Δε σε ξέρω γιατί έχω λίγο καιρό στο φόρουμ αλλά κατάλαβα ότι έχεις περάσει πολλά και εύχομαι και εγώ όλα να πάνε καλά! Εγώ θα σου πω πως είχα αποστροφή σε μυρωδιές, ναυτία και εμετούς σε απο πριν την καθυστέρηση. Και είμαι σίγουρη τελικά ότι ήταν συμπτώματα και δεν το έβγαλα από το μυαλό μου γιατί πήγα και έκανα χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση καθώς νόμιζα πως ήμουν άρρωστη και για αυτό καθυστέρησε η περίοδος. Η χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση ήταν υψηλή, σχεδόν 5000 οπότε φαντάζομαι πως μάλλον ήταν από νωρίς ψηλά και ξεκίνησαν νωρίς τα συμπτώματα. Ίσως και σε σένα να συμβαίνει κάτι ανάλογο. Ευχομαι τα καλύτερα!
Καλημέρα και από εμένα... Είναι φυσιολογικό να έχω τόσο νωρίς συμπτώματα βρε κορίτσια;;; Το στο καλό, είναι παρα πολύ νωρίς και σε καμία εγκυμοσύνη δεν είχα πριν την 6η εβδομάδα.. Αύριο θεωρητικά θα περίμενα περίοδο και έχω από προχθές που νιώθω το στομάχι πολύ περίεργα, με αναγουλιαζει ο καφές (αυτό το είχα στη Λυδία από το τέλος της 5ης εβδομάδας μέχρι που γέννησα). Νιώθω κάποιες φορές για λίγα λεπτά ζαλάδα σαν να είμαι σε καράβι και εννοείται απίστευτη κούραση και νύστα. Και καλά τα τελευταία αλλά ναυτίες και ζαλάδες από 4 εβδομάδων μου φαίνεται απίθανο..