σου;;;;. Εγω δυστιχως επαθα κριση πανικού με την επισκληριδιο και μου έκανε μέθη. Τα μισα πραγματα θυμαμαι. Ακουσα το κλαμα το μωρού ειδα μεσα σε ομιχλη να το βαζουν στο "πυρεξ" ακουγα τον γιατρο μου να μου μηλαει αλλα δεν τοπ ειδα καλα το ζουζουνι μου. Εβαλα τα κλαματα αστα να πανε

Γεια σας κορίτσια,

και εγώ επίσης δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως με την επισκληρίδιο, μόνο πιέσεις, ακομα κ το νυστέρι κατάλαβα αλλά φυσικά χωρίς κανένα πόνο

Εγώ πάντως γέννησα στο Λητώ στην Αθήνα. Απλώς είπα στο γιατρό μου ότι αν γεννήσω άλλο παιδί, αυτήν την κυρία δεν την θέλω!

την ιδια ειχαμε τοτε

μια νεα παπαγεωργιου λεγεται

πολυ ειρωνικη και επιθετικη

λες και της καναμε κακο

αντι να ειναι διπλα μας και να μας ηρεμει η ηλιθια

οποτε το σκεφτομαι μετανιωνω που δεν την ανεφερα στην κλινικη

ποσο συγχιζομαι

χαλασε μια απο τις καλυτερες στιγμες μας

ΟΚ την ιδια ειχαμε.

Ασε εγω με το γενεσησ τα πήρα αγρια. Εκτοσ της αναισθισολογου ήταν εντελοσ ηληθιοσ και ο παιδιατρος που μας ετυχε.

Τελικά το μονο καλό ήταν ο γυναικολόγος μου- ναι ειναι καλα ο ανθρωπος. Εγω θα ήθελα να διαλέγα και τον αναισθησιολογο και τον παιδίατρο

Cesilia έγραψε:

ΟΚ την ιδια ειχαμε.

Ασε εγω με το γενεσησ τα πήρα αγρια. Εκτοσ της αναισθισολογου ήταν εντελοσ ηληθιοσ και ο παιδιατρος που μας ετυχε.

Τελικά το μονο καλό ήταν ο γυναικολόγος μου- ναι ειναι καλα ο ανθρωπος. Εγω θα ήθελα να διαλέγα και τον αναισθησιολογο και τον παιδίατρο

δεν το πιστευω την ιδια ειχαμε ε?

η ηλιθια

καλα και ο παιδιατρος τι να σου λεω

εχω ανοιξει θεμα για το τι περασαμε

το μωρο μπηκε μια μερα εντατικη χωρις λογο

και εγω να γινω χαλια ανοιξε η καισαρικη απο αυτα που μου ειπε

ευτυχως ειχα τελειο γυναικολογο και ολα καλα πηγαν

για χειροπαιδες ειναι οι συγκεκριμενοι του γενεσις

κατα τα αλλα ολοι πολλοι καλοι

και οι κοπελες εκει οι μαιες και το κλιμα καλο

αλλα αυτοι οι δυο τους σκεφτομαι και με πιανουν τα νευρα

Ποπο βρε κορίτσια ευτυχώς που διάβασα αυτά για το γεννεσις γιατι σκεφτόμουν να πάω απο τη Δράμα για να γεννήσω εκεί!:blink: κρίμα πάντως που σας ταλαιπώρησαν , αλλά η αναισθησιολογος θέλει αναφορά στη κλινική !!:ohmy:

τι πράγματα είναι αυτα?Δυσφημήζει και τη κλινική!!!αλλά το ποιο σημαντικο είναι οτι οι μανούλες σε τόσο ευαίστητες στιγμές δεν είναι σωστό να τα περνάνε αυτα!:(

Τον χοντρο με το μουστακι είχες!!! Γιατι αν ειχες αυτόν ειμαστε τελειωσ συμπασχουσες. Ειχα ανοιξει θεμα και εγω με τον βλακα. Ασχετος με τον θηλασμο. Αν τον ακουγα ουτε 40 μερες δεν θα θηλαζα. Το μωρο το βαλανε στη ΜΕΝΝ την ωρα που φευγαμε κυριολεκτικα με τη βαλιτσα στο χερι. Με εξωτερική ωτιτιδα. Και να φανταστεις οτι ειχαμε προσεξει τουγρο στο αυτακι του ηδη απο την τριτη μερα!!! Και αποδειχτικε οτι την ενδοφλεβια αντιβιωση τζαμπα την πήρε το καημενο. Τον πήγα σε ΩΡΛ οταν ξαναεπτεξε το αυτακι του και τους εβριζε. Με μια τοπική αντιδιωση στην μικροτερη δοση σωθηκαμε.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΛΑΡΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ..ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ...ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΝΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ 39 ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΤΩ..ΗΞΕΡΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΠΕΔΩΤΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ...ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΙΣΑΣΑΝΕ ΝΑ ΜΠΗΚΕ???ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ..ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΕΧΝΙΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ 2 ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ 3 ΩΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΛΩΡΟ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΕΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ 1.5 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΑ...ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΝΟ...ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΥΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ...

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟΥ ΑΝΑΙΣΘΓΗΣΙΟΛΟΓΟΥ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ !!!!ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ!!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ZOYZOYNITSA ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ..ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ..ZOYZOYNITSA ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...