Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

athina_m

Recommended Posts

Καλως ηρθες κοπελα μου να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου...Εδω μεσα θα βρεις την καλυτερη παρεα!Εγω ειμαι η Ναταλι και εχω διδυμακια δεκα μηνων και περιμενουμε τον ιανουαριο του 2010 και το τριτο μας παιδακι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας Αθηνά μου! Να χαίρεσαι το γιόκα σου! Είμαι η Πηνελόπη και δεν έχω γίνει ακόμη μανούλα! Ελπίζω να τα λέμε συχνά! Φιλάκια!!!

Καλως ηρθες και να σου ζησει το μωρακι σου!

Εμεις περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι που ειναι αγορι μεχρι τελος Αυγουστου!! :)

Ευχαριστω για την θερμη υποδοχη να' στε καλα. natali χαρα στο κουραγιο σου(πως τα καταφερνεις;). Πηνελοπη μου με το καλο να σου' ρθει ενα μωρακι (και 2, και 3 )

κοριτσια μου οσες προσπαθειτε μην το βαζεται κατω ο Μιχαλης ηρθε μετα απο 8 μηνες προσπαθειας. Οσες περιμενετε τα μωρακια σας κοιμηθητε & βγειτε τωρα που μπορειτε, γιατι μετα :laugh:

athina_m έγραψε:

Ευχαριστω για την θερμη υποδοχη να' στε καλα. natali χαρα στο κουραγιο σου(πως τα καταφερνεις;). Πηνελοπη μου με το καλο να σου' ρθει ενα μωρακι (και 2, και 3 )

τα καταφερνω μωρε αν εχεις θεληση ολα γινονται...

Καλώς ήρθες Αθηνά! Να χαίρεσαι το μωράκι σου! Εγώ είμαι η έλενα, φρέσκια μαμά, μόλις 17 ημερών.. κι έχω ένα αγοράκι!! Είναι η ζωή μου!!

Θα χαρώ να τα λέμε!!

Αθηνα μου καλως ηλθες στην παρεουλα μας! ειμαι η χαρα και ειμαι τωρα 2 μηνων εγκυουλα!

να σου ζησει το αγορακι σου και να το χαιρεσαι!

εδω περα θα τα λεμε συχνα!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ Η ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. ΣΝΙΦ....

ΦΛΩΡΙΑΝΑ έγραψε:

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ Η ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. ΣΝΙΦ....

Βρε Φλωριανα μολις μεγαλωσει λιγο ακομη θα κανω και αλλο μωρακι για να μην μου λειψουν οι στιγμες.:P;) :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...