Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ..ΔΕ ΞΕΡΩ..ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ..

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΒΑΖΩ Κ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ..Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ

ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΣΩ!

(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Δημοσίευση

Το τρίτο μας παιδάκι δεν ανέχεται καθόλου το πάρκο! Και κάθε μέρα καινούργια παιχνίδια να του βάζεις, και αδελφές μαζί του να πέζουν - δεν το θέλει και κλαίει!

Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ σημαντικό να μπουτσουλάει το μώρο για την ανάπτηξή του (τόσο σημαντικό όσο είναι η αγκαλιά της μάνας τους πρώτους 6 μήνες)! Γιαυτό αποφάσισα και μάζεψα ότι είναι επικίνδυνο για το μωρό, σφουγάρισα πολύ καλά όλο το σπίτι, έστρωσα ένα χαλί που το έπλυνα και αυτό - και το άφησα να μπουτσουλάει. Τι χαρά που είχε!!!

Στο σπίτι τώρα - όλη βάζουν παντόφλες! Και θέλει πολυ καθάρισμα - να μην μαζευει σκουπίδια το μωρό! Αλλά ησυχάσαμε από τότε.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ! :P :P :P

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ! ;)

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ! :silly: :silly: :silly: ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ 2-3 ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ! ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ! :) :) :)

Δημοσίευση

Α ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ!

ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΡΚΟ , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΠΕ, ΜΕΤΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ.......

ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

αφροδιτη τι μαρκα ειναι το ριλαξ αυτο; teοcοοl,μπορει απο τοσο μικρο να καθεται στο καρεκλακι φαγητου;να σας ζησουν τα νινακια σε ολες κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΛΑΞ:( , ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ FISHER PRICE THN KOYNIA.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΠΙΑ:woohoo:

Δημοσίευση

teοcοοl, επεσε απο το ριλαξ;;χριστε μου!πως εγινε αυτο;ρωταω για το καρεκλακι γιατι τουλαχιστον η δικια μου δν μπορει να κρατησει την πλατη της καλα ορθια!αν επιτρεπεται,ποιο εχεις παρει;

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

teοcοοl, επεσε απο το ριλαξ;;χριστε μου!πως εγινε αυτο;ρωταω για το καρεκλακι γιατι τουλαχιστον η δικια μου δν μπορει να κρατησει την πλατη της καλα ορθια!αν επιτρεπεται,ποιο εχεις παρει;

ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΑΣΕ, ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ.....ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ.ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΤΖΙ ΤΖΑΜΠΙΝΓΚ!

Δημοσίευση

teocool εγω μια φορα ειχα ξεχασει αν τον δεσω και τον ειχα στο πατωμα και πηγα για λιγπ στο διπλανο δωματιο οταν γυρισα ειχε κατεβει στο χαλι και ειχε γυρισει μπρουμητα !εγω τον ειχα εως 6 μηνων μετα τον ειχα βαλει κανενα δυο φορε αλλα 8 μηνων το αφησαμε και πηγαε στο παρκο και τη στρατα .Στο παρκο του αρεσε κυριως αυτο που ειναι το κλασσικο με τις μεγαλες τρυπες μεχρι που μιαμερα εβαζε τα ποδοα του επανω τον πηρε το βαρος και εφαγε μια ωραιοτατη τουμπα καικανμε ενα πολυ ωραιο καρουμπαλο .Στη σειρα ηρθε η στρατα η οποια ηταν θειο δωρο ετρεχεστο σπιτ ειχα βγαλει οτι ειναι επικινδυνο ακια π κατω ειχα βαλει αυτο το πλαστικο που ειναιμτις φουσκες που τυλιγουν τα επιπλα τον εχουν και σε ευθραστα αντικειμενα ειχα βαλει λοιπον αυτο και ειχα αφησε εξω τα ροδακια και δεν υπηρχε κινυνπος ουτε να πεσει αλλαουτε καινα μου χτυπαει τα επιπλα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...