Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ 10 ΚΙΛΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ,ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ!

ΕΝΤΕΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΠΕΙΣΜΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΞΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 8.ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ,ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ 58.ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΚΕΙ ΣΤΑ 58 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ.

ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1 60 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 5-6 ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ;;

Δημοσίευση

Νανα μου όσο μεγαλώνουμε τόσο τα κιλά χάνονται και πίο δύσκολα. Αυτά τα τελευταία κιλά θα χάνονται πιό αργά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Συνέχησε την διατροφή- αλλά προσπάθησε να μην πεινάς. Να γυμνάζεσαι όσο μπορείς και να τρέφεσε σωστά, θα τα χάσεισ αλλά σιγά σιγά

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ, προσπάθησε να μην πεινάς! Συνέχισε τη γυμναστική, πίνε πολλά υγρά, και προσπάθησε να τρως ισορροπημένα. Αφού έχασες κοτζαμάν 8 κιλά, σίγουρα θα καταφέρεις να χάσεις και τα υπόλοιπα. Απλά δε σημαίνει ότι πρέπει να τα χάσεις τσακ μπαμ. Μπορεί να τα χάσεις και σ' ένα χρόνο, ίσως έτσι να είναι καλύτερα για το σώμα σου.

Δημοσίευση

Νανά μου εμενα τα 58 κιλά δε μου φαινονται πολλά!!!

τα κιλα που ηδη εχασες ηταν πιο σημαντικά..

προσπαθησε να ελαττωσεις την ποσοτητα και πρόσεχε το βραδινο σου..

ισως δεν επρεπε να σταματησεις τη διαιτολογο απότομα..

καλη συνεχειαααα!!!

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ 58 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ 52 ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ.

Δημοσίευση

Σε πιστευω απόλυτα!!! και σε καταλαβαινω..

εγω ημουν πάντα κανονική αλλά πριν 10 χρονια που ξεκινησα να δουλευω εκτοξευθηκα στα 70 κιλά με ιλιγγιωδη ταχυτητα!!!εκει έπθα ενα γερο σοκ..

δεν πηγα σε διαιτολογο γιατι δεν διανοουμουν να ακολουθησω τα πρέπει καποιου άλλου.. ξεκινησα πάλι γυμναστηριο , έκοψα το ψωμι, τις πατατες , τα ζυμαρικά, τα σουβλάκια και γενικοτερα το βραδινο.. πολύ νερο, πολλά φρουτα, πολλή γυμναστικη!!!από Απρίλιο μεχρι Μάιο εχασα 18 κιλά και καταφερα να διακρινω τους συνδυασμους που με παχαιναν.. ηταν πραγματικά τελεια..για τα επόμενα χρονια επαιζα από 52 έως 55 κιλά..εως τωρα που εχω φτασει τα 65 ηδη λογω εγκυμοσυνης!!! ευτυχως χανω ευκολα..όσο ευκολα παιρνω..

προσεχε τους συνδυασμους και φαε τα φαγητα σκετα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...