Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ 10 ΚΙΛΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ,ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ!

ΕΝΤΕΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΠΕΙΣΜΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΞΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 8.ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ,ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ 58.ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΚΕΙ ΣΤΑ 58 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ.

ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1 60 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 5-6 ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ;;

Δημοσίευση

Νανα μου όσο μεγαλώνουμε τόσο τα κιλά χάνονται και πίο δύσκολα. Αυτά τα τελευταία κιλά θα χάνονται πιό αργά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Συνέχησε την διατροφή- αλλά προσπάθησε να μην πεινάς. Να γυμνάζεσαι όσο μπορείς και να τρέφεσε σωστά, θα τα χάσεισ αλλά σιγά σιγά

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ, προσπάθησε να μην πεινάς! Συνέχισε τη γυμναστική, πίνε πολλά υγρά, και προσπάθησε να τρως ισορροπημένα. Αφού έχασες κοτζαμάν 8 κιλά, σίγουρα θα καταφέρεις να χάσεις και τα υπόλοιπα. Απλά δε σημαίνει ότι πρέπει να τα χάσεις τσακ μπαμ. Μπορεί να τα χάσεις και σ' ένα χρόνο, ίσως έτσι να είναι καλύτερα για το σώμα σου.

Δημοσίευση

Νανά μου εμενα τα 58 κιλά δε μου φαινονται πολλά!!!

τα κιλα που ηδη εχασες ηταν πιο σημαντικά..

προσπαθησε να ελαττωσεις την ποσοτητα και πρόσεχε το βραδινο σου..

ισως δεν επρεπε να σταματησεις τη διαιτολογο απότομα..

καλη συνεχειαααα!!!

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ 58 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ 52 ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ.

Δημοσίευση

Σε πιστευω απόλυτα!!! και σε καταλαβαινω..

εγω ημουν πάντα κανονική αλλά πριν 10 χρονια που ξεκινησα να δουλευω εκτοξευθηκα στα 70 κιλά με ιλιγγιωδη ταχυτητα!!!εκει έπθα ενα γερο σοκ..

δεν πηγα σε διαιτολογο γιατι δεν διανοουμουν να ακολουθησω τα πρέπει καποιου άλλου.. ξεκινησα πάλι γυμναστηριο , έκοψα το ψωμι, τις πατατες , τα ζυμαρικά, τα σουβλάκια και γενικοτερα το βραδινο.. πολύ νερο, πολλά φρουτα, πολλή γυμναστικη!!!από Απρίλιο μεχρι Μάιο εχασα 18 κιλά και καταφερα να διακρινω τους συνδυασμους που με παχαιναν.. ηταν πραγματικά τελεια..για τα επόμενα χρονια επαιζα από 52 έως 55 κιλά..εως τωρα που εχω φτασει τα 65 ηδη λογω εγκυμοσυνης!!! ευτυχως χανω ευκολα..όσο ευκολα παιρνω..

προσεχε τους συνδυασμους και φαε τα φαγητα σκετα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι αυριο θα παω το πρωί για β επιπέδου θα σας στείλω και αύριο τα νέα μου  Άσε εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την διατροφή στην εγκυμοσύνη.. το ζάχαρο νηστείας μου το πρωί είναι πολύ καλό 83-86 εκεί μέσα είναι αλλά οι καμπύλες ζαχαρου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήταν καλές έχω θέμα με το ζάχαρο μετά φαγητού εκεί αν φάω όσο θέλω φεύγει  Συμπάσχω και εγώ στα ίδια είμαι  ένα σπίτι που δεν μπορώ να το κάνω σπίτι και το βράδυ η μικρή τον τελευταίο 2μηνο που μου σταμάτησε τον σερί ύπνο  Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από το 1 παιδάκι στα 2 στην αρχή θα είναι λίγο κάπως δύσκολη (φαντάζομαι  και από τα 2 στα 3 που είμαι εγώ 😅) μέχρι να προσαρμοστεί και τον πρώτο παιδάκι στην νέα κατάσταση αλλά λίγο μετά από ένα διάστημα θα βρείτε τα πατήματα σας.. 🥰 το πρώτο σου παιδάκι τι ηλικία έχει ; Συγγνώμη αν το είχες ξανά πει και δεν το θυμάμαι  
    • Το doppler είναι ένα διαφορετικό είδος υπερήχου, που τσεκάρουν  τη ροή του αίματος πχ στον λώρο, στον πλακούντα, σε όργανα του μωρού (ξεχωρίζει γιατί βλέπεις τη ροή του αίματος με μπλε, κόκκινο χρώμα). Κάθε φορά που πηγαίνω κάνουμε και τύπου doppler εμείς. Αλλά στις 21 θα κάνουμε τον πιο αναλυτικό.  Και μένα το RSV μου έχει μείνει. Μόλις μπω στην 33η θα το κάνω.
    • Πλησιάζει η β επιπέδου σου κορίτσι μου εε? Να μας στείλεις να μας πεις τα νεα σου! Αχ αυτες οι γιορτές με τα γλυκά..κ εγω τα πήγαινα πολυ καλα με τα κιλα κ στις γιορτές καταστροφή 😂 εφαγα παρα πολλά γλυκά. Κ τωρα προσπαθώ να μαζευτώ, τα εχω μειώσει αρκετά αλλα προσπαθώ για ακομα περισσότερο.. θύμισε μου, ειχες καποιο θεμα με την καμπύλη εσυ? Αυτή την κούραση που λες νιώθω κ εγω κ ας εχω μονο αλλο 1 😛 αισθανομαι οτι ολη μερα κανω δουλειές κ οτι ποτέ δεν τελειώνουν. Συν καποια βράδια που δεν κοιμόμαστε καλα ή καποιες μερες που εχει περισσότερη γκρίνια κ είναι πιο κουραστικός. Δε σου κρύβω οτι εχω αρχίσει να αγχώνομαι αρκετά για το πως θα ειναι με 2 κ σκέφτομαι οτι δε θα τα βγάζω περα.
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εκανα κ εγω την καμπύλη πριν 2 εβδομάδες περίπου,  ολα καλα! Κ αυτη τη φορα μάλιστα δεν καταλαβα κ τίποτα ολη τη διάρκεια, δε με ενόχλησε με ζαλάδα κ τάση για εμετο οπως την προηγούμενη φορά.  Απο κιλα εγω είμαι στα +4 περίπου, σχετικά καλα δηλαδή πιστεύω. Μια χαρά ειναι νομίζω τα 900γρ για την εβδομάδα αυτή. Εμένα ειναι πολυ μικρότερος αλλα μαλλον ειναι αναμενόμενο γιατί ειμαστε γενικα μικροσωμοι κ ο πρώτος μου γεννήθηκε μικρούλης.
    • Έλα ρε συ.... περαστικά του! Μακάρι να την γλιτώσετε οι υπόλοιποι γιατί είναι βαριά η γρίπη Α.  Δεν παίζει να πάρει καμιά άδεια ο άντρας σου να σε βοηθήσει; Δύσκολο να την παλέψεις με ένα άρρωστο και 2 μωρά 😕 Ούτε στην τηλεόραση κάθεται να χαζεψει;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...